V této sezóně preferujeme ligu. A ačkoli by to asi nebylo nutné, tak na ni šetříme naše Áčko. V B týmu jsme bohužel neměli na tři posty žádného kvalitního hráče a to se samozřejmě muselo projevit. Do turnaje tak vstupujeme velmi neslavně. Přesto se ještě nevzdáváme naděje na postup a pokusíme se o něj v příštích kolech zabojovat.
Ještě je čas něco udělat.
Díváš se někdo na devatenáctku? Myslím fotbal.
Jediná devatenáctka, na kterou se dívám je jedna blonďatá dlouhonohá. Ne ba ne, doteď jsem nemohl, snad ještě chytnu konec...
Jenom jsem čekal kdo to napíše. 2:1 vedem v prodloužení
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
zápas byl velice vyrovnaný a po výkonech 122:122 skončil spravedlivou remisou, co nás potěšilo tak Robby Denys se jednou trefil, takže už má na kontě 6 branek. Doufáme, že si to v dalších zápasech vylepší.
66' Thomas Oren (No Boost) 1:0
77' Thomas Oren (No Boost) 2:0
Dnes byl vykon velmi slaby a pricina byla jasna. Sestup do E divize znacne pochramotil moralku tymu a ta se projevila na vykonu. Snad se to co nejdrive zlepsi. Ale potesil nas opet strelecky aktivni Thomas Oren, ktery nam vytrhl trn z paty 2 goly.
Doré dvě trefy tvého elitního střelce, tuším šestá a sedmá trefa.
No mas naprostou pravdu. Uz se dotahl na uplne celo a srili mu to jako za mlada. Jen cekam, kdy se mi zrani. Pri me smule by to mohlo prijit pri play off.
MilanSLOVAKIA wrote:Len dufam ze sa neodtrhnes zo spodku tabulky po zapase s nami
No jestli ne právě v prvním kole s Tebou, tak nikdy
Tož jsme konečně vstoupili do turnaje i my - 1. kolo:
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 1:0 FC DAC
(127:122)
Nebyli jsme ve zrovna nejlepším rozpoložení, ale jediným gólem zápasu rozhodl o třech bodech pro nás ve 47. minutě CM Pavel 'Rejža' Magera. Hostující nejlepší střelec předchozího ročníku Arne Barta hrozil, hrozil a zase hrozil, ale i díky dobře postaveným tyčím si s ním můj gólman dokázal bravurně poradit