Posledná výzva pre tých, ktorý majú záujem o tento ročník (mám na mysli tých, čo ešte tento turnaj nehrali) tak dajte o sebe vedieť...pozvánočka vás neminie

Viac info o turnaji na 1. strane...
Moderator: Czech Moderators
S tebou som rátal, ale človek je tvor omylný a mohol som na teba zabudnúť...husic wrote:Já se hlásím. Myslím, že jsem pozvánku nikdy nestihnul přijmout
Já to mám horší,kupodivu se držím v play off turnajů,kde jsem to nečekal a žádné místo se ne a ne uvolnit...Big El wrote:To je dilema! Sranda nebo Milkov? Místo je jen na jeden z těchto turů...
Nu asi půjdeme k Milkovi, uvidíme...
No nechám to na teba Ele, ale rád by som ťa tu mal...Big El wrote:To je dilema! Sranda nebo Milkov? Místo je jen na jeden z těchto turů...
No to je tým, že tvoj káder je čoraz lepšípalo wrote:Já to mám horší,kupodivu se držím v play off turnajů,kde jsem to nečekal a žádné místo se ne a ne uvolnit...Big El wrote:To je dilema! Sranda nebo Milkov? Místo je jen na jeden z těchto turů...
No já bych vypadl i schválně abych se mohl sem přihlásit,ale nejbližší zápas vyřazováků hraju tuším až 13.8.Milko wrote:No to je tým, že tvoj káder je čoraz lepšípalo wrote:Já to mám horší,kupodivu se držím v play off turnajů,kde jsem to nečekal a žádné místo se ne a ne uvolnit...Big El wrote:To je dilema! Sranda nebo Milkov? Místo je jen na jeden z těchto turů...
Nu asi půjdeme k Milkovi, uvidíme...![]()
![]()
Palo, nič v zlom, ale rýchlo z nejakého turnaja vypadni...ako si to predstavuješ vynechať V. ročník u Milka
![]()
Teraz rozmýšľam, že kvôli tebe som ochotný usporiadať turnaj pre 32 teamov...trvalo by to dlhšie sa poprihlasovať a možno, že by si to stihol...ale zase psko by mi dal pocítiť, že zase všetko mením...ja neviempalo wrote: No já bych vypadl i schválně abych se mohl sem přihlásit,ale nejbližší zápas vyřazováků hraju tuším až 13.8.![]()
![]()
![]()
Jsem Elovi říkal že mne vykostíš když mi posílal pozvánku na Spamer Cup...![]()
možná bych to stihl,jdu prozkoumat ty turnaje kdy by mohlo být volno...Milko wrote:Teraz rozmýšľam, že kvôli tebe som ochotný usporiadať turnaj pre 32 teamov...trvalo by to dlhšie sa poprihlasovať a možno, že by si to stihol...ale zase psko by mi dal pocítiť, že zase všetko mením...ja neviempalo wrote: No já bych vypadl i schválně abych se mohl sem přihlásit,ale nejbližší zápas vyřazováků hraju tuším až 13.8.![]()
![]()
![]()
Jsem Elovi říkal že mne vykostíš když mi posílal pozvánku na Spamer Cup...![]()
Jednoduché, 4 volný místa......ve Srandě už jsem a tady mám ještě nějaké to místečkopalo wrote:Já to mám horší,kupodivu se držím v play off turnajů,kde jsem to nečekal a žádné místo se ne a ne uvolnit...Big El wrote:To je dilema! Sranda nebo Milkov? Místo je jen na jeden z těchto turů...
Když by to bylo kvůli Palovi tak přimhouřím okaMilko wrote:
Teraz rozmýšľam, že kvôli tebe som ochotný usporiadať turnaj pre 32 teamov...trvalo by to dlhšie sa poprihlasovať a možno, že by si to stihol...ale zase psko by mi dal pocítiť, že zase všetko mením...ja neviem
Doufám, že nehraješ s Elem, protože by jsi šel dálpalo wrote:13.8. ve 14,00 vypadnu z turnaje - nastupuje Céčko...