azor cup XXXXIV: Winner is Gordon Condor

Moderator: Czech Moderators

husic
Team President

Re: OC - onula cup XXII: B - F : Hrají se skupiny

Post by husic »

Prim wrote:Primisimo FC - Husičova 11 3 - 2 (133-114)

Jdeme dal. Vzhledem k predvedenym vykonum zaslouzene, pro soupere vcelku prijatelny vysledek.
V dalsim kole se vyrazime ven, ceka nas tym FC Hodejice.
Jo, jo. Přijatelný výsledek to je. Čekal jsem větší příděl :mrgreen:
Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: OC - onula cup XXII: B - F : Hrají se skupiny

Post by Azor »

Osmifnále

FC Hodějice - Sokol Stezery 3:1 V:128-122 ČK:1-0 (v 77.min.)
MŠK Žilina 1908 - Los Ojos Unicos 0:2 V:128-142
FC Veselice - SFC Slavia Hradec Králové 0:1 V:139-142
Primisimo FC - Husičova 11 3:2 V:133-114
1FC Mrakoplaš - Devils Team 4:3 V:137-132
Scolopax - FC Domašov 1:0 V:137-128
The Last Mohycan - ACS Pardubice 1:0 V:139-134

Nu, tak osmifinále nabídlo 2x výkon 142, 2x 139 a 2x 137, což jen dosvědčuje že onula cup již delší dobu patří mezi nejprestižnější a nejtěžší turnaje na SP, za což všem týmům děkuji :wink: Jinak říkám chudák Drajmi dá výkon 139 ale i tak vypadne. Nasere, no :lol:
Uvidíme jak dopadne zítra v dohrávce Mantel na hřišti Orlů z týnce
mrakoplas44

Re: OC - onula cup XXII: B - F : Osmifnále

Post by mrakoplas44 »

Po 29 Srp 2011 (22:00 CET) Los Ojos Unicos ?? - ?? 1FC Mrakoplaš

Tak to je pro nás konečná. :( Dostat se až sem je pro náš tým uspěch. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
mantel

Post by mantel »

mrakoplas44 wrote:Po 29 Srp 2011 (22:00 CET) Los Ojos Unicos ?? - ?? 1FC Mrakoplaš

Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Na SP je možné všechno a CML je sviňa od kosti. :mrgreen:
oliwapol

Post by oliwapol »

The Last Mohycan - ACS Pardubice 1:0
139 - 134

Liga dostala přednost,takže nastoupilo kombinovaný Bečko a to bohužel na vítězství nestačilo. Tento ročník je z toho jen osmifinále tak snad se někdy příště polepšíme :)
ACS Pardubice
Azor

Post by Azor »

mantel wrote:
mrakoplas44 wrote:Po 29 Srp 2011 (22:00 CET) Los Ojos Unicos ?? - ?? 1FC Mrakoplaš

Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Na SP je možné všechno a CML je sviňa od kosti. :mrgreen:
Přesně tak! Pan Random alias CML už v onula cupu si častokrát zahrál na rozhodujícího činitele utkání :mrgreen: Takže nic není ztraceno :wink:
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:

Súhlasím aj ja s mantelíkom...on sa tiež na to bude proti mne spoliehať... :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
mantel

Post by mantel »

Milko wrote:
mantel wrote:

Súhlasím aj ja s mantelíkom...on sa tiež na to bude proti mne spoliehať... :mrgreen:
Tak jsem prohnal naše týmy přes Battle a zjistil přijímnou skutečnost, že jen na CML to rozhodně nechávat nebudu. Rozhodčí je na 100 pro mně ještě hratelný (ale nesmí se mi nikdo zranit),pondělní termín ve 22 hodin vybízí k různým kulišárnám s trenérem a pokud přidám i skutečnost, že já ligu v klidu vypustit můžu, tak jsem myslím vše podstatné napsal. Teď je jen otázka, zdali je tento turnaj tak významný, abych mu věnoval tolik pozornosti. :mrgreen:
Milko

Post by Milko »

[quote="mantel"]Rozhodčí je na 100 pro mně ještě hratelný (ale nesmí se mi nikdo zranit)...quote]

No nejaké to zranenie som tam už postrehol... :mrgreen:
mantel

Post by mantel »

Milko wrote:
mantel wrote:Rozhodčí je na 100 pro mně ještě hratelný (ale nesmí se mi nikdo zranit)...quote]

Kdyby jen postřehl, ty jsi to určitě zařídil :mrgreen:
Ale stejně do toho půjdu naplno, dneska se mi zatím nehorázně daří (Prim by mohl vyprávět), tak snad se mně štestí bude držet i nadále.

P.S. Jsem zvědav, jestli riskneš postavit to nejlepší a obětuješ zítřejší ligu. Já si ten luxus dovolit můžu. :twisted:
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

mantel wrote:

Los Ojos Unicos 1 - 0 1FC Mrakoplaš
Tak už je stahuju.
Gratulace soupeři.
Na tohle jsem neměl , ale jsem rád že jsem si tady mohl kopnout.
Ahoj v dalším ročníku.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:
Milko wrote:
mantel wrote:Rozhodčí je na 100 pro mně ještě hratelný (ale nesmí se mi nikdo zranit)...quote]

Kdyby jen postřehl, ty jsi to určitě zařídil :mrgreen:
Ale stejně do toho půjdu naplno, dneska se mi zatím nehorázně daří (Prim by mohl vyprávět), tak snad se mně štestí bude držet i nadále.

P.S. Jsem zvědav, jestli riskneš postavit to nejlepší a obětuješ zítřejší ligu. Já si ten luxus dovolit můžu. :twisted:
The Last Mohycan 2 - 3 Fc Mantel

- gratulujem mantelíkovi k víťazstvu v tomto zápase a prajem úspešné pokračovanie v turnaji. Hosťujúci manager ukázal obrovské skúsenosti, kdežto domáci len veľkohubé vyhlásenia... :lol:

P.S. Bohužiaľ, v lige som na 10. mieste, takže som musel pošetriť. Ale na to sa história pýtať nebude. Ešte raz gratulka k zaslúženému postupu :!:
mantel

Post by mantel »

Díky za gratulaci, jsem rád, že to vyšlo. Momentálně máš rozhodně lepší tým než já, takže takový výsledek se cení. Včera jsem uvažoval, že bys ligu lehce ošulit mohl (hrál jsi myslím s 13. týmem), nakonec ses rozhodl vsadit na jistotu a dobře jsi udělal. :D
Azor

Post by Azor »

1. čtvrtfinále:

FC Hodějice - Primisimo FC 2:3 V:131-140

Erik Le-Minh (P) 1:0 7'
8' 1:1 Duane 'owc' Tupe
34' 1:2 Duane 'owc' Tupe
36' 1:3 Duane 'owc' Tupe
Mugurel Serban 2:3 80'

3 - 5 - 2 Rozestavení 3 - 4 - 3
Přihrávky Taktika Protiútoky

100% Styl 100%
100% Agresivita 100%

43% Obrana 45%
67% Záloha 45%
21% Útok 50%

Rozhodčí: Mohsen Bennaceur (Tunisko, 29%)
Diváků: 4.309(82% - 18%, bouřka)

Góly:
7'
Erik Le-Minh vymetl bezchybným pokutovým kopem pavučiny z pravé šibenice soupeřovy branky.
8'
Duane 'owc' Tupe zavěsil překrásným volelejem. V oslavné euforii vyzval k tanci rohový praporek.34'
Z přímého kopu zprava míč doplachtil na hlavu Duane 'owc' Tupe, který se předtím příliš lehko zbavil svého strážce v trmě-vrmě v pokutovém území.
36'
Duane 'owc' Tupe se dostal k míči, postupoval k brance zleva a poslal míč podél posledního obránce a brankaře.
80'
Mugurel Serban zavěsil překrásným volelejem. V oslavné euforii vyzval k tanci rohový praporek.

2.čtvrtfinále:

Los Ojos Unicos - 1FC Mrakoplaš 1:0 V:139-132

Antonín Fischer 1:0 5'

3 - 4 - 3 Rozestavení 4 - 3 - 3
Protiútoky Taktika Dlouhé míče

70% Styl 100%
100% Agresivita 100%

43% Obrana 62%
47% Záloha 33%
49% Útok 37%

Rozhodčí: Alberto Villate (Španělsko, 24%)
Diváků: 4.001 (92% - 8%, bouřka)

Gól:
5'
Oliver Strapak poslal kolmici na Antonín Fischer, který z první přehodil vyběhnuvšího brankaře. Lišácký gól.

3.čtvrtfinále:

The Last Mohycan - Fc Mantel 2:3 V:131-133 ČK:0-1 (v 73.min.)

César Marzuck Bogler 1:0 10'
29' 1:1 Bartosz 'NS 1,0' Pekala
César Marzuck Bogler 2:1 40'
56' 2:2 Dani 'P 1,5' Alba
69' 2:3 Bartosz 'NS 1,0' Pekala

5 - 3 - 2 Rozestavení 3 - 5 - 2
Dlouhé míče Taktika Přihrávky

100% Styl 100%
100% Agresivita 100%

74% Obrana 39%
33% Záloha 72%
24% Útok 22%

Rozhodčí: Miroslav Zrnic (Bosna a Hercegovina, 71%)
Diváků: 7.993(96% - 4%, oblačno)

Góly a ČK:
10'
César Marzuck Bogler z přímého kopu vymetl pavučiny v soupeřově šibenici.
29'
Bartosz 'NS 1,0' Pekala předvedl skvělou kopací techniku, když točenou střelou z nemožného úhlu poslal míč do sítě.
40'
Ačkoli soupeř vehementně a možná i právem reklamuje ofsajd, rozhodčí je pánem na hřišti a branku, kterou vsítil César Marzuck Bogler uznává.
56'
Dani 'P 1,5' Alba skóruje! Volejem uklidil míč do sítě po přistrčení od Gennaro Ivan 'HPK 1,7' Zicu , tentokrát z pravé strany.
69'
Bartosz 'NS 1,0' Pekala udělal svými technickými finesami z obránců soupeře strašáky do zelí a vstřelil krásnou branku.

73'
Billy 'O-1,6' Foster se ve výskoku zaklesl do soupeře a po dopadu se ho odmítal pustit. Rozhodčí jeho počínání ocenil žlutou kartou a jelikož byla druhá, pro Billy 'O-1,6' Foster zápas skončil.

4.čtvrtfinále:

SFC Slavia Hradec Králové - Scolopax 2:2 (5:6 pen.) V:137-139 ČK: 0-1 (v 79.min.)

8' 0:1 Dorotheus of Cartago
21' 0:2 Dorotheus of Cartago
Lasse Tobiasen 1:2 89'
Juan Carlos Cardenas 2:2 90'

Penalty proměnili:
Eduardo Ferreira Vieira, Finidi Aghahowa, Christian Cylwick, Edgard '"Magic"' Ben Khayi, David Kotyza - Valentin Nimmerman, Milan Svoboda, Shabani Dao, Manuel Meier, Parfen Karatchoun, Yota Adhemar
Penalty neproměnili: Juan Carlos Cardenas, Yves Severeyns, Lasse Tobiasen - Stanislovas Steponavičius, Madalin Tudor

5 - 3 - 2 Rozestavení 3 - 4 - 3
Dlouhé míče Taktika Protiútoky

95% Styl 100%
95% Agresivita 100%

78% Obrana 46%
34% Záloha 46%
25% Útok 47%

Rozhodčí: Avtandil Elikashvili (Gruzie, 49%)

Góly a ČK:
8'
Dorotheus of Cartago si míč sám vybojoval, udělal si místo pro střelu a z hranice velkého vápna krásně zavěsil - skvělá individuální akce.
21'
Dorotheus of Cartago se ukázkově položil do centru z levé strany a přízemní ranou, která měnila trávu v seno, skóroval do pravého dolního rohu branky.

79'
Dorotheus of Cartago rozehrál přímý kop příliš rychle, aniž by čekal na pokyn rozhodčího k rozehrání a obdržel za to přísnou druhou žlutou v utkání.

89'
Z přímého kopu zprava míč doplachtil na hlavu Lasse Tobiasen, který se předtím příliš lehko zbavil svého strážce v trmě-vrmě v pokutovém území.
90'
Juan Carlos Cardenas udělal svými technickými finesami z obránců soupeře strašáky do zelí a vstřelil krásnou branku.

Penalty:
93' Parfen Karatchoun ukázal, že je mužem na svém místě, když zneškodnil pokutový kop z nohy Juan Carlos Cardenas. Dobře kopnutá, ale skvěle chycená penalta.
93' Edgard '"Magic"' Ben Khayi ukázal, že je mužem na svém místě, když zneškodnil pokutový kop z nohy Stanislovas Steponavičius. Dobře kopnutá, ale skvěle chycená penalta.
93' Parfen Karatchoun ukázal, že je mužem na svém místě, když zneškodnil pokutový kop z nohy Yves Severeyns. Dobře kopnutá, ale skvěle chycená penalta.
93'
Valentin Nimmerman předvedl bezchybně kopnutou penaltu. Jeho prudká střela vymetla levou šibenici.
93'
Eduardo Ferreira Vieira proměnil penaltu umístěnou do levého horního růžku.
93'
Milan Svoboda předvedl bezchybně kopnutou penaltu. Jeho prudká střela vymetla levou šibenici.
93'
Finidi Aghahowa poslal penaltu do levého dolního rohu branky.
93'
Shabani Dao předvedl bezchybně kopnutou penaltu. Jeho prudká střela vymetla levou šibenici.
93'
Christian Cylwick kopnul penaltu bez chybičky. Jeho prudká střela zamířila pozemi k levé tyči.

93' Edgard '"Magic"' Ben Khayi ukázal, že je mužem na svém místě, když zneškodnil pokutový kop z nohy Madalin Tudor. Dobře kopnutá, ale skvěle chycená penalta.
93'
Edgard '"Magic"' Ben Khayi poslal penaltu do levého dolního rohu branky.
93'
Manuel Meier předvedl bezchybně kopnutou penaltu. Jeho prudká střela vymetla levou šibenici.
93'
David Kotyza proměnil penaltu střelou po zemi do pravého rohu branky.
93'
Parfen Karatchoun proměnil penaltu umístěnou do levého horního růžku.

93' Parfen Karatchoun ukázal, že je mužem na svém místě, když zneškodnil pokutový kop z nohy Lasse Tobiasen. Dobře kopnutá, ale skvěle chycená penalta.
93'
Yota Adhemar předvedl bezchybně kopnutou penaltu. Jeho prudká střela vymetla levou šibenici.
Prim
Team Board Member

Re: OC - onula cup XXII: B - F : Semifnále

Post by Prim »

Primisimo FC - Los Ojos Unicos 2-3

Lepsi vykon tentokrat nestacil ani na remizu. Narozdil od minulehe rocniku si tedy finale nezahrajeme. Gratulace Medojedovi.
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”