Ospravedlňujem sa domácim priaznivcom, že ich domáci miláčikovia dostali nakladačku, ale musel som ísť tvrdo za vylepšením si skóre...Šakal wrote:
Bohužel jsme Milkovým klukům nedokázali vzdorovat a tak nás Mohykáni na našem hřišti ztrapnili 1:7.

Moderator: Czech Moderators
Ospravedlňujem sa domácim priaznivcom, že ich domáci miláčikovia dostali nakladačku, ale musel som ísť tvrdo za vylepšením si skóre...Šakal wrote:
Bohužel jsme Milkovým klukům nedokázali vzdorovat a tak nás Mohykáni na našem hřišti ztrapnili 1:7.
Já jsem s tím tak nějak počítal.Milko wrote:Ospravedlňujem sa domácim priaznivcom, že ich domáci miláčikovia dostali nakladačku, ale musel som ísť tvrdo za vylepšením si skóre...Šakal wrote:
6. koloMilko wrote:Vyšlo to presne ako som chceltosa_CZ wrote:5. kolo
Baníček 2:4 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(116:130)
I tento zápas jsme zvládli na výbornou, leč Milko si dokázal v zápase se Šakalem hezky nahonit skóre a v tomto měřítku za námi zaostává pouze o jeden gól. Proto nám ve středečním vzájemném zápase prohra u Milka přisoudí druhou postupovou pozici, remíza či výhra zajistí místo první - uvidímeAle netvrdím, že to mám vyhrané - to rozhodne nie
![]()
![]()
Už sme pocítili, čo dokážu tosíčkovi borci...
Dynamo Oleksovice 4 - 3 CHEROKEEmrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 3 - 1 Dynamo Suomi
101 - 90
Aha on to nebyl přátelák. Sakra. Postup z druhého místa a čeká nás FC Trabant.
To bude mít Peésko radost.
Supr výkon v deseti.ps2512 wrote:Dynamo Oleksovice 4 - 3 CHEROKEEmrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 3 - 1 Dynamo Suomi
101 - 90
Aha on to nebyl přátelák. Sakra. Postup z druhého místa a čeká nás FC Trabant.
To bude mít Peésko radost.
výkony: 132 - 123
I bez golmana jsme to nakonec ukopali![]()
No Péesko moc radost nemá, když ho čeká Crue, který na ligu prdí
Team Herbalife 1 - 3 FC DACBig El wrote:
Team Herbalife - FC DAC 1:3 (132:133)
Svůj slib - i když to byl vlastně jen příslib možnosti - jsme splnili a útočili. A Toša se rozhodně měl na co dívat, stejně jako 2991 dalších diváků. DACani předvedli kvalitní výkon, naopak náš výkon byl podezřele nízký - rozhodně jsem jej čekal výrazně vyšší. Nicméně rozhodujícími momenty byly hned DVĚ!!! neproměněné penalty na naší straně. Erich Poštulka asi bude zastřelen - jeho neproměněná penalta nás stála 2 body v lize a nyní i remízu v Milkov Cupu. Soupeři gratulujeme. Teď už to budeme mít moc, moc těžké.
Šutrteam 2 - 0 FC DACBig El wrote:N.J. Bikers - Team Herbalife 2:3 (116:126)
Čtvrté kolo bylo kolem, ve které jsme mohli hodně ztratit a získat jen málo. Nakonec dopadlo asi relativně nejlépe, jak mohlo. My jsme v zápase s Tominenem potvrdili roli favorita, takže v prvním zápase se ztráta nekonala. Ztrátou by však byl i úspěch Milana proti Šutříkovi. K tomu naštěstí nedošlo, ba naopak, prohrál o 2 branky, takže v tomto pohledu jsme maličko získali. Pro celkový výsledek to přesto mnoho neznamená, avšak dává nám to drobnou naději...
Robili sme, čo sme mohli, ale nepomohlo. Tosíček pripravil skvelu taktiku (rozhodca už dávno chytený...tosa_CZ wrote: 6. kolo
The Last Mohycan 0:1 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(132:136)
Tak si přeci jenom odvážíme tři body od Milkoboys a jdeme tak do vyřazováku bez ztráty bodu z prvního místa, hezky radostněV osmifinále na nás čeká Grepolis s jeho SKP, chceme se poprat o postup.
Tak při hře na Tvém hřišti musí být sudí vždy s námi, to je už zažité staré pravidlo, jinak to nejdeMilko wrote:Robili sme, čo sme mohli, ale nepomohlo. Tosíček pripravil skvelu taktiku (rozhodca už dávno chytený...tosa_CZ wrote: 6. kolo
The Last Mohycan 0:1 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(132:136)
Tak si přeci jenom odvážíme tři body od Milkoboys a jdeme tak do vyřazováku bez ztráty bodu z prvního místa, hezky radostněV osmifinále na nás čeká Grepolis s jeho SKP, chceme se poprat o postup.
) a nakoniec si odváža tri bodíky. Nezostáva nám nič iné ako pogratulovať a zabojovať aj z 2. miesta...
prozření?Big El wrote:Ach NE!!!!!!!
Manažer je takový pitomec!!!!
Team Herbalife - Šutrteam 0:1 (125:126)
V ranním spěchu jsem bohužel nenastavil individuální pokyny... Tam byla ve hře jistě nejen remíza, ale určitě i vítězství. Tominen Milanovi zápas vypustil, a tak se naše naděje snižují na minimum. Asi tak 5 redek na straně soupeře by nás mohlo ještě zachránit... Případná výhra (nebo i remíza) by nás ještě reálně udržela ve hře, ale vítězí ten, kdo nedělá chyby a já je udělal...
Při včerejším nastavování jsem měl trošku černé svědomí že možná ovlivním boj o 2.místo, Big El toho nevyužil takže mám svědomí čistéBig El wrote:Ach NE!!!!!!!
Team Herbalife - Šutrteam 0:1 (125:126)
V ranním spěchu jsem bohužel nenastavil individuální pokyny... Tam byla ve hře jistě nejen remíza, ale určitě i vítězství. Tominen Milanovi zápas vypustil, a tak se naše naděje snižují na minimum. Asi tak 5 redek na straně soupeře by nás mohlo ještě zachránit... Případná výhra (nebo i remíza) by nás ještě reálně udržela ve hře, ale vítězí ten, kdo nedělá chyby a já je udělal...