IDM UNITED 0 - 0 FC DAC
výkony - 132 : 132
Co dodat. Som trochu sklamany z vysledku asi to bude tim ze sme hrali vonku a tradicne to nevislo podla predstav. Ale ked zajtra DAC vybojuje proti Trnave remizu tak nebudem namietat

Dovodou remizy je viacej a to mensie podcenenie supera, hrali sme vonku, hodinu pred zapasom som znizil agresivitu a akurat to percento by sa mi zislo a este to ze ranny zapas o 10:00 som nestihol nastavit a tak boli hraci unavenejsi ako by mali byt. Suma sumarum tuto remizu berem na seba aj ked to nie je az tak zly vysledok. A teraz po poriadku.
Hned od zaciatku sa bolo jednoznacne na co pozerat. Uz v 2. minute mal obrovsku sancu na skorovanie Zdenko Domian ale superov brankar ukazal brilantny zakrok. O minutu neskor sa to iste zopakovalo, ale na druhej strane ked mal velku sancu Samuel Boltun aj hostujuci brankar sa predviedol. V 11. minute sa predviedol Kesha Bordyug ked presprintoval po kraji ihrisku ku golu chybala uz len podpora od spoluhracov. 17. minuta znovu priniesla obrovsku sancu pre tentoraz Jonasa Kwediho. Brankar vsak znovu povedal NIE. O 3. minuty neskor si Kwedi pekne vystrelil skoda len ze gol znovu nepadol. v 26. minute Jaroslav Zalesak nastrelil brvno. v 31. minute mal po centri dalsiu velku sancu Domian gol mu vsak sudene nebolo dat. O minutu neskor super pekne vystrelil ale na gol to nebolo. O dalsiu minutu neskor Jaroslav Zalesak hlavickoval pekne no tesne minul branku. Kedze sa ani jeden tim nechcel zmierit s remizou tak Domian mal dalsiu slubnu akciu. Gol znovu neprisiel. V 40. minute Pawel Radwanski znovu pekne vystrelil ale tesne minul branu. V 1. polcase sme videli krasny futbal s mnozstvom sanci uz chybal len gol ktory neprisiel.
2. polcas vsak az taky utocny nebol. 1. sanca druheho polcasu bola az v 56. minute ked Radim Trefny si vybojoval priami kop ktory sam kopol a nachybalo vela ku golu. V 69. minute sa Zdenko Domian nechcel zmierit ze nedal gol a tak sa pokusil vytvorit sancu pre spoluhracov. Skoda ze ho nepodporili. 72. minuta priniesla hlavicku od Radim Trefny. Pre stastie DAC - u mimo brany. Ako sme si vsimli za DAC sa striedali v sanciach len dvaja hraci a aj teraz tomu nebolo inak ked vystrelil Kwedi. 80. minuta priniesla este dalsiu obrovsku sancu pre domacich ale na stastie ju nevyuzili. Dalej az do konca zapasu ani jednemu muzstvu nepodarilo vytvorit sancu na gol.
Aj napriek tomu ze zapas bol pekny energicky s mnozstvom sanci tak gol nepadol. Derby z druhej ligy sa skoncilo s remizou z ktorej sa urcite viacej tesi domaci tim. Remiza vsak bola zasluzena a dakujem superovi za peknu hru. Mrzi ma len to ze remiza nemusela byt.
V najblizsom, poslednom kole 1. polky sezony sa stretneme doma s timom ktory drzal od zaciatku rocnika az do teraz na 1. mieste. Je to tim Pink Devils. Bude to velmi narocny zapas kde vsak chceme bodovat. Predsa len teraz mame za sebou prehru a remizu a tak si dalsiu prehri urcite nebudeme chciet pripustit. Super sa moze tesit na tvrdi boj hraci budu hryzt az do konca. Musime vyuzit aj to ze v poslednych dvoch kolach zavahal aj Pink Devils
PaToM a este som ti zabudol zagratulovat k 1. miestu