Ďakujem aj jaMilanSLOVAKIA wrote:
Dakujem za uznanieVela stastie v dalsich bojoch

Moderator: Czech Moderators
Ďakujem aj jaMilanSLOVAKIA wrote:
Tak to dufam aj ja. Terminy by som mal mat volne ale clovek nikdy nevieMilko wrote:Ďakujem aj jaMilanSLOVAKIA wrote:
Tak budúci ročník Milan...
Romanovi putuje gratulka k postupu už do SEMIFINÁLEmrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 0 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
Moc jsem chtěl vyhrát a to se povedlo ikdyž další zápas proti Šutrteamu bereme jako rozlučku s turnajem.
No, ja sa až tak netešímPrim wrote:Primisimo FC - Kenjiho Queeni 2-1
No solidnim vykonu jdeme dale a uz se tesime, uz u nas privitame Posledni Mohykany pana hostitele.
Neprosíkaj a hraj ty prďola.Milko wrote: Hádam nechceš, aby domáci pán zostal pred bránami finále![]()
![]()
Prosím, nebuď na mňa zlý...
Už niekoľkokrát sme boli "odpílení" u Dynama Oleksovic na jeho ihrisku, takže naš managment už niečo predsa len podchytil od domácich funkcionárov ako sa to má robiť a tak sme to využili a "porozprávali" sa s rozhodcom tentokrát my. Samotný sudí samozrejme uplátok zobral a zároveň nezabudol poznamenať, že s takouto taktikou sa často stretáva hlavne u jedného mužstva, nehcel menovať toto mužstvo, ale my sme sa len usmievali, lebo sme vedeli o koho ide...ps2512 wrote:Ovlivneny rozhodci poslal naseho nejlepsino hrace do sprch a bylo vymalovano. Pak domaci vi, kam strkat vydelky z pratelaku
Ja budem hrať, a ty už nehrášDajo wrote:Neprosíkaj a hraj ty prďola.Milko wrote: Hádam nechceš, aby domáci pán zostal pred bránami finále![]()
![]()
Prosím, nebuď na mňa zlý...
Ta redka v 32. minutě nás hodně mrzí, poněvadž domácí nezahráli až tak skvěle (131) a na jejich výkon bychom si i věřilimrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 0 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
Moc jsem chtěl vyhrát a to se povedlo ikdyž další zápas proti Šutrteamu bereme jako rozlučku s turnajem.