Moderator: Czech Moderators
Šutrík, náš vynikajúci česko-slovenský kamarátsky vzťah je v tomto momente na bode mrazušutr wrote:Hlavně aby brzy neokusil zase DéčkoDajo wrote:Ááááále,mám tu nejakých bývalých áčkarov a tak........Milko wrote:
To čo je za slabú skupinu, keď si ty prvý...
![]()
A len tak otázočkaUž si si ty vôbec skúsil B-skupinu
![]()
![]()
Doufám že KKK bude v 18:00 hodnej.tosa_CZ wrote:3. kolo
rudá mašina 4:3 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(141:128)
Ve třetím kolem jsme zavítali do Letenského Chrámu, kde necelých 5K diváků vidělo v hustém dešti atraktivní fotbal se sedmi brankami. Nás čekala "povinná" prohra, při níž se blýskl hattrickem můj LF Karel 'Kalda' Kalivoda
Neboj se nic, je vystřílenej až na morek, večer se bude jenom plížit po hřištimrakoplas44 wrote:Doufám že KKK bude v 18:00 hodnej.
To bych netvrdil, zvlášť po neúspěchu u mně doma. Termín nic moc, těší mně, že nemusím hrotit ligu, ale to Dajo taky ne. Bude to asi hodně těsné a výhoda domácího prostředí může udělat hodně. Každopádně zkusím vyhrát, protože tenhle turnaj je pro mně zakletý a je třeba to zkusit prolomit.Dajo wrote:5.kolo
FC Trabant : Libo Team 4 : 5 ( 1:3 ) 127:128
Sakra, poriadne sme si skomplikovali boj o postup.Dnes naša obrana stála na hlinnených nohách , dostať doma 5 kusov to je zlá vizitka našej obrany.
V poslednom kole doma privítame Fc Mantel a keď chceme postúpiť tak musíme vyhrať. Inak povedané čistá utópia.
Zase to nepřeháněj! Byla by Tě Romane škodamrakoplas44 wrote:...
Budeme ale bojovat do roztrhání těla.
Já jsem taky nemyslel sebetosa_CZ wrote:Zase to nepřeháněj! Byla by Tě Romane škodamrakoplas44 wrote:...
mrakoplas44 wrote:Já jsem taky nemyslel sebetosa_CZ wrote:Zase to nepřeháněj! Byla by Tě Romane škodamrakoplas44 wrote:...