No jo, ale já jindy vypiju 6 cca za půl roku...ps2512 wrote:Ele na 6 piv hezkej vykon v rozboru. Ja dnes 8, ale jsem v poho. Teda krome tohoto losu. Celaki jsme VIP skupinku: milko, palo, el, peesko....nevadi, zkusime postoupit
Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup V. - A máme rozlosované...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Ja som to aj tak plánoval, ale to by Palo a El nepostúpili...takto som im dal ešte šancu...ps2512 wrote:Ele na 6 piv hezkej vykon v rozboru. Ja dnes 8, ale jsem v poho. Teda krome tohoto losu. Celaki jsme VIP skupinku: milko, palo, el, peesko....nevadi, zkusime postoupit

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak skupina není úplně z nejlehčích...Libo mne sfoukne jak svíčku,Kenjiho Queeni 6.v Céčku a ještě jsme s nimi asi nehráli,stejně jako s Torpédem Svinov.Porveme se o to,ale bude to zatraceně těžké... 

-
to je teda šance...Milko wrote:Ja som to aj tak plánoval, ale to by Palo a El nepostúpili...takto som im dal ešte šancu...ps2512 wrote:Ele na 6 piv hezkej vykon v rozboru. Ja dnes 8, ale jsem v poho. Teda krome tohoto losu. Celaki jsme VIP skupinku: milko, palo, el, peesko....nevadi, zkusime postoupit

Chceš povedať, že El a psko v skupine by boli ľahší súperi...palo wrote:to je teda šance...Milko wrote:Ja som to aj tak plánoval, ale to by Palo a El nepostúpili...takto som im dal ešte šancu...ps2512 wrote:Ele na 6 piv hezkej vykon v rozboru. Ja dnes 8, ale jsem v poho. Teda krome tohoto losu. Celaki jsme VIP skupinku: milko, palo, el, peesko....nevadi, zkusime postoupit

óóóóó Máte naši největší vděšnost velectěný pane pořadateli.Milko wrote:Ja som to aj tak plánoval, ale to by Palo a El nepostúpili...takto som im dal ešte šancu...ps2512 wrote:Ele na 6 piv hezkej vykon v rozboru. Ja dnes 8, ale jsem v poho. Teda krome tohoto losu. Celaki jsme VIP skupinku: milko, palo, el, peesko....nevadi, zkusime postoupit

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

To určitě povedať chce, ale my mu to odpouštímeMilko wrote:
Chceš povedať, že El a psko v skupine by boli ľahší súperi...![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Ja som proste taký dobráčisko...Big El wrote:óóóóó Máte naši největší vděšnost velectěný pane pořadateli.Milko wrote:Ja som to aj tak plánoval, ale to by Palo a El nepostúpili...takto som im dal ešte šancu...ps2512 wrote:Ele na 6 piv hezkej vykon v rozboru. Ja dnes 8, ale jsem v poho. Teda krome tohoto losu. Celaki jsme VIP skupinku: milko, palo, el, peesko....nevadi, zkusime postoupit![]()
![]()
-
ano ano,přesně to jsem chtěl říct...Big El wrote:To určitě povedať chce, ale my mu to odpouštímeMilko wrote:

-
Palo nestezuj si porad 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Som zvedavý, čo povie na "skupinu smrti"mantelíček... 

-
panove, nejhorsi je podceneni nepritelepalo wrote:ano ano,přesně to jsem chtěl říct...Big El wrote:To určitě povedať chce, ale my mu to odpouštímeMilko wrote:

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Konečně člověk, který si je vědom mých kvalitBig El wrote:Velmi, velmi pěkná skupinka. Těším se na fórovou hecovačku![]()
Tominen je ve fórových turnajích stále elév, tož není divu, že jsme s ním ještě nikdy nehráli
elévem již vůbec není MilanSlovakia, přesto ani s ním jsme, tuším, vážný zápas ještě nehráli.
A už vůbec není elévem Šutřík, který je favoritem skupiny. Přesto chceme druhé místo. Uvidíme, zda bude reálné, bo liga je prioritou.
edit: jinak jsme rádi, že jsme se vyhnuli šakalovi, protože díky tomu máme šanci na postup

7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
-
co by na to rikal, chce vyhrat a tak musi porazit vsechnyMilko wrote:Som zvedavý, čo povie na "skupinu smrti"mantelíček...

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

No průser je, že já jsem v protiskupině skupiny smrti. To zas až taký dobračisko nejsiMilko wrote:Som zvedavý, čo povie na "skupinu smrti"mantelíček...

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům