a já tu brečím jak budu hrát s Primisimo finále a ono se to nějak "fair play" pořešilo jinak super
jen bych prosil o jiný termín, v tomto fakt hraju zápas s Prim
DBS wrote:
a já tu brečím jak budu hrát s Primisimo finále a ono se to nějak "fair play" pořešilo jinak super
Omlouvám se za šotka který tady řádil.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
DBS wrote:
Ale řádil hezky - viděl jsem i tu druhou grafiku,ale dal jsem Ti šanci to odstranit včas... Ale bylo to moc povedené,člověku až přijde líto že opravdu nepostoupil...
DBS wrote:
Ale řádil hezky - viděl jsem i tu druhou grafiku,ale dal jsem Ti šanci to odstranit včas... Ale bylo to moc povedené,člověku až přijde líto že opravdu nepostoupil...
Asi jsem ti to nějak přál. Dík že jsi mi dal šanci , ale ostatní mě nešetřili.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
mrakoplas44 wrote:Jako omluvu jsem nachal natisknout plakáty.
A jdu je lepit.
tak v tuto chvíly je vyřazení DBS on tour už skoro 100%, jako jak mám přesvědčit hráče aby hráli, když budou furt čučet do hlediště a hledat tuto fanynku?
DBS wrote:
tak v tuto chvíly je vyřazení DBS on tour už skoro 100%, jako jak mám přesvědčit hráče aby hráli, když budou furt čučet do hlediště a hledat tuto fanynku?
Neboj, Tvé šance žijí. Fanynce se budu osobně věnovat ve své VIP lóži, do které mám od Romana lístek, takže bude mít jiné starosti, než se ukazovat Tvým hochům. Naději tak stále máš...