Ja viem prepisoval som ich podla PaToMa tak by mali byt dobreGeorgeTT wrote:prepis si tam postupy a zostupy, toto nie je tretia, ale druha ligaMilanSLOVAKIA wrote:Tak podarilo sa mi urobit tabulku a dufa ze je dobra

Moderator: Czech Moderators
Ja viem prepisoval som ich podla PaToMa tak by mali byt dobreGeorgeTT wrote:prepis si tam postupy a zostupy, toto nie je tretia, ale druha ligaMilanSLOVAKIA wrote:Tak podarilo sa mi urobit tabulku a dufa ze je dobra
len to, ze ked je to druha liga, nemozu prvi dvaja postupit do druhej ligyMilanSLOVAKIA wrote:Ja viem prepisoval som ich podla PaToMa tak by mali byt dobreGeorgeTT wrote:prepis si tam postupy a zostupy, toto nie je tretia, ale druha ligaMilanSLOVAKIA wrote:Tak podarilo sa mi urobit tabulku a dufa ze je dobraAlebo ty vidis niekdy v nich chybu?
Jj, to je fakt, tie popisky pod tabuľkou treba tiež zmeniť.GeorgeTT wrote:len to, ze ked je to druha liga, nemozu prvi dvaja postupit do druhej ligya treti hrat baraz o druhu ligu
Jaaaaaaaj uz chapemGeorgeTT wrote:
len to, ze ked je to druha liga, nemozu prvi dvaja postupit do druhej ligya treti hrat baraz o druhu ligu
, co sa tyka zapasov, som to nekontroloval, to uz sa mi nechce
HAAAAAA tak to potom moja chyba nie jekuki wrote:nejakým nedopatrením mi boli zle spočítané výhry, mám ich šesť, a keď som si to prezerala tak chyba sa stala v 12. kole keď bol zápas medzi košičanmimáme podobné názvy takže sa nečudujem