pupajdi13 wrote:toto byla jen zkouška,jestli ten termín někdo hlídá ...nezklamali jste mne a proto za odměnu poletí dnes večer pekně pozvánečky ......svého času měla Mince prestiž,že byla zaplněna do 2 hodin po rozeslání, jsem zvědav,jak jsem za tu dobu klesl hluboko
Prosím o rozeslání co nejpozději, nejlépe o několik dní - máme plno Ne ba ne - samozřejmě se na mě neohlížej, většina má přednost a třeba budeme mít kliku...
pupajdi13 wrote:toto byla jen zkouška,jestli ten termín někdo hlídá ...nezklamali jste mne a proto za odměnu poletí dnes večer pekně pozvánečky ......svého času měla Mince prestiž,že byla zaplněna do 2 hodin po rozeslání, jsem zvědav,jak jsem za tu dobu klesl hluboko
Prosím o rozeslání do 20:15....pak nemám šanci se přihlásit
Prosím o rozeslání co nejpozději, nejlépe o několik dní - máme plno Ne ba ne - samozřejmě se na mě neohlížej, většina má přednost a třeba budeme mít kliku...
S klikou bych moc nepočítal, mince byla svého času nejrychleji se zaplňující turnaj a myslím, že se na tom zas tak moc nezměnilo
acskncl wrote:Tym uz je stary a slaby a podava sotva prumerne vykony presto se radi zucastnime dalsiho rocniku. Tedy za predpokladu, ze nam to nezakaze predstavenstvo pro nadmerne mnozstvi naplanovanach zapasu
ty máš ještě u mě trofej, až mne hana bičuje.... ...... tento týden makám, v příštím to napravím.
S klikou bych moc nepočítal, mince byla svého času nejrychleji se zaplňující turnaj a myslím, že se na tom zas tak moc nezměnilo
Když to nejde dveřma, vlezu oknem. Mám sice plno, ale Woko má volno
P.S. Nevíte, kdy se Woko má vrátit z dovči? Že by si ji klidně mohl ještě prodloužit, abych si mohl tu Minci pořádně vychutnat.