Ještě tam máš Argentince.Ataner wrote:Boti a já..Totti wrote:No tie H divizie uz by mali byt zrusene. Ved tam su uz iba sami boti. :/

Moderator: Czech Moderators
Ještě tam máš Argentince.Ataner wrote:Boti a já..Totti wrote:No tie H divizie uz by mali byt zrusene. Ved tam su uz iba sami boti. :/
Takhle to má celý PSCHDS Fórum..impossible wrote:Toso, dam ti muj login a muzes mi taky takovou obstarat
A uz jsem si vylamal jazykAtaner wrote:Takhle to má celý PSCHDS Fórum..impossible wrote:Toso, dam ti muj login a muzes mi taky takovou obstarat
Díky za krásnou nabídku!impossible wrote:Toso, dam ti muj login a muzes mi taky takovou obstarat
A pracovat cely den, to asi neznas, takze to byla makackatosa_CZ wrote:Díky za krásnou nabídku!impossible wrote:Toso, dam ti muj login a muzes mi taky takovou obstaratTeď to průběžně udržovat je v pohodě, ale vzpomínám, když jsem se rozhodl někdy v 39. sezoně, že si udělám celkovou historii a začal to bastlit komplet zpětně, to byla práce na celej den.
To víš, my drobní živnostníci jsme takoví nemakačenkovéimpossible wrote:A pracovat cely den, to asi neznas, takze to byla makackatosa_CZ wrote:Díky za krásnou nabídku!impossible wrote:Toso, dam ti muj login a muzes mi taky takovou obstaratTeď to průběžně udržovat je v pohodě, ale vzpomínám, když jsem se rozhodl někdy v 39. sezoně, že si udělám celkovou historii a začal to bastlit komplet zpětně, to byla práce na celej den.
Cili kdyz ti nabidnu 500 000, domluvime se a prijmes mou nabidku? Sance ze pujde nad pul mega neni velkaAzor wrote:tak tomuhle se říká bitva o hráče![]()
Nu uvidíme, přeci jen to je Cb.. No, když by částka, když bude k dispozici, nepřáshla půl mega, tak se To kdyžtak ozvu, jinak jsou nějaké domluvy zatím predčasnéimpossible wrote:Cili kdyz ti nabidnu 500 000, domluvime se a prijmes mou nabidku? Sance ze pujde nad pul mega neni velkaAzor wrote:tak tomuhle se říká bitva o hráče![]()
Ono to spis byla velka nadsazkaAzor wrote:Nu uvidíme, přeci jen to je Cb.. No, když by částka, když bude k dispozici, nepřáshla půl mega, tak se To kdyžtak ozvu, jinak jsou nějaké domluvy zatím predčasnéimpossible wrote:Cili kdyz ti nabidnu 500 000, domluvime se a prijmes mou nabidku? Sance ze pujde nad pul mega neni velkaAzor wrote:tak tomuhle se říká bitva o hráče![]()