Moderator: Czech Moderators
obrovska gratulace Papo! Tento poharek ti docela zavidime, vyhrat jednou Paluv turnaj je nas cil!Papa Bouba Diop wrote:tak jsem to dotáhnul do vítězného koncetrochu škoda, že to Bart vypustil...ale i tak samozřejmě panuje u Valcířů radost z vítězství
díkyps2512 wrote:obrovska gratulace Papo! Tento poharek ti docela zavidime, vyhrat jednou Paluv turnaj je nas cil!Papa Bouba Diop wrote:tak jsem to dotáhnul do vítězného koncetrochu škoda, že to Bart vypustil...ale i tak samozřejmě panuje u Valcířů radost z vítězství
Může být......tým na to mášPapa Bouba Diop wrote:díkyps2512 wrote:obrovska gratulace Papo! Tento poharek ti docela zavidime, vyhrat jednou Paluv turnaj je nas cil!Papa Bouba Diop wrote:tak jsem to dotáhnul do vítězného koncetrochu škoda, že to Bart vypustil...ale i tak samozřejmě panuje u Valcířů radost z vítězství
já bych zas rád ten Oleksovický
speciální info (nejen) pro péeska: pozvánky na Stratovarius Cup XI. 28.9.ps2512 wrote:Jenze........Palo to zas zahraje tak, abych se nemohl prihlasit
až??????palo wrote:speciální info (nejen) pro péeska: pozvánky na Stratovarius Cup XI. 28.9.ps2512 wrote:Jenze........Palo to zas zahraje tak, abych se nemohl prihlasit
tak ať tu pak zas neskuhráš že nemáš místo !!!
až!!!!!! - středa před začátkem následujícího ročníku SP - tak jako vždy...ps2512 wrote:až??????palo wrote:speciální info (nejen) pro péeska: pozvánky na Stratovarius Cup XI. 28.9.ps2512 wrote:Jenze........Palo to zas zahraje tak, abych se nemohl prihlasit
tak ať tu pak zas neskuhráš že nemáš místo !!!
jak jako vždy??? Nikdy to tak nebývalo!!!palo wrote:až!!!!!! - středa před začátkem následujícího ročníku SP - tak jako vždy...ps2512 wrote: až??????
jasná věc - dával jsem Tě do kontaktlistu hned jak ses znovu objevil...geo75 wrote:tak si na mne vzpomeň s pozvánkou, prosím.