1. Fc Mantel - 6 bodů (7:5)
2. Husičova 11 - 6 bodů (5:3)
3. Brujeria - 6 bodů (7:6)
4. Wellweak - 0 bodů (3:8)
Moderator: Czech Moderators
Dneska jsem nezapomněl, zato jsem počítal, vyšla mi těsná prohra a další simulaci důležitý turnaj, který dostal přednost.To o té líné hubě určitě znáš, kdyby jsi napsal, tak bych to na sebe prásknul, že to vypustím.husic wrote:Husičova 11-Fc Mantel 5-1 (138:92)
Kdybych věděl, jak to bude jednoduchý, tak své opory pošetřím![]()
No, zase na druhou stran, 138 už jsem dlouho nezahrál
Díky chlapeMilanSLOVAKIA wrote: ... Gratulujem k postupu aj Milkovmu The Last Mohycan.
Gratuluji k postupu, sice jsem se snažil na poslední chvíli postup urvat já, ale nevyšlo to. těsně, ale přece jen zaslouženě jsem dnes prohrál:husic wrote:Postup ze druhého místa se povedl.
Čtvrtfinále ale bude nejspíš konečná![]()
St 7 Zář 2011 (10:00:00 CET) : The Last Mohycan - Husičova 11
Proti druhému hraju já, mám mu vystavit konečnou?mantel wrote:Gratuluji k postupu, sice jsem se snažil na poslední chvíli postup urvat já, ale nevyšlo to. těsně, ale přece jen zaslouženě jsem dnes prohrál:husic wrote:Postup ze druhého místa se povedl.
Brujeria 1 - 0 Fc Mantel (131:130)
V případě dnešní výhry by to bylo zajímavé, měl bych s John.ym stejně bodů a stejný rozdíl skore.
P.S. Milka se neboj, porazit se dá, hlavně když se bude soustředit na ligu. Což by mohl.
Komu chceš vystavovat konečnou ? Se podívej, jak si dnes dopadnul v lize.ps2512 wrote:Proti druhému hraju já, mám mu vystavit konečnou?mantel wrote:Gratuluji k postupu, sice jsem se snažil na poslední chvíli postup urvat já, ale nevyšlo to. těsně, ale přece jen zaslouženě jsem dnes prohrál:husic wrote:Postup ze druhého místa se povedl.
V případě dnešní výhry by to bylo zajímavé, měl bych s John.ym stejně bodů a stejný rozdíl skore.
P.S. Milka se neboj, porazit se dá, hlavně když se bude soustředit na ligu. Což by mohl.
Jsem to nej šetřil na tebe, jenže ty jsi srabsky vypadmantel wrote:Komu chceš vystavovat konečnou ? Se podívej, jak si dnes dopadnul v lize.ps2512 wrote: Proti druhému hraju já, mám mu vystavit konečnou?![]()
![]()
To ma mantelík pravdu...som slabý ako čajíček, lebo sa šetrím na ligu, vypadnem z pohára a prehrám aj v lige. V poslednej dobe hrám veľký, ale naozaj veľký prd...mantel wrote:Gratuluji k postupu, sice jsem se snažil na poslední chvíli postup urvat já, ale nevyšlo to. těsně, ale přece jen zaslouženě jsem dnes prohrál:husic wrote:Postup ze druhého místa se povedl.
Sakra, zase mi to nevyšlo...mantel wrote:Nic takového jsem nepsalAle dobrý pokus od tebe vyvléct se z role favorita.