Dakujem za info fobre vedietmrakoplas44 wrote:Nech se překvapit.![]()
To Milan to má jasné, protože pohár pro nejlepšího střelce turnaje je zobrazen v tabulce střelců.

Moderator: Czech Moderators
Dakujem za info fobre vedietmrakoplas44 wrote:Nech se překvapit.![]()
To Milan to má jasné, protože pohár pro nejlepšího střelce turnaje je zobrazen v tabulce střelců.
Aspoň som ti ušetril za poštovné.mrakoplas44 wrote:Mohl jsem posílat na Slovensko dva poháry.
Určitě bych dostal množstevní slevu.PaToM wrote:Aspoň som ti ušetril za poštovné.mrakoplas44 wrote:Mohl jsem posílat na Slovensko dva poháry.
Já jsem to udělal tak že když se podíváš na pozvánku tak se automaticky přijme.ps2512 wrote:Nechtěl jsem se přihlásit, abych se zbytečně nestrapňoval, ale nějak mě to tam samo odkliklo
I ty jedenmrakoplas44 wrote:Já jsem to udělal tak že když se podíváš na pozvánku tak se automaticky přijme.ps2512 wrote:Nechtěl jsem se přihlásit, abych se zbytečně nestrapňoval, ale nějak mě to tam samo odkliklo
Bohužel je tu i tým který se na pozvánku nepodívá protože už není aktivní.ps2512 wrote:I ty jedenmrakoplas44 wrote:Já jsem to udělal tak že když se podíváš na pozvánku tak se automaticky přijme.ps2512 wrote:Nechtěl jsem se přihlásit, abych se zbytečně nestrapňoval, ale nějak mě to tam samo odkliklo
FC VHS ZNOJMO , Manažer Jedlaps2512 wrote:Kdopak nam zmizel z SP sveta?
To ze tu mam sedmicku znaci len jedno a to ze nasledujuca sezona bude uspesnamrakoplas44 wrote:Stav přihlášených. 16.7 21:30
7) FC DAC E.3 - 1
To jo.MilanSLOVAKIA wrote:To ze tu mam sedmicku znaci len jedno a to ze nasledujuca sezona bude uspesnamrakoplas44 wrote:Stav přihlášených. 16.7 21:30
7) FC DAC E.3 - 1
tak to je mazec, dnes byl kamos za mnou v praci na kafco a pry co to hraju. Ha Soccerproject, to hraje i muj sef Jedla, teda nevim jestli jeste. Ze by to byl on?mrakoplas44 wrote:FC VHS ZNOJMO , Manažer Jedlaps2512 wrote:Kdopak nam zmizel z SP sveta?
Ještě nezmizel, ale moc k tomu nemá.
A to byl v semifinále bubnu 4.ps2512 wrote:tak to je mazec, dnes byl kamos za mnou v praci na kafco a pry co to hraju. Ha Soccerproject, to hraje i muj sef Jedla, teda nevim jestli jeste. Ze by to byl on?mrakoplas44 wrote:FC VHS ZNOJMO , Manažer Jedlaps2512 wrote:Kdopak nam zmizel z SP sveta?
Ještě nezmizel, ale moc k tomu nemá.