driv to nebylo, je to nakej bug...
Moderator: Czech Moderators
no teoreticky by se dalo, problem je ten ze uz to trva nakou chvili a nevim kdy probehne naprava...bulldok wrote:Aha , tak to mě vůbec nenapadlo ... A dá se to potom nějak změnit když už jsi zaregistrovaný ?
Pomôžeme nejakbedny46 wrote:Bednar Roman bednarromca@seznam.cz
Existuje taký program SPMT (stiahnuť môžeš tubulldok wrote:Zajimalo by mě kolik je ideální Cena vstupenek .
Morálka? Jestli myslíš fyzičku, tak by to mělo být 10%, až od 23 let 15%.Big El wrote:Kdysi to tu padlo, ale stejně si v tom nejsem jistý. Gólman 22 let - o kolik se mu zvyšuje morálka? Žiju v tom, že o 10% Je to tak?
Samozřejmě - fyzičku. Vidíš, jak je to se mnou špatný? Přesně exponát do topicu jsi na SP starý? Potřebuješ pomoci?tosa_CZ wrote:Morálka? Jestli myslíš fyzičku, tak by to mělo být 10%, až od 23 let 15%.Big El wrote:Kdysi to tu padlo, ale stejně si v tom nejsem jistý. Gólman 22 let - o kolik se mu zvyšuje morálka? Žiju v tom, že o 10% Je to tak?
Ale zapřemýšlel jsem si, jak to s tou morálkou vlastně myslíšBig El wrote:Samozřejmě - fyzičku. Vidíš, jak je to se mnou špatný? Přesně exponát do topicu jsi na SP starý? Potřebuješ pomoci?