Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

mrakoplas44
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 6

Post by mrakoplas44 »

Jeho cena je max. 400K. Ty ho ale nutně potřebuješ, protože máš jen jednoho RB. Kdybych byl ve tvé situaci asi bych ho koupil.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Smurf
Assistant Manager

Post by Smurf »

Koupil jsem ho :) Uvidíme jak bude vypadat finanční stránka po ukončení sezoně.. Nevím jestli postavit kapacitu, nebo koupit ještě posilu :)
Manažer: Smurf37
Tým: SPC Arsenal
Liga: G.237
Založeno: 30.3. 2011

Úspěchy:
Sezona 40 (1.) - 1. místo v H.710, 88 bodů
Sezona 41 (2.) - 3. místo v G.237, 79 bodů, -6 bodů na 1.
Big El

Post by Big El »

Smurf wrote:Koupil jsem ho :) Uvidíme jak bude vypadat finanční stránka po ukončení sezoně.. Nevím jestli postavit kapacitu, nebo koupit ještě posilu :)
RB? Těch mám jak na..áno? Zrovna teď jedno prodávám a další určitě prodávat budu - kdyžtak na ně koukni, kdybys nějaké chtěl, můžem se zkusit domluvit...

Jinak obecně: kapacita je investice - tedy řečeno finančnickou mluvou aktivum (vydělává Ti peníze) hráči obecně jsou pasivum (peníze z Tebe sají za plat, atd.) Takže peníze za stadion se Ti vždy vrátí. Na druhou stranu hráče člověk taky potřebuje, je to složitá rovnováha... Jako vodítko doporučuju následující: podívej se zda ligou vyděláváš (pokud možno více zápasů, nejen jeden, ideálně si projít celou sezónu) - tzn. zda za domácí zápasy vyděláš víc, než kolik proděláš za zápasy venku. Pokud:

A) Jsi ve velkém mínusu - zvyš kapacitu - jednoznačně
B) Jsi v malém mínusu, nebo zrhuba na nule - doporučoval bych spíš tu kapacitu (nákupem hráče nejen že nezvýšíš příjmy, ale zároveň zvýšíš náklady a to může být o hubu :wink: )
C) Pokud jsi v mírném plusu, je možné asi obojí.
D) Pokud jsi ve velkém plusu, kapacita může počkat a nakup hráče.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Smurf
Assistant Manager

Post by Smurf »

Díky za rady. Za tuhle sezonu jsem celkem v +, ale bude to asi i díky prodeji hráčů.
Postavím asi kapacitu za peníze za 3. místo.
Na RB se taky kouknu, ikdyž jsem tamtoho koupil, ale kdyby se mi líbilo.. :D

Úspěchy:
Big El

Post by Big El »

Smurf wrote:Díky za rady. Za tuhle sezonu jsem celkem v +, ale bude to asi i díky prodeji hráčů.
No nemyslel jsem +/- z celkových výdajů. Měl jsem na mysli za ligu. Přijde mi, že peníze za ligu jsou základ financí u všech manažerů, kteří a) nejsou skvělí obchodníci b) nemají tak skvělý kádr, že vydělávají opravdu hodně na turnajích. Pak jsou tam další položky - pronájmy domů a aut, platy zaměstnanců, jejich kurzy, provoz juniorky na straně výdajů, zisky z přáteláků, sem tam nějaký peníze za umístění v turnajích, prodeje hráčů, atd... Ale ta liga je podle mě základ...

Každopádně varianta postavit to za prachy za umístění je taky možnost. A máš jak na hráče, tak na kapacitu :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Smurf
Assistant Manager

Post by Smurf »

Big El wrote:
Smurf wrote:Díky za rady. Za tuhle sezonu jsem celkem v +, ale bude to asi i díky prodeji hráčů.
No nemyslel jsem +/- z celkových výdajů. Měl jsem na mysli za ligu. Přijde mi, že peníze za ligu jsou základ financí u všech manažerů, kteří a) nejsou skvělí obchodníci b) nemají tak skvělý kádr, že vydělávají opravdu hodně na turnajích. Pak jsou tam další položky - pronájmy domů a aut, platy zaměstnanců, jejich kurzy, provoz juniorky na straně výdajů, zisky z přáteláků, sem tam nějaký peníze za umístění v turnajích, prodeje hráčů, atd... Ale ta liga je podle mě základ...

Každopádně varianta postavit to za prachy za umístění je taky možnost. A máš jak na hráče, tak na kapacitu :P
Na přátelákách teď prodělávám :D

Úspěchy:
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Smurf wrote:
Big El wrote:

Na přátelákách teď prodělávám :D
Jak je to možné?
Koukám že hraješ dost přáteláků venku. V géčku když dáš pozvánku na pool tak není problém hrát doma a trochu vydělat.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Smurf
Assistant Manager

Post by Smurf »

Jojo, moc venku :D :D Musím to změnit :D

Úspěchy:
ps2512

Post by ps2512 »

Smurf wrote:Jojo, moc venku :D :D Musím to změnit :D
kapacita stadionu je zaklad. Ja ted treba mam za zapas doma 500000 cistyho. Za dva domaci zapasy mam hrace
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaToM

Post by PaToM »

Pekný začiatok. Po výhre nad FC unREAL Ostrava sme zaznamenali ďalšiu výhru. Manažér sa rozhodol hráčov si ponechať v kádri až do skončenia sezóny, aby dostali zaslúžené poháre z D-divízie na svoje poličky. Preto sme nastúpili s A-čkom, ktoré síce nepodalo nijak ohromujúci výkon, no na víťazstvo proti Mantelovým chlapcom to prekvapujúco stačilo. :shock: :)

PrP FC Hostage 1:0 Fc Mantel

výkony: 131 - 128

Gól: 88. Denis Ramon Matias

O našom víťazstve rozhodli svojou akciou dvaja najlepší hráči zo stredu poľa - Bon a Matias. Náš odchádzajúci :cry: kapitán skóroval :).
Ešte posledný zápas v plnom zložení proti ac mattt odohráme vo štvrtok a potom začne hráčov pomaličky posielať na prestupový trh. Momentálne máme 6 bodov, sme na 1. mieste pred ac mattt o 2 body, Mantel má jeden bod, Iram zatiaľ žiadny.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote:
Smurf wrote:Jojo, moc venku :D :D Musím to změnit :D
kapacita stadionu je zaklad. Ja ted treba mam za zapas doma 500000 cistyho. Za dva domaci zapasy mam hrace
A to je kolik míst?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Dnes odcházejí ke svým majitelům.

ImageImage
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Dnes se mi stalo něco hrozného :-(. Ráno jsem přijel z práce a prohlížím včerejší zápasy, v práci jsem byl od 14 hod.do dnes do 6hod., no a v posledním včerejším zápase se mi zranil můj nejlepší kanonýr Sarov, který v minulé sezoně v bubnu skončil na krásném 5.místě, dokonce mi bude chybět 9 dní !!! Zlomil si chudák kotník. Takže jsem ztracen, v této sezoně měl za úkol atakovat 1.místo střelců, no hledal jsem za něj náhradu a asi to bude teprve 20-letý mladíček, náš odchovanec Denys, tak uvidíme jak si povede, ale já se radši na ten zápas od 10 hodin s FC Hodějicemi nebudu koukat a půjdu radši spát.
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

pavluša wrote:Dnes se mi stalo něco hrozného :-(. Ráno jsem přijel z práce a prohlížím včerejší zápasy, v práci jsem byl od 14 hod.do dnes do 6hod., no a v posledním včerejším zápase se mi zranil můj nejlepší kanonýr Sarov, který v minulé sezoně v bubnu skončil na krásném 5.místě, dokonce mi bude chybět 9 dní !!! Zlomil si chudák kotník. Takže jsem ztracen, v této sezoně měl za úkol atakovat 1.místo střelců, no hledal jsem za něj náhradu a asi to bude teprve 20-letý mladíček, náš odchovanec Denys, tak uvidíme jak si povede, ale já se radši na ten zápas od 10 hodin s FC Hodějicemi nebudu koukat a půjdu radši spát.
Zajímavý, já včera přišel taky o nejlepšího útočníka, také zlomený kotník, na 10 dnů...
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

tosa_CZ wrote:
pavluša wrote:Dnes se mi stalo něco hrozného :-(. Ráno jsem přijel z práce a prohlížím včerejší zápasy, v práci jsem byl od 14 hod.do dnes do 6hod., no a v posledním včerejším zápase se mi zranil můj nejlepší kanonýr Sarov, který v minulé sezoně v bubnu skončil na krásném 5.místě, dokonce mi bude chybět 9 dní !!! Zlomil si chudák kotník. Takže jsem ztracen, v této sezoně měl za úkol atakovat 1.místo střelců, no hledal jsem za něj náhradu a asi to bude teprve 20-letý mladíček, náš odchovanec Denys, tak uvidíme jak si povede, ale já se radši na ten zápas od 10 hodin s FC Hodějicemi nebudu koukat a půjdu radši spát.
Zajímavý, já včera přišel taky o nejlepšího útočníka, také zlomený kotník, na 10 dnů...
Tak to mám šanci. :mrgreen:
Dnes hraji první zápas, ale je to třetí kolo. Docela jsem byl z toho zmatenej. :shock:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”