zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

puzzle
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by puzzle »

Já jsem už dávno vydal přísný zákaz brát do personalu ženy 60 let a méně :mrgreen:, dokonce jsem odkoupil domy v kolí 100m od stadionu, kde bydleli ženy 60 let a méně :mrgreen:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Big El

Post by Big El »

puzzle wrote:Já jsem už dávno vydal přísný zákaz brát do personalu ženy 60 let a méně :mrgreen:, dokonce jsem odkoupil domy v kolí 100m od stadionu, kde bydleli ženy 60 let a méně :mrgreen:
No, já ten zákaz vydal už dávno - tedy pouze ohledně sesterny. Ale jak jsem včera zjistil, restrukturalizace ještě není dokončená, neboť můj cíl dostat tým ze stavu: "každý si tu dělá co chce," do stavu: "každý si tu dělá co chci," se ještě nevydařil.

Samozřejmě, že tam byla mladá sestřička. Velký talent z centra: sedmnáctka, dlouhé nohy, velké - ehm - přednosti. Tak jsem jí hned nabídl lepší smlouvu a už dělá moji asistentku. Na sesternu se vrátila stará Blažková a hned dneska dva marodi ohlásili nástup zpátky do týmu...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:
puzzle wrote:Já jsem už dávno vydal přísný zákaz brát do personalu ženy 60 let a méně :mrgreen:, dokonce jsem odkoupil domy v kolí 100m od stadionu, kde bydleli ženy 60 let a méně :mrgreen:
No, já ten zákaz vydal už dávno - tedy pouze ohledně sesterny. Ale jak jsem včera zjistil, restrukturalizace ještě není dokončená, neboť můj cíl dostat tým ze stavu: "každý si tu dělá co chce," do stavu: "každý si tu dělá co chci," se ještě nevydařil.

Samozřejmě, že tam byla mladá sestřička. Velký talent z centra: sedmnáctka, dlouhé nohy, velké - ehm - přednosti. Tak jsem jí hned nabídl lepší smlouvu a už dělá moji asistentku. Na sesternu se vrátila stará Blažková a hned dneska dva marodi ohlásili nástup zpátky do týmu...
Jak se jmenuje ta mladá? Musím provést kontrolu, zda není i u nás na nějaký závazek :evil:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
Big El wrote:

Jak se jmenuje ta mladá? Musím provést kontrolu, zda není i u nás na nějaký závazek :evil:
Provedl jsem šetření a je to mladá Blažková. Její teta se ji snažila procpat jako protekci. Pokud nabídneš slušnou sumu, možná můžeme domluvit hostování...

I když počkej - chudáčku - tu už máš vlastně jednu na trvalý úvazek, že? :lol: :lol: :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
puzzle

Post by puzzle »

Ten trh je kotel nespravedlivý. Mám hráče A 20 let 13% agr a hráče B 21 let 2% agr. Hráč A je na trhu pro mladíky na první straně, hráč B na trhu už pro dospělé hráče na 4 straně, oba jsou dotrénovaní na max. Oba šli na trh s 1€. Na Hráče A chodí pořád nabídky a už jsme na 840€ zatímco hráč B méně agresivnější má nabídku jenom 1€, takže místo nějakých pěkných 2M dostanu jeden a 1€ k tomu... :roll:

ps2512

Post by ps2512 »

puzzle wrote:Ten trh je kotel nespravedlivý. Mám hráče A 20 let 13% agr a hráče B 21 let 2% agr. Hráč A je na trhu pro mladíky na první straně, hráč B na trhu už pro dospělé hráče na 4 straně, oba jsou dotrénovaní na max. Oba šli na trh s 1€. Na Hráče A chodí pořád nabídky a už jsme na 840€ zatímco hráč B méně agresivnější má nabídku jenom 1€, takže místo nějakých pěkných 2M dostanu jeden a 1€ k tomu... :roll:
no jo, 77% hodnocení není nic moc :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
puzzle

Post by puzzle »

ps2512 wrote:
puzzle wrote:Ten trh je kotel nespravedlivý. Mám hráče A 20 let 13% agr a hráče B 21 let 2% agr. Hráč A je na trhu pro mladíky na první straně, hráč B na trhu už pro dospělé hráče na 4 straně, oba jsou dotrénovaní na max. Oba šli na trh s 1€. Na Hráče A chodí pořád nabídky a už jsme na 840€ zatímco hráč B méně agresivnější má nabídku jenom 1€, takže místo nějakých pěkných 2M dostanu jeden a 1€ k tomu... :roll:
jo ale jde o to že ti hráči jsou stejní akorád jeden je o rok starší, což je v tomto případě výhoda a nic za něho nedostanu.

léblík

Post by léblík »

puzzle wrote:
ps2512 wrote:
jo ale jde o to že ti hráči jsou stejní akorád jeden je o rok starší, což je v tomto případě výhoda a nic za něho nedostanu.
Máš pravdu,nejvýhodnější an obchodování jsou mladíci 20 a méně.Je jich méně a je o ně největší zájem.Těch od 21 do 23 je spousta hlavně těch průměrných,takže už se prodávají hůř a hlavně levněji....
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

tosa_CZ wrote:
puzzle wrote:
impossible wrote:Tak, blizi se nam konec sezony. Momentalne je ve hre 15594 manageru. Na kolik to vidite po sezonnim resetu?
okolo 14500
Já teda tipuju < 14.000 :(
Hm, takže je to dokonce už pouze 13K!
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

hm to se celkem divim ze je takovej ubytek, pres leto vzdycky nejvic lidi pribejvalo....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Smutný pohled. :cry:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Totti
Team Manager

Post by Totti »

No tie H divizie uz by mali byt zrusene. Ved tam su uz iba sami boti. :/
tím: Matts stars
manažér:Totti

liga: E.72
puzzle

Post by puzzle »

Totti wrote:No tie H divizie uz by mali byt zrusene. Ved tam su uz iba sami boti. :/
Zaleži jestli Sjarel má tohle ošefované vůbec...

Ataner

Post by Ataner »

Totti wrote:No tie H divizie uz by mali byt zrusene. Ved tam su uz iba sami boti. :/
Boti a já.. :mrgreen:
JPD - B.3
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

4076 adast7 FC Zbrojovka Brno... H.53 - 15 0
4077 adast15 FC Zbrojovka Brno.. H.52 - 16 0
4078 adast5 FC Zbrojovka Brno. H.51 - 14
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”