Moderator: Czech Moderators
To se stává. PaToM a wlasta to byla těžká skupina.mantel wrote:Tak u Mantelů se na tento ročník nebude vzpomínat v dobrém, dnes jsme přišli i o teoretickou šanci na postup. Snad to příště bude lepší.
mrakoplas44 wrote:
Ani ne těžká skupina, jako spíš lehké podcenění. Už jsem navíc začal brát vážně i ligu , takže už nehrálo to nejlepší. Slibuju, že příště už to bude lepší.mrakoplas44 wrote:To se stává. PaToM a wlasta to byla těžká skupina.mantel wrote:Tak u Mantelů se na tento ročník nebude vzpomínat v dobrém, dnes jsme přišli i o teoretickou šanci na postup. Snad to příště bude lepší.
Doufám že nezanevřeš a uvidím tě i v dalším ročníku.
A to ti ani nikdo ještě nedal gól. Sakra to bude ve finále soupeř.tosa_CZ wrote:3. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 1:0 Gunners Zhor
(131:121)
Výborně, třetí kolo a třetí výhra, rozehranou skupinu máme dobře!
FC DAC 2 - 1 Sokol Čejčtosa_CZ wrote:3. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 1:0 Gunners Zhor
(131:121)
Výborně, třetí kolo a třetí výhra, rozehranou skupinu máme dobře!
Tohle si memůžu nechat ujít.MilanSLOVAKIA wrote:
Dalsie kolo podla vsetkeho rozhodne o konecnom druhom pripadne prvom mieste. Samozrejme druhej moznosti by sme sa o vela viac tesili. Zahrali by sme si proti nasemu dalsiemu velkemu rivalovi FK TRNAVA. Hraci urobia na ihrisku vsetko co bude v ich silach a uvidi sa ci to bude stacitTosa, Barta sa na teba uz tesi
Milane, všiml sis, co výše napsal Roman? Nikdo mi ještě nedal gól! Takže Barta neBarta, nikdo si ani neškrtneMilanSLOVAKIA wrote:... Tosa, Barta sa na teba uz tesi
Tak to je otázka do pranice.tosa_CZ wrote:Milane, všiml sis, co výše napsal Roman? Nikdo mi ještě nedal gól! Takže Barta neBarta, nikdo si ani neškrtneMilanSLOVAKIA wrote:... Tosa, Barta sa na teba uz tesi
ANOmrakoplas44 wrote:
Podaří se týmu FC DAC dát gól týmu 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto?
To je jednoduchý. NIC.Big El wrote:ANOmrakoplas44 wrote:
Podaří se týmu FC DAC dát gól týmu 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto?
Co dostanu, když to uhodnu?