Moderator: Czech Moderators
Já tě nechám postoupit, aby jste mě přijmuli do dalšího ročníků, a ty na to prachsprostě prdíšpuzzle wrote:No bezva já to vedu, na ČSL jsem uplně zapomněl no rep, na celý SP o nastavování sestav na posledních 14 dní ani nevím co to je![]()
To víš teď je spousta dalších aktivitps2512 wrote:Já tě nechám postoupit, aby jste mě přijmuli do dalšího ročníků, a ty na to prachsprostě prdíšpuzzle wrote:No bezva já to vedu, na ČSL jsem uplně zapomněl no rep, na celý SP o nastavování sestav na posledních 14 dní ani nevím co to je![]()
Proč vyprodáváš?zajdaz wrote:Blahopřeji a gratuluji k finále, já už příští zápas pouštím.
No vidíš jak to jde, už jsem myslel, že tě budu muset zmidlitpuzzle wrote:Jooojoojojojojojojojojojojoooooooooooojojojojo
1.FC Krvavý Prapor 1:0 FC DAC
Výkony: 131 - 129
Kdo by si po loňském vypadnutí ve skupině myslel, že prapor bude 90 minut od historického finále, byl by asi blázen
Ne, ale na mrakoplaše nemám konkurenceschopný tým a jelikož se chci pokusit udržet déčko, tak by mě ten zápas jen unavil hráče, co budu potřebovat na ligu.puzzle wrote:Proč vyprodáváš?
To koukám co se tady píše. Taky mám problém se záchranou.zajdaz wrote:Ne, ale na mrakoplaše nemám konkurenceschopný tým a jelikož se chci pokusit udržet déčko, tak by mě ten zápas jen unavil hráče, co budu potřebovat na ligu.puzzle wrote:Proč vyprodáváš?
Jenže já bych chtěl udržet se v lize i "vyhrát" ČSL.ps2512 wrote:já ne, tak jste mě měli pustit dál
Tak to som zvedavý. No píš, píš... Čo je dôležitejšie ako SP?puzzle wrote:To víš teď je spousta dalších aktivit
Tak dobře nastíním situaciPaToM wrote:Tak to som zvedavý. No píš, píš... Čo je dôležitejšie ako SP?puzzle wrote:To víš teď je spousta dalších aktivit
1.FC Krvavý Prapor 1 - 0 FC DACps2512 wrote:No vidíš jak to jde, už jsem myslel, že tě budu muset zmidlitpuzzle wrote:Jooojoojojojojojojojojojojoooooooooooojojojojo
1.FC Krvavý Prapor 1:0 FC DAC
Výkony: 131 - 129
Kdo by si po loňském vypadnutí ve skupině myslel, že prapor bude 90 minut od historického finále, byl by asi blázen