3.A liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

balki29
Team Manager

Re: 3.A liga (SL)

Post by balki29 »

MilanSLOVAKIA wrote:
balki29 wrote: bez tychto komentarov si uz newiem ani predstavit ligu :wink: super praca a inak mas pravdu najviac strelenych golov a ziaden strelec na cele ale je to kvoli tomu ze najlepsi strelci williams a pretnar prestupili do inych muzstiev,zacalo trosku omladzovanie kadra,ostal vlastne len Alander
Dakujem. Tesi ma to ze sa ti tie komentare tak pacia :)
Ako vidim tych hracov si predal za pekne peniaze ja by som vsak pockal do konca tejto sezony aby vyhrali boj o krala strelcov. Pri tych goloch ti vsak klude o boj prehovoria dalsi hraci.

na napriklad Harington uz ma 6 golov ale hlavnym cielom je postup a to s akymkolvek muzstvom
Balki
kinim
Coach

Post by kinim »

balki29 wrote: bez tychto komentarov si uz newiem ani predstavit ligu :wink: super praca a inak mas pravdu najviac strelenych golov a ziaden strelec na cele ale je to kvoli tomu ze najlepsi strelci williams a pretnar prestupili do inych muzstiev,zacalo trosku omladzovanie kadra,ostal vlastne len Alander
musim len suhlasit - je to super praca Mino... patri ti za to velka vdaka. Aj ked sem nepisem casto/mam kus viac prace v poslednej dobe ako by som chcel :roll: kazdopadne komentare si rad precitam a asi aj vdaka nim ma to tu bavi teraz viac ako v klasickej SP lige :wink:
kinim FC MINIK
balki29
Team Manager

Post by balki29 »

no v tomto kole som mal volno ale sanca na postup alebo na baraz sa zvysila.ked dobre pozeram tak Trnavaci sice vyhrali ale nastupil hrac v treste a bude to kontumacka :shock: :shock:
Balki
MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Post by MilanSLOVAKIA »

kinim wrote:
musim len suhlasit - je to super praca Mino... patri ti za to velka vdaka. Aj ked sem nepisem casto/mam kus viac prace v poslednej dobe ako by som chcel :roll: kazdopadne komentare si rad precitam a asi aj vdaka nim ma to tu bavi teraz viac ako v klasickej SP lige :wink:
Aj tebe velmi pekne dakujem :oops: Som dojaty :)
Tak to som si aj ja vysimol ze v minulu sezonu si sa celkom casto vyjadroval a tuto si sem nenapisal takmer nic. Dufam ze aspon ku konci sezony nebudes mat tolko prace a das sem aj niake tie pocity z vysledkou :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

balki29 wrote:no v tomto kole som mal volno ale sanca na postup alebo na baraz sa zvysila.ked dobre pozeram tak Trnavaci sice vyhrali ale nastupil hrac v treste a bude to kontumacka :shock: :shock:
Tak to je dost smutne ze budem musiet dat asi dalsiu kontumaciu :| Dnes by som mal tie vysledky spracovat ak sa nic necakaneho nestane :wink:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

18. kolo

BALKI

Fandovci 1 - 1 Greenville FC (1 : 0)
výkony - 111 : 107 .............................. 783 divákov
1. zápas - 0 : 1
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=42

AS Slana Miskovec 1 - 3 skrachovanci (0 : 1)
výkony - 95 : 113 ................................ 4757 divákov
1. zápas - 3 : 0

fc minik 5 - 2 Chelsea_1 (3 : 0)
výkony - 114 : 87 ................................. 3346 divákov
1. zápas - 0 : 3

FK TRNAVA 0 - 3 FC PetrZalka (kontumácia - nastúpil hráč v treste)
Zápas sa skončil na ihrisku výsledkom 2 : 1
1. zápas - 3 : 0

ipe 0 - 4 Rusnaci z Labirce (0 : 2)
výkony - 96 : 129 .................................. 5153 divákov
1. zápas - 1 : 3
Attachments
18. kolo.JPG
18. kolo.JPG (53.35 KiB) Viewed 3968 times
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Strelci

1. Diego Jose Mouraghi ( FK TRNAVA ), Marco Antonio Arriaga Blandon ( skrachovanci ), Kenneth Kortland ( Rusnaci z Labirce ) 15 gólov,
4. Everton Williams, Sölvi 'švedsky kanonier' Ålander ( BALKI ) 10 gólov,
6. Kristijan 'strelec preťo' Pretnar ( BALKI ), Rostislav Rieciciar ( AS Slana Miskovec ), Jan Šultés ( fc minik ) 8 gólov,
9. Jan Fujerik ( Rusnaci z Labirce ) 7 gólov,
10. Chonlatid Hutakiengkrai ( Fandovci ), Gary Herrington ( BALKI ) 6 gólov,
12. Cristian Daniel Zola, Peter 'RYCHLIK' Gabulya, Zdeněk 'KILLER' Josl ( FK TRNAVA ), Ivica 'nagy' Nadaski ( BALKI ), Marek Mikulenka ( AS Slana Miskovec ), Artur Jorge Guerreiro ( ipe ), Lastislav Hrnčář, Martin Kopic ( fc minik ), Andrei Ciocoiu ( skrachovanci ) 5 gólov,
21. Erich Chmurovic, Darjan Roudnicky ( AS Slana Miskovec ), Gudmundur Andri Eiriksson ( Greenville FC ), Pavel Řehák ( Rusnaci z Labirce ), 4 góly,
25. Radomir Cvhil'a ( FC PetrZalka ), Ainars Stals ( AS Slana Miskovec ), André Opango, Reza Nakisa ( Fandovci ), Pedro Miguel Moreira de Sá ( ipe ), Kristof Coudeville ( BALKI ), Jimmy Nkusi, Bernardo Padilla ( fc minik ), Branislav Šekularac ( Greenville FC ) 3 góly,
34. Gabriel Krings, Joseba Rodríguez García, Dudu Alonzo ( ipe ), Anton Barto, Milan Drobný ( skrachovanci ), Bilal Sirkecili, Libor Kovalik ( Rusnaci z Labirce ), Ivo Mynář, Jan Mynář, Carl De Wilde ( fc minik ), Rolando 'messi galdo' Galdames, Editácio Aroucada Silva ( BALKI ), Jergus Svarka ( Greenville FC ), Matus Svarny, Matej Andreanin ( FC PetrZalka ), Alesha Lugina, Demid Gomenyuk ( Chelsea_1 ), Gabriel Soriano ( FK TRNAVA ) 2 góly,
51. Aleksandr 'SANO' Burianek, Simeon Zelenka ( FK TRNAVA), Petr Veleba, Campbell Moir, Eric-Julien Rasolonanahary ( fc minik ), Eduard Neagu, N.N. ( Black Tigers ), Dmitri Graf, Ricardo Hernan Duarte Silvio, Jeroen Rimkus, Milan Fiala, Arne Hain ( AS Slana Miskovec ), Radoslav Hosik ( skrachovanci ), Karol Capka, Petr Rezek, Richard Abrman, Oto Fail ( FC PetrZalka ), Sanel Huwer, Sylvain Maoulida, Ivica Toure, Cedric Lucchini, Carles Andorrá ( ipe ), Svyatopolk Bodnar, Mota Aaron Medina Briseño, Kondrashka Zabolonyj, Edik Golovin, Maks Tkachuk ( Chelsea_1 ), Kunchai Tanasuwan, Aleksandr Kohut, Tomáš Rondzik, Somrak Yimlamai ( Fandovci ), Vlad Kasinec, Cyril Bohac, Martni Remper ( Rusnaci z Labirce ), Marian Gureaj ( Greenville FC ) 1 gól. Spolu 86 strelcov.

Tresty na 19. kolo

Vojtech 'OCKO' Okuliar, Maros Kadlubiak ( FK TRNAVA ), Admir Dunda, Marek Mikulenka, Graziano Tedesco ( AS Slana Miskovec ), Gerardo Joaquin Lopez Mondragon ( skrachovanci ).
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

19. kolo

10.9.2011 (sobota) o 18:00

Rusnaci z Labirce
ipe - Fandovci
BALKI - FK TRNAVA
FC PetrZalka - fc minik
Chelsea_1 - AS Slana Miskovec
skrachovanci - Greenville FC

* Pozvánka prijatá
* Pozvánka poslaná (neprijatá)
* Pozvánka neposlaná
* Voľný deň
Last edited by MilanSLOVAKIA on Fri Sep 09, 2011 1:21 pm, edited 2 times in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

MilanSLOVAKIA wrote:
balki29 wrote:no v tomto kole som mal volno ale sanca na postup alebo na baraz sa zvysila.ked dobre pozeram tak Trnavaci sice vyhrali ale nastupil hrac v treste a bude to kontumacka :shock: :shock:
Tak to je dost smutne ze budem musiet dat asi dalsiu kontumaciu :| Dnes by som mal tie vysledky spracovat ak sa nic necakaneho nestane :wink:
Čo dodať na svoju obhajobu :roll: ... akurát len to, že som bol na skrátenej dovolenke, a nejak sme pozabudli zamknúť "Očka" na tribúnu... Škoda preveliká, už som mohol byť druhý :cry:
GeorgeTT
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Kontumácie

Greenville FC 2x
skrachovanci 1x
fc minik 1x
Chelsea_1 1x
Rusnaci z Labirce 1x
FK TRNAVA 1x
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Komentár k 18. kolu

Za nami je uz dalie kolo ktore bolo 18. z 22. kol. Co nam cini ze do konca sezony mame uz len 4 kola takze timy co este nie su spokojne so svojim miestom by mali riadne zabrat.
Nabrat sily na tazky boj o postup v poslednych kolach mali hraci timu BALKI ktory v tomto kole mali volno.
:arrow: Hned prvy zapas nam priniesol velmi zaujimavy suboj v boji o zotrvanie. Domaci Fandovci ktory mali pred zapasom lepsiu pozicu privitali na ich stadione o poziciu nizszi Greenville FC. Bolo vidiet ze obidva timy si boli vedome vaznosti zapasu a hraci na ich moznosti podali velmi slusne vykony za ktore sa hanbit urcite nemozu. Skoda len ze tento zapas znovu sledovalo velmi malo ludi. Zapas nam priniesol velmi zaujimavu remizu o ktorej sa rozhodlo uz v 1. polcase. Co znamena ze poradie tychto dvoch timov sa nezmenilo. O nieco lepsi vykon podal domaci tim. Stastie vsak na ich strane nebolo a tak v boji o zostup je stale vsetko otvorene.
:arrow: Suboj medzi AS Slana Miskovec a skrachovanci nam priniesol velmi prekvapivy vysledok v ktorom bez problemou vyhrali hostujuci skrachovanci. Hlavnou postavou zapasu vsak tentoraz bol rozhodca ktory rozdal az 4 cervene karty z toho 3 domacemu timu a prvu uz v 21. minute ktora zapas velmi ovplyvnila. Skrachovanci aj v tomto kole potvrdili zlepsujucu sa formu. AS Slana Miskovec prehrou stratil jednu poziciu takze je na 5. mieste.
:arrow: Zapas medzi domacim fc minik a poslednym Chelsea_1 nam priniesol domace vitazstvo rozdielom triedy. fc minik ma za sebou uz 5 vitazstiev a 7 zapasov bez prehry co je naozaj velmi pekna bilancia. V odvetnej casti ligy zatial minik premozitela nenasiel a urcite si momentalne trufa na hociktory tim. Chelsea kazdym zapasom straca nadej na zotrvanie v lige. Tim pred nou ma momentalne uz 4 bodovy naskok.
:arrow: Trener FK TRNAVY trestuhodne na domacom ihrisku nasadil hraca ktory bol v treste cim si TRNAVA proti FC PetrZalka zapisala 1. prehru v sezone vo forme kontumacie ktora moze zapricinit nepostup o ktory celu sezonu usilovne bojuje. Je skoda ze aj druhy tim ktory si doteraz drzal neporazitelnost tymto sposobom prehral. Petrzalsky tim sa usidlil na peknom 7. mieste. FK TRNAVA si vsak tuto kontumaciu moze vynahradit hned v najblizsom kole ked nas caka obrovsky slager medzi 2. a 3. timom.
:arrow: V poslednom zapase privital ipe takmer nehrozene 1. tim tabulky Rusnaci z Labirce. ipe v tomto zapase znovu sklamal svojich fanusikov ked si pripisal stvorgolovu prehru. Rusnaci sa dostali momentalne az do stvorbodoveho trhaku ktory je pred 4. kolami do konca velmi pekny naskok. ipemu sa v druhej polke sezony zatial vobec nedari ale kedze maju dostatok bodov tak mozu sezonu v pokoji dohrat.
V boji o krala strelcov bolo v tomto kole velmi rusno ked si svoj 15. gol pripisali dvaja dalsi hraci a okrem Diega Jose Mouraghi ( FK TRNAVA ) ktory si 15. gol pripisal v predoslom kole si v tomto kole pripisali petnasty zasah Marco Antonio Arriaga Blandon ( skrachovanci ) a Kenneth Kortland ( Rusnaci z Labirce ). Je velmi pravdepodobne ze jeden z tychto troch hracov ziska korunku kedze najblizsi konkurent je za nimi az o pet golov vzdialeny.
Last edited by MilanSLOVAKIA on Mon Sep 05, 2011 6:31 pm, edited 1 time in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:V boji o krala strelcov bolo v tomto kole velmi rusno ked si svoj 15. gol pripisali hned traja hraci a to Diego Jose Mouraghi ( FK TRNAVA )...
Zápas Trnavy bol skontumovaný, takže tento hráč si 15. gól určite nepripísal... :|
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

PaToM wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:V boji o krala strelcov bolo v tomto kole velmi rusno ked si svoj 15. gol pripisali hned traja hraci a to Diego Jose Mouraghi ( FK TRNAVA )...
Zápas Trnavy bol skontumovaný, takže tento hráč si 15. gól určite nepripísal... :|
Veru tak, ale 15 gólov dal aj tak :wink:
GeorgeTT
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

GeorgeTT wrote:
PaToM wrote:
Veru tak, ale 15 gólov dal aj tak :wink:
Jaj hej hej ten 15. gol nedal v tomto kole ale v predoslom. Tak pamet mi uz nesluzi tak ako kedysi :mrgreen:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
balki29
Team Manager

Post by balki29 »

v sobotu nas caka dalsi tazky zapas, ktory vela napovie kto pojde pravdepodobne do baraze, kedze rusnaci predpokladam ze uz svoje prve miesto zo svojich ruk nepustia.ak sa nic nestane nastupime v najsilnejsom zlozeni. :idea:
Balki
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”