Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Osobně si myslím, že cenu přes dvacet nemá (tak někde kolem 16-17), ale pokud seženeš dva týpky, co ho nutně potřebují do kádru, tak můžeš přes dvacet dostat velmi výrazně. Já bych to risknul a na přímý zatím neprodával, alespoň ne za přímý pod 20 mega.
-
- Member of the Soccer Project Association
zdárek, nevím, co se stalo. zaregistroval jsem se, ale nepřišel mi e-mail s heslem, večer jsem to zkusil znovu, ale to už mi ukázalo, že geo75 existuje. přitom e-mailovou adresu jsem zadal správně. alespoň jsem o tom přesvědčený, protože mi tam skočila sama.tosa_CZ wrote:Hoj, a jak teda - problém s registrací? Když koukám na přehledy, tak geo75 ani žádný Macropus neexistují. Nejde Ti to zkusit znovu?geo75 wrote:za pár hodin to bude pět let, co jsem začal hrát tuhle hru. těšil jsem se, že budu mít nový tým, ale vypadá to, že ne. někde se stala chyba a já nevím kde. ach jo.
A nemáš to třeba ve spamu? Nebo zkus jiný nick. Třeba geo1975, či něco takového...geo75 wrote:zdárek, nevím, co se stalo. zaregistroval jsem se, ale nepřišel mi e-mail s heslem, večer jsem to zkusil znovu, ale to už mi ukázalo, že geo75 existuje. přitom e-mailovou adresu jsem zadal správně. alespoň jsem o tom přesvědčený, protože mi tam skočila sama.tosa_CZ wrote:Hoj, a jak teda - problém s registrací? Když koukám na přehledy, tak geo75 ani žádný Macropus neexistují. Nejde Ti to zkusit znovu?geo75 wrote:za pár hodin to bude pět let, co jsem začal hrát tuhle hru. těšil jsem se, že budu mít nový tým, ale vypadá to, že ne. někde se stala chyba a já nevím kde. ach jo.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

já bych to na jeho místě někde nad 15-16M raději hlásil. taky si myslím, že takovou cenu nemá, protože bude ještě pěkně dlouho trvat než bude "něco" hrát. ale ono úbytkem manažerů asi hrozí, že ceny těchhle výjimečných hráčů možná budou výrazně růstmantel wrote:Osobně si myslím, že cenu přes dvacet nemá (tak někde kolem 16-17), ale pokud seženeš dva týpky, co ho nutně potřebují do kádru, tak můžeš přes dvacet dostat velmi výrazně. Já bych to risknul a na přímý zatím neprodával, alespoň ne za přímý pod 20 mega.
Díky všem, pokusím se z toho z nich dostat co nejvíce..mantel wrote:Osobně si myslím, že cenu přes dvacet nemá (tak někde kolem 16-17), ale pokud seženeš dva týpky, co ho nutně potřebují do kádru, tak můžeš přes dvacet dostat velmi výrazně. Já bych to risknul a na přímý zatím neprodával, alespoň ne za přímý pod 20 mega.

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

Nahlásit bych to mohl snad mě to nezmenší, všichni nemáme takové privilegia jak dadar...oslicek wrote:já bych to na jeho místě někde nad 15-16M raději hlásil. taky si myslím, že takovou cenu nemá, protože bude ještě pěkně dlouho trvat než bude "něco" hrát. ale ono úbytkem manažerů asi hrozí, že ceny těchhle výjimečných hráčů možná budou výrazně růstmantel wrote:Osobně si myslím, že cenu přes dvacet nemá (tak někde kolem 16-17), ale pokud seženeš dva týpky, co ho nutně potřebují do kádru, tak můžeš přes dvacet dostat velmi výrazně. Já bych to risknul a na přímý zatím neprodával, alespoň ne za přímý pod 20 mega.
No tak zatím kopl jen 69 dneska pokud bych ho nedal na trh tak by kopl 70 (podle SMPT), ale zajímají se o něj týmy z E - divize, takže ti nemají problém si počkat než něco kopne...

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
A neni zde moznost: zapomeli jste heslo? Zkusit zadat povodni login jestli ti neco neprijde na mail...geo75 wrote:zdárek, nevím, co se stalo. zaregistroval jsem se, ale nepřišel mi e-mail s heslem, večer jsem to zkusil znovu, ale to už mi ukázalo, že geo75 existuje. přitom e-mailovou adresu jsem zadal správně. alespoň jsem o tom přesvědčený, protože mi tam skočila sama.tosa_CZ wrote:Hoj, a jak teda - problém s registrací? Když koukám na přehledy, tak geo75 ani žádný Macropus neexistují. Nejde Ti to zkusit znovu?geo75 wrote:za pár hodin to bude pět let, co jsem začal hrát tuhle hru. těšil jsem se, že budu mít nový tým, ale vypadá to, že ne. někde se stala chyba a já nevím kde. ach jo.
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
tak jsem to zkusil znovu, původní nick neexistuje, zaregistroval jsem tedy opět sebe a své maniaky. na e-mail mi ZNOVU nic nepřišlo (nemám žádný spamový filtr). zadal jsem svůj nick a zažádal o heslo. překvapivě opět nic nepřišlo. fakt už nevím.
-
Ja si pamatuju ze neco podobneho se mi stalo, kdyz jsem s SP zacinal a vybiral nejlepsi novy tym. Jeden se nevytvoril, ale pak to zase ficelo na dalsi pokus.geo75 wrote:tak jsem to zkusil znovu, původní nick neexistuje, zaregistroval jsem tedy opět sebe a své maniaky. na e-mail mi ZNOVU nic nepřišlo (nemám žádný spamový filtr). zadal jsem svůj nick a zažádal o heslo. překvapivě opět nic nepřišlo. fakt už nevím.
Pritom koukam a tvuj tym vypada, ze tam je:
geo75 Macropus Ultras Mania FC H.664
Tým Macropus Ultras Mania FC
Poslední přihlášení So 6 Srp 2011 (13:43 CET)
Manažerem od 6 Srp 2011
Ze by ted uspesny pokus?

Edit: V pripade problemu ti muzu zkusit vytvorit tym ja. Posli mi bud do PM nebo klidne tady nazev managera a tymu, pak si jen zmenis mail a heslo...

-
tak už vím. opravdu to šlo do spamu, ale jen do iphone a ne do notebooku, nechápu, nicméně jsem zpátky mezi vámi, jupííí. 

Welcome backgeo75 wrote:tak už vím. opravdu to šlo do spamu, ale jen do iphone a ne do notebooku, nechápu, nicméně jsem zpátky mezi vámi, jupííí.

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
SPecko je holt SPAMgeo75 wrote:tak už vím. opravdu to šlo do spamu, ale jen do iphone a ne do notebooku, nechápu, nicméně jsem zpátky mezi vámi, jupííí.

-
věř mi, že jsem skončit chtěl. založit tým znovu byla jediná možnost, jak docílit toho, aby mě to zase začalo bavit. teď zrovna najímám zaměstnance atd. a je to fakt sranda. mám 10 milionů na kontě, jsem první v h divizi a jsem tam jediný ne sp tým. 

-
Tak ať Tě nová chuť neopouští a baví Tě SP jako kdysi! Už jsem si na Tebe tak nějak zvyklgeo75 wrote:věř mi, že jsem skončit chtěl. založit tým znovu byla jediná možnost, jak docílit toho, aby mě to zase začalo bavit. teď zrovna najímám zaměstnance atd. a je to fakt sranda. mám 10 milionů na kontě, jsem první v h divizi a jsem tam jediný ne sp tým.

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
cíl bude nejspíš postupgeo75 wrote:věř mi, že jsem skončit chtěl. založit tým znovu byla jediná možnost, jak docílit toho, aby mě to zase začalo bavit. teď zrovna najímám zaměstnance atd. a je to fakt sranda. mám 10 milionů na kontě, jsem první v h divizi a jsem tam jediný ne sp tým.

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi