Moderator: Czech Moderators
taky mě zajímalo, kdo to už dříve dokázal a tak jsem se dal do hledáníBig El wrote:...a pánové - hlavně nezapomeňte, že Hernán je ještě v osudí Hernán Cupu![]()
![]()
Takže má reálnou šanci na double, což se mnoha týmům nepodařilo. Nesleduju dění v nejvyšších patrech až tak důsledně, ale mám dojem, že to nedokázali například ani FrrFrr, či Julius. Matně si vzpomínám, že to dokázal před více než 20 sezónami kdosi z Izraelců (Sly?) a předtím snad někdo v pravěku SP, kdy ho hráli "jen Belgičani" a byla minimální konkurence... Kdyžtak to zkuste někdo uvést na pravou míru, máte-li o tom přehled
![]()
Samozřejmě, že hotovo ještě není a Hernána čeká dlouhá cesta, ale šance je veliká.
A samozřejmě i gratulace rudé mašině a Jeremymu, kteří předvádějí výborné výkony též a dotvrzují českou dominani A divizi!
Ano, mé tušení se naplniloPapa Bouba Diop wrote:taky mě zajímalo, kdo to už dříve dokázal a tak jsem se dal do hledáníBig El wrote:...a pánové - hlavně nezapomeňte, že Hernán je ještě v osudí Hernán Cupu![]()
![]()
Takže má reálnou šanci na double, což se mnoha týmům nepodařilo. Nesleduju dění v nejvyšších patrech až tak důsledně, ale mám dojem, že to nedokázali například ani FrrFrr, či Julius. Matně si vzpomínám, že to dokázal před více než 20 sezónami kdosi z Izraelců (Sly?) a předtím snad někdo v pravěku SP, kdy ho hráli "jen Belgičani" a byla minimální konkurence... Kdyžtak to zkuste někdo uvést na pravou míru, máte-li o tom přehled
![]()
Samozřejmě, že hotovo ještě není a Hernána čeká dlouhá cesta, ale šance je veliká.
A samozřejmě i gratulace rudé mašině a Jeremymu, kteří předvádějí výborné výkony též a dotvrzují českou dominani A divizi!Tvé domněnky jsou správné
tady to všechno je http://en.wikipedia.org/wiki/SoccerProject
oslicek wrote:tak asi jedna z nejnudnějších sezón v áčku co pamatuju, titul jasný dlouho dopředu - pár rafanů sice občas kouslo, ale Hernána se nakonec nikdo neudržel. sestup - po prvním týdnu bylo jasné pět týmů, bojovalo se jen o ten šestý flek, kam docela hodně překvapivě doklopýtal Litevec. jinak tři české vlaječky na bedně je nádhera - to je možné tak nanejvýš ve skikrosu a národní házené.
konečně přicházejí trochu konkurenční týmy z béček a rozprodává jenom mac, takže příští sezónu snad bude o co hrát a konečně manažeři nechají oslíčky spadnout do béčka...
to sem rád, že mě taky někdo podpoří. jen doufám, že zase nezačne někdo další rozprodávat (phariseu k tomu má významně nakročenoSokol Cejc wrote:oslicek wrote:tak asi jedna z nejnudnějších sezón v áčku co pamatuju, titul jasný dlouho dopředu - pár rafanů sice občas kouslo, ale Hernána se nakonec nikdo neudržel. sestup - po prvním týdnu bylo jasné pět týmů, bojovalo se jen o ten šestý flek, kam docela hodně překvapivě doklopýtal Litevec. jinak tři české vlaječky na bedně je nádhera - to je možné tak nanejvýš ve skikrosu a národní házené.
konečně přicházejí trochu konkurenční týmy z béček a rozprodává jenom mac, takže příští sezónu snad bude o co hrát a konečně manažeři nechají oslíčky spadnout do béčka...
Tak tak, tentokráte už to na udržení nebude, cítím to v kostech
Samozřejmě. Tým je starý, agresivní, na účtě nejsou žádné peníze.Sokol Cejc wrote:oslicek wrote:tak asi jedna z nejnudnějších sezón v áčku co pamatuju, titul jasný dlouho dopředu - pár rafanů sice občas kouslo, ale Hernána se nakonec nikdo neudržel. sestup - po prvním týdnu bylo jasné pět týmů, bojovalo se jen o ten šestý flek, kam docela hodně překvapivě doklopýtal Litevec. jinak tři české vlaječky na bedně je nádhera - to je možné tak nanejvýš ve skikrosu a národní házené.
jak to víš?Big El wrote:Samozřejmě. Tým je starý, agresivní, na účtě nejsou žádné peníze.Sokol Cejc wrote:oslicek wrote:tak asi jedna z nejnudnějších sezón v áčku co pamatuju, titul jasný dlouho dopředu - pár rafanů sice občas kouslo, ale Hernána se nakonec nikdo neudržel. sestup - po prvním týdnu bylo jasné pět týmů, bojovalo se jen o ten šestý flek, kam docela hodně překvapivě doklopýtal Litevec. jinak tři české vlaječky na bedně je nádhera - to je možné tak nanejvýš ve skikrosu a národní házené.
Protože Tvůj tým je starý a agresivní už asi 20 sezón, nebo jak dlouho v Áčku jsi a na účtě má celou dobu asi stejně jako Slaviaoslicek wrote: jak to víš?![]()
![]()
Oslíček je jak druhý Andersen,neskutečný pohádky umí a vypráví je tu už pěkných pár sezonBig El wrote:Protože Tvůj tým je starý a agresivní už asi 20 sezón, nebo jak dlouho v Áčku jsi a na účtě má celou dobu asi stejně jako Slaviaoslicek wrote: jak to víš?![]()
![]()
![]()
Ovšem nutno říct, že Ty s ním slavíš mnohem větší úspěchy