8.1. Za ČK(ať už přímo nebo za dvě ŽK) je STOP na 1 další zápas, toto pravidlo neplatí pro předkola. Karty se nijak neevidují a ŽK se nepočítají vůbec.
Tak jsem trochu napnutej jestli tohle platí.
Jestli jsem neměl minule redku tak bych měl být v pohodě.
Je to tak?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
8.1. Za ČK(ať už přímo nebo za dvě ŽK) je STOP na 1 další zápas, toto pravidlo neplatí pro předkola. Karty se nijak neevidují a ŽK se nepočítají vůbec.
Je to tak?
jestli jsi nemel rekdu tak jsi v pohode.
Ja mel prvni v tomto rocniku a hned mi byla osudna
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Je to tak?
jestli jsi nemel rekdu tak jsi v pohode.
Ja mel prvni v tomto rocniku a hned mi byla osudna
Jdu se podívat.................neměl.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Je to tak?
Jo pokud jsi neměl redku před minule a pak ten hráč nastoupil, čož by znamenalo kontumaci a převod stopky na další zápas.
Je to tak?
Jo pokud jsi neměl redku před minule a pak ten hráč nastoupil, čož by znamenalo kontumaci a převod stopky na další zápas.
Postupoval jsem na dvě kontumace tak to je v pohodě.
Roman44
1FC Mrakoplaš
puzzle wrote:
Sorry, ale absolutně jsem nestíhal, ještě sem hlídal tým Azorovy a nezvládl jsem ani to
Náhodou jsi to vedl velice dobře, i když jsme jednou prohráli ligu (kde však bylo zranění v 52 min., rozdíl ve výk. byl 22) tak jsem pořád na dohled 2.místu. A že jsi v ČSL prohrál se Zajdou, tak to až tak nevadí, přeci na marodce bylo dost hráčů, takže jsi asi měl dost práce s tím koho tam poslat..¨
Jo a dávám tu návrh na přejmenování. Místo ČSL by mělo být ČMSSL...
Čt 15 Zář 2011 (18:00 CET) Př 1.FC Krvavý Prapor ?? - ?? FC DAC
Po 19 Zář 2011 (18:00 CET) Př FC DAC ?? - ?? 1.FC Krvavý Prapor
Vedel som ze je dobre si pockat pre istotu na oficialne vysledky a tak si miesto Oleksovic zmieriame uz o par hodin sily v semifinale s puzzlikovym 1.FC Krvavý Prápor. Napriek ucte k superovi myslim ze sance na postup do neuveritelneho finale sa tymto zvysili Podla mna odohrame dva uplne vyrovnena zapasy kde rozdohnu najmensie malickosti. Tipnut si favorita zapasu asi nejde sance su myslim si ze vyrovnane. Finale takto blizko k nam nebude velmi ale velmi dlhu dobu. Hraci su na zapas pripraveny maximalne ako to len. Myslim ze uplne vsetko co sa dalo je prichystane. DO BOJAAAAAA
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto