Moderator: Czech Moderators
No, já ten zákaz vydal už dávno - tedy pouze ohledně sesterny. Ale jak jsem včera zjistil, restrukturalizace ještě není dokončená, neboť můj cíl dostat tým ze stavu: "každý si tu dělá co chce," do stavu: "každý si tu dělá co chci," se ještě nevydařil.puzzle wrote:Já jsem už dávno vydal přísný zákaz brát do personalu ženy 60 let a méně, dokonce jsem odkoupil domy v kolí 100m od stadionu, kde bydleli ženy 60 let a méně
Jak se jmenuje ta mladá? Musím provést kontrolu, zda není i u nás na nějaký závazekBig El wrote:No, já ten zákaz vydal už dávno - tedy pouze ohledně sesterny. Ale jak jsem včera zjistil, restrukturalizace ještě není dokončená, neboť můj cíl dostat tým ze stavu: "každý si tu dělá co chce," do stavu: "každý si tu dělá co chci," se ještě nevydařil.puzzle wrote:Já jsem už dávno vydal přísný zákaz brát do personalu ženy 60 let a méně, dokonce jsem odkoupil domy v kolí 100m od stadionu, kde bydleli ženy 60 let a méně
Samozřejmě, že tam byla mladá sestřička. Velký talent z centra: sedmnáctka, dlouhé nohy, velké - ehm - přednosti. Tak jsem jí hned nabídl lepší smlouvu a už dělá moji asistentku. Na sesternu se vrátila stará Blažková a hned dneska dva marodi ohlásili nástup zpátky do týmu...
Provedl jsem šetření a je to mladá Blažková. Její teta se ji snažila procpat jako protekci. Pokud nabídneš slušnou sumu, možná můžeme domluvit hostování...ps2512 wrote:Jak se jmenuje ta mladá? Musím provést kontrolu, zda není i u nás na nějaký závazekBig El wrote:No, já ten zákaz vydal už dávno - tedy pouze ohledně sesterny. Ale jak jsem včera zjistil, restrukturalizace ještě není dokončená, neboť můj cíl dostat tým ze stavu: "každý si tu dělá co chce," do stavu: "každý si tu dělá co chci," se ještě nevydařil.puzzle wrote:Já jsem už dávno vydal přísný zákaz brát do personalu ženy 60 let a méně, dokonce jsem odkoupil domy v kolí 100m od stadionu, kde bydleli ženy 60 let a méně
Samozřejmě, že tam byla mladá sestřička. Velký talent z centra: sedmnáctka, dlouhé nohy, velké - ehm - přednosti. Tak jsem jí hned nabídl lepší smlouvu a už dělá moji asistentku. Na sesternu se vrátila stará Blažková a hned dneska dva marodi ohlásili nástup zpátky do týmu...
no jo, 77% hodnocení není nic mocpuzzle wrote:Ten trh je kotel nespravedlivý. Mám hráče A 20 let 13% agr a hráče B 21 let 2% agr. Hráč A je na trhu pro mladíky na první straně, hráč B na trhu už pro dospělé hráče na 4 straně, oba jsou dotrénovaní na max. Oba šli na trh s 1€. Na Hráče A chodí pořád nabídky a už jsme na 840€ zatímco hráč B méně agresivnější má nabídku jenom 1€, takže místo nějakých pěkných 2M dostanu jeden a 1€ k tomu...
jo ale jde o to že ti hráči jsou stejní akorád jeden je o rok starší, což je v tomto případě výhoda a nic za něho nedostanu.ps2512 wrote:no jo, 77% hodnocení není nic mocpuzzle wrote:Ten trh je kotel nespravedlivý. Mám hráče A 20 let 13% agr a hráče B 21 let 2% agr. Hráč A je na trhu pro mladíky na první straně, hráč B na trhu už pro dospělé hráče na 4 straně, oba jsou dotrénovaní na max. Oba šli na trh s 1€. Na Hráče A chodí pořád nabídky a už jsme na 840€ zatímco hráč B méně agresivnější má nabídku jenom 1€, takže místo nějakých pěkných 2M dostanu jeden a 1€ k tomu...
Máš pravdu,nejvýhodnější an obchodování jsou mladíci 20 a méně.Je jich méně a je o ně největší zájem.Těch od 21 do 23 je spousta hlavně těch průměrných,takže už se prodávají hůř a hlavně levněji....puzzle wrote:jo ale jde o to že ti hráči jsou stejní akorád jeden je o rok starší, což je v tomto případě výhoda a nic za něho nedostanu.ps2512 wrote:no jo, 77% hodnocení není nic mocpuzzle wrote:Ten trh je kotel nespravedlivý. Mám hráče A 20 let 13% agr a hráče B 21 let 2% agr. Hráč A je na trhu pro mladíky na první straně, hráč B na trhu už pro dospělé hráče na 4 straně, oba jsou dotrénovaní na max. Oba šli na trh s 1€. Na Hráče A chodí pořád nabídky a už jsme na 840€ zatímco hráč B méně agresivnější má nabídku jenom 1€, takže místo nějakých pěkných 2M dostanu jeden a 1€ k tomu...
Hm, takže je to dokonce už pouze 13K!tosa_CZ wrote:Já teda tipuju < 14.000puzzle wrote:okolo 14500impossible wrote:Tak, blizi se nam konec sezony. Momentalne je ve hre 15594 manageru. Na kolik to vidite po sezonnim resetu?
Zaleži jestli Sjarel má tohle ošefované vůbec...Totti wrote:No tie H divizie uz by mali byt zrusene. Ved tam su uz iba sami boti. :/
Boti a já..Totti wrote:No tie H divizie uz by mali byt zrusene. Ved tam su uz iba sami boti. :/