- sc11.jpg (239.17 KiB) Viewed 3010 times
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Stratovarius Cup X.
Ne, že by to něčemu vadilo, ale já hrozně rád prudím, takže si dovolím podotknout, že i DBSko můžeš podbarvit žlutě, neboť není možné, aby ho dostihli oba jeho soupeři 

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Skupina 7
5. kolo
Valcíři Chomutov C.F. 1 - 2 The Last Mohycan
- hoci sme mali postup istý, nechceli sme v tomto zápase prehrať. Nakoniec sme zvíťazili, čím sme si potvrdili definitívne 1. miesto v skupine. Vyzerá to, že v osemfinále narazíme na mužstvo The Reds HK, ktorý takisto hrá C-divíziu.
5. kolo
Valcíři Chomutov C.F. 1 - 2 The Last Mohycan
- hoci sme mali postup istý, nechceli sme v tomto zápase prehrať. Nakoniec sme zvíťazili, čím sme si potvrdili definitívne 1. miesto v skupine. Vyzerá to, že v osemfinále narazíme na mužstvo The Reds HK, ktorý takisto hrá C-divíziu.
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
- Member of the Soccer Project Association
Tys byl vždycky šťoura...Big El wrote:Ne, že by to něčemu vadilo, ale já hrozně rád prudím, takže si dovolím podotknout, že i DBSko můžeš podbarvit žlutě, neboť není možné, aby ho dostihli oba jeho soupeři

Ale pravda je,že jsem nezkoumal kdo s kým bude ještě hrát,bral jsem v potaz jen tu teoretickou možnost,že DBS dvakrát prohraje a oba jeho soupeři dvakrát vyhrají.Navíc po včerejšku už má DBS dokonce jistý 1.flek...

-
Stratovarius - Brujeria 2:3 (126:135)
Stejně jako Bílkův nároďák to máme rozehráno dobře - k postupu nám stačí nasázet Libo Teamu minimálně stejně gólů jako Brujeria Baníčku...
A samozřejmě zvítězit... 
edit: teda respektive vyhrát minimálně stejným rozdílem (kdyby v tom El zas šťoural...
)
Stejně jako Bílkův nároďák to máme rozehráno dobře - k postupu nám stačí nasázet Libo Teamu minimálně stejně gólů jako Brujeria Baníčku...

edit: teda respektive vyhrát minimálně stejným rozdílem (kdyby v tom El zas šťoural...

Já spíš musím šťourat do toho, že si ve vlastním turnaji neumíš nalosovat schůdnou skupinupalo wrote:Stratovarius - Brujeria 2:3 (126:135)
Stejně jako Bílkův nároďák to máme rozehráno dobře - k postupu nám stačí nasázet Libo Teamu minimálně stejně gólů jako Brujeria Baníčku...A samozřejmě zvítězit...
edit: teda respektive vyhrát minimálně stejným rozdílem (kdyby v tom El zas šťoural...)

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
to je pravda...Big El wrote:Já spíš musím šťourat do toho, že si ve vlastním turnaji neumíš nalosovat schůdnou skupinupalo wrote:Stratovarius - Brujeria 2:3 (126:135)
Stejně jako Bílkův nároďák to máme rozehráno dobře - k postupu nám stačí nasázet Libo Teamu minimálně stejně gólů jako Brujeria Baníčku...A samozřejmě zvítězit...
edit: teda respektive vyhrát minimálně stejným rozdílem (kdyby v tom El zas šťoural...)
![]()

-
Ele, copak my nenecháme?Big El wrote:Vskutku nejspíš nenecháte, i my jsme stavěli rezervu, v podstatě cosi mezi B a C týmem. Minotaur to využít dokázal, a tak pro nás v podstatě tento turnaj končí. Netvrdím, že ještě v nějakém zápase nenastoupí Áčko, ale nastoupí především to, co bude potřeba pro jiné cíle...
Minotaur - Team Herbalife 2:0 (129:111)

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
Musím se omluvit oliwapolovi,kterého jsem dnes vyřadil ve čtrvrtfinále jiného Cupu výkonem o 11 horším
Kámo, doufám,že se sem ještě někdy přihlásíš...

Kámo, doufám,že se sem ještě někdy přihlásíš...

-
Do osmifinále zatím postoupili:
Šutrteam
DBS on tour
Libo Team
Orli Týnec
ACS Pardubice
1.FC Julec
The Last Mohycan
Scolopax
1.SK Carl Kozojídky
a prakticky už i Valcíři Chomutov C.F.,kteří by se museli hodně "snažit" aby jim postup unikl...
Šutrteam
DBS on tour
Libo Team
Orli Týnec
ACS Pardubice
1.FC Julec
The Last Mohycan
Scolopax
1.SK Carl Kozojídky
a prakticky už i Valcíři Chomutov C.F.,kteří by se museli hodně "snažit" aby jim postup unikl...

-
palo wrote:Musím se omluvit oliwapolovi,kterého jsem dnes vyřadil ve čtrvrtfinále jiného Cupu výkonem o 11 horším![]()
![]()
![]()
Kámo, doufám,že se sem ještě někdy přihlásíš...![]()
![]()

už to začíná být docela prdel s těmi výsledky v turnajích,nedávno tento cup o +9 a plichta,v sobotu zápas o finále turnaje 32týmů na 50K - ACS Pardubice 2 - 3 FC Kobra HK po výkonech 137-137,taky pěkný. A dnes tohle...
Co přístě? budu lepší o 15 a abych se stejně bál že nevyhraju

Ani si nepamatuju kdy mě naposled mr.randon pomohl. to už bude pěkně fousatej zápas.

ACS Pardubice
-
ono už to půjdepalo wrote:Do osmifinále zatím postoupili:
Šutrteam
DBS on tour
Libo Team
Orli Týnec
ACS Pardubice
1.FC Julec
The Last Mohycan
Scolopax
1.SK Carl Kozojídky

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

To musíš taky nějakej zápas na výkony prohrát, aby Ti mohl random pomoct. Nemůžeš bejt prostě tak dobrej, pak nelze hrát s Tebou, ale max. proti Toběoliwapol wrote:palo wrote:Musím se omluvit oliwapolovi,kterého jsem dnes vyřadil ve čtrvrtfinále jiného Cupu výkonem o 11 horším![]()
![]()
![]()
Kámo, doufám,že se sem ještě někdy přihlásíš...![]()
![]()
![]()
už to začíná být docela prdel s těmi výsledky v turnajích,nedávno tento cup o +9 a plichta,v sobotu zápas o finále turnaje 32týmů na 50K - ACS Pardubice 2 - 3 FC Kobra HK po výkonech 137-137,taky pěkný. A dnes tohle...
Co přístě? budu lepší o 15 a abych se stejně bál že nevyhraju![]()
Ani si nepamatuju kdy mě naposled mr.randon pomohl. to už bude pěkně fousatej zápas.

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům