Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Stratovarius Cup X.
Díky Pali za pozvánku, som rád, že som to stihol...stačilo asi 20 min a dopadol by som ako psko...a to ja nerád, tvoj turnaj patrí do kategórie najvyšších!!!
K skupine 7:
1, FC Letenská šlechta
2, Valcíři Chomutov C.F.
3, FC Holky
4, The Last Mohycan
- rozhodne to mohlo dopadnúť aj horšie (keď sa pozriem na napr. na skupinu 1.al. 8. bŕŕŕŕ), ale ľahké to nebude ani v tejto. Postup by však mohol byť v našich silách...
K skupine 7:
1, FC Letenská šlechta
2, Valcíři Chomutov C.F.
3, FC Holky
4, The Last Mohycan
- rozhodne to mohlo dopadnúť aj horšie (keď sa pozriem na napr. na skupinu 1.al. 8. bŕŕŕŕ), ale ľahké to nebude ani v tejto. Postup by však mohol byť v našich silách...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
- Member of the Soccer Project Association
Přééésně... Z Tygrů máme radost - tedy ne že bychom si na ně až tak věřili, ale společné zápasy mívají pěkný náboj (když El nebetonuje jak ředitel nějaké Prefy!). Další dva týmy téměř neznáme, ale jsou sakra silné, to je nedobrá kombinace...Big El wrote:No, pěkné uvítání jsi mi přichystal, Palo. Moc pěkné.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
No, tak my sme sa sem nestihli prihlásiť, pretože manažér bol celý deň mimo netu, a tak ani nestihol zareagovať na pozvánku, ale malou náplasťou je pre nás aspoň účasť Chomutovských Valcířů, ktorých práve ja zastupujem.
Skupina ťažká, ale skúsime niečo vymyslieť aj na Milka aj na Holky. Body s pupajdím by mali byť povinnosťou, ale uvidíme. 

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Přece nebudeš mít respekt z eFkaře jako je PapaMilko wrote:Díky Pali za pozvánku, som rád, že som to stihol...stačilo asi 20 min a dopadol by som ako psko...a to ja nerád, tvoj turnaj patrí do kategórie najvyšších!!!
K skupine 7:
1, FC Letenská šlechta
2, Valcíři Chomutov C.F.
3, FC Holky
4, The Last Mohycan

Jestli se mě snažíš vyprovokovat k ofenzivnímu stylu, tak máš smůlu. Budeme hrát to, co budeme potřebovat. Klidně si objednáme i betonárku z Prešovatosa_CZ wrote:Přééésně... Z Tygrů máme radost - tedy ne že bychom si na ně až tak věřili, ale společné zápasy mívají pěkný náboj (když El nebetonuje jak ředitel nějaké Prefy!). Další dva týmy téměř neznáme, ale jsou sakra silné, to je nedobrá kombinace...Big El wrote:No, pěkné uvítání jsi mi přichystal, Palo. Moc pěkné.

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Já už tradičně posílám pozvánky ve středu před sezonou aby se s novou sezonou začalo hrát.Ale ve snu by mne nenapadlo že se to tak rychle zaplní,většinou jsem ještě dodatečně obesílal další manažery.Před příštím ročníkem to musím oznámit s větším předstihem...ps2512 wrote:konec. To jsi mi udelal za to, ze jsi pro me v top 5?palo wrote:Škoooda...ps2512 wrote:Tak to bude asi 2. ročník, ve kterém budu chybětPoslední 3 místa!!!
Uz ted se tesim na dalsi rocnik. Budu si to muset o sefovat. Bohuzel od oznameni po pozvanky jsem z zadneho turu nevypad, protoze tymy s nabitou terminovkou dohravaji v nove sezone

-
My Ti věříme!Big El wrote:No, pěkné uvítání jsi mi přichystal, Palo. Moc pěkné.
Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našich následujících 6-ti zápasech v turnaji 'Stratovarius Cup X.':
- Út 2 Srp 2011 (14:00:00 CET) : Team Herbalife - Minotaur
- Po 8 Srp 2011 (10:00:00 CET) : Orli Týnec - Team Herbalife
- Čt 11 Srp 2011 (10:00:00 CET) : Team Herbalife - 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
- Ne 14 Srp 2011 (10:00:00 CET) : Minotaur - Team Herbalife
- St 17 Srp 2011 (10:00:00 CET) : Team Herbalife - Orli Týnec
- So 20 Srp 2011 (10:00:00 CET) : 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto - Team Herbalife
Jde o naše zápasy v kvalifikační skupině!
S pozdravem,
představenstvo klubu.
Bude to zatraceně těžké a každý bod pro nás bude mít cenu zlata. Nicméně nedáme svou kůži lacino a budeme se bít jako lvi. Teda jako tygři

Věříš? A prognózy nějaké budou?palo wrote:My Ti věříme!Big El wrote:No, pěkné uvítání jsi mi přichystal, Palo. Moc pěkné.
Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našich následujících 6-ti zápasech v turnaji 'Stratovarius Cup X.':
- Út 2 Srp 2011 (14:00:00 CET) : Team Herbalife - Minotaur
- Po 8 Srp 2011 (10:00:00 CET) : Orli Týnec - Team Herbalife
- Čt 11 Srp 2011 (10:00:00 CET) : Team Herbalife - 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
- Ne 14 Srp 2011 (10:00:00 CET) : Minotaur - Team Herbalife
- St 17 Srp 2011 (10:00:00 CET) : Team Herbalife - Orli Týnec
- So 20 Srp 2011 (10:00:00 CET) : 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto - Team Herbalife
Jde o naše zápasy v kvalifikační skupině!
S pozdravem,
představenstvo klubu.
Bude to zatraceně těžké a každý bod pro nás bude mít cenu zlata. Nicméně nedáme svou kůži lacino a budeme se bít jako lvi. Teda jako tygřiacskncl se tentokrát nepřihlásil tak se musíš spokojit i s tímto...

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Přiznám se že speciálně u Tebe jsem s obavami sledoval že ses snad od 13 hodin nelogoval...Mám radost žes to stihl,stačí že chybí brácha a péesko...Milko wrote:Díky Pali za pozvánku, som rád, že som to stihol...stačilo asi 20 min a dopadol by som ako psko...a to ja nerád, tvoj turnaj patrí do kategórie najvyšších!!!
K skupine 7:
1, FC Letenská šlechta
2, Valcíři Chomutov C.F.
3, FC Holky
4, The Last Mohycan

-
na prd je, že zítra z jednoho turu vypadnu, kdyby se to plnilo klasicky, tak se nic neděje....strašně mě to mrzípalo wrote: Já už tradičně posílám pozvánky ve středu před sezonou aby se s novou sezonou začalo hrát.Ale ve snu by mne nenapadlo že se to tak rychle zaplní,většinou jsem ještě dodatečně obesílal další manažery.Před příštím ročníkem to musím oznámit s větším předstihem...

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Do kelu akosik som zabudol prijat pozvanku do pohara :S Tak nabuduce dufam sa sem dostanem.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Jsme rádi Palo že jsme to v tom obrovském frmolu stihli
, musím říct že Tvůj turnaj je pro mne špička a vidím že nejen pro mě
Rychlost s jakou se přihlásilo 32.manažerů byla úchvatná-klobouček dolů
No ale s tím losem si mne už nepotěšil
, to už jsem dlouho neměl takovou přetěžkou skupinu 

No ale s tím losem si mne už nepotěšil

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
- Team President
Díky za pozvánku. Je to škoda, ale nebyl jsem od neděle na netu, tak jsem to tentokrát nestihnul. A to jsem si na to místo nechával
Tak snad zase příště...

-
1 1FC Mrakoplaš
2 Scolopax
3 1.SK Carl Kozojidky
4 Cechie Dubec
Nepěkný los nás potkal. Bohužel postup ze skupiny nás nepotká ale kůži nedáme zadarmo.
2 Scolopax
3 1.SK Carl Kozojidky
4 Cechie Dubec
Nepěkný los nás potkal. Bohužel postup ze skupiny nás nepotká ale kůži nedáme zadarmo.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
To je pravda, títo dvaja hošánci tu budú citeľne chýbať...palo wrote: Přiznám se že speciálně u Tebe jsem s obavami sledoval že ses snad od 13 hodin nelogoval...Mám radost žes to stihl,stačí že chybí brácha a péesko...

Manager: Milko