Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XI.

Post by palo »

Big El wrote:
palo wrote:PŘEHLED SKUPIN:

skupina 1:
Team Herbalife Loňská Elova premiéra v turnaji skončila už ve skupině a i tentokrát to bude mít hodně těžké.Herbalife vyhrál divizi F a postupuje.Hvězdou týmu je LB Alberto Ferreira. Kurz na vítězství v turnaji je 20:1.
Slova pana pořadatele jsou bohužel pravdivá. Rozhodně jsme outsidery. Ovšem budeme kopat, kousat, škrábat a svou kůži lacino nedáme a o postup se chceme porvat!
To je správný přístup ! :wink:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:
ps2512 wrote:Palo ja ti neco udelal?
Jeste ze jedu zitra zase na ryby :-D
Takže jasný vítěz,ne ? :mrgreen:
nic jsem nechytl :-(
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

ps2512 wrote:
palo wrote:
ps2512 wrote:Palo ja ti neco udelal?
Jeste ze jedu zitra zase na ryby :-D
Takže jasný vítěz,ne ? :mrgreen:
nic jsem nechytl :-(
taky rybář jo? :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
palo

Post by palo »

PŘEHLED SKUPIN:

skupina 1:
Team Herbalife Loňská Elova premiéra v turnaji skončila už ve skupině a i tentokrát to bude mít hodně těžké.Herbalife vyhrál divizi F a postupuje.Hvězdou týmu je LB Alberto Ferreira. Kurz na vítězství v turnaji je 15:1.
torpédo Svinov Tým s minulostí v B divizi se začíná vracet na své pozice a vyhrál Éčko.V poslední době se pravidelně objevuje na turnajích fóra,na našem cupu je poprvé a věříme že ne naposled.Největší oporou týmu je gólman Ferrante,kurz na vítězství je 7:1.
Rudá Hvězda Slaný se po epizodním sestupu vrátila do Déčka,kde si drží klidný střed.Dvě účasti ve SC skončily už ve skupině.Tým se opírá o LM Zabku a jeho kurz na vítězství je 9:1.
Mankovice si SC zahrály dvakrát a pokaždé si zahrály osmifinále.Po postupu do Déčka skončily 14. a sestupují.Hvězdou týmu je LM Světlík,kurz na vítězství je 15:1.

skupina 2:
FK Hash Rohatsko Frankieho premiéra v turnaji.Tým prochází obrovským zemětřesením,nakupují se mladíci.Kdo by měl zájem o nejlepšího hráče CF Mamonu,stačí uvolnit z rozpočtu 22,5 milionu,za takovou částku je k dispozici na trhu. Hash v turnaji díru do světa určitě neudělá,přesto jsme za jeho účast rádi. Kurz na vítězství je 100:1.
S.S.C. Kenny Juniors Sexton si vylepšil rozpočet prodejem CB Jagodicse za 28 milionů,po setupu z Béčka klesá divizemi.Na SC je poprvé,hvězdou týmu je další stoper Gutierrez Castro.Kurz na vítězství je 12:1.
Dynamo Oleksovice se turnaje účastní už posedmé a je jeho součástí od jeho počátků,kdy jsme s péeskem spoluputovali divizemi,než mi prchl do Áčka.Dvakrát si Dynamo na turnaji zahrálo osmifinále.Je vítězem prvních dvou ročníků Spamer Cupu.Hvězdou týmu je LF Gabriel De Anda.Péesko se netají odhodláním SC vyhrát,kurz na vítězství dáváme 7:1.
Los Ojos Unicos tým byl už loni při své premiérové účasti jedním z favoritů,skončil ale až 4. ve "skupině smrti" za šutříkem,Bartem a nerudou.Zahrál si finále posledního onula cupu.Pravidelně končí na placených pozicích v Céčku.Hlavní oporou týmu je RF Mäeste,kurz na vítězství je 4:1.

skupina 3:
FC DAC MilanSLOVAKIA je na turnaji poprvé.Po postupu do Déčka sestoupil zpátky a zahraje si divizi E.Nejlepším hráčem je LM Yao Konade,kurz na vítězství 10:1.
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto Při loňské premiéře v turnaji vypadl v osmifinále s ACS Pardubice.Po sestupu z Éčka se drží na placených pozicích v eFku.Je vítězem ligového poháru.Oporou týmu je CM Mácha,kurz na vítězství 7:1.
FC Davle Premiéra v turnaji.Po postupu do Déčka se týmu podařilo udržet.Nejlepším hráčem je LF Ramirez Ceceňa,kurz na vítězství 10:1.
1.FC Julec Po vítězství v E divizi skončil v Déčku devátý.Na SC je popáté,nejdál došel v minulém ročníku,kdy skončil ve čtvrtfinále na Libo Teamu.Tým spoléhá na gólmana Janů,kurz na vítězství je 7:1.

skupina 4:
ACS Pardubice Oliwapol skončil 6. v Céčku,při své premiéře na minulém SC to dotáhl do čtvrtfinále,kde nestačil na Brujerii.Je posledním vítězem Nelinky.Nejlepším hráčem je LB Šeda.CF Toclomiti se v minulém ročníku dostal do All stars teamu.Kurz na vítězství je 4:1.
Husičova 11 je v turnaji potřetí,předchozí dvě účasti pokaždé dotáhl do osmifinále.Po dvou sezonách v Céčku se vrací do Déčka.Nejlepším hráčem je RF Van Kerckhoven,kurz na vítězství 8:1.
Zax Team Ráj Čtvrtá účast v turnaji,vítěz 2.ročníku.Momentálně stále v rekonstrukci,řízený pád divizemi zastavil v eFku,kde teď obsadil 5.místo.Nejlepším hráčem je GK Jose Fuentes,kurz na vítězství je 80:1.
FC Mandak je v turnaji také počtvrté,nikdy ale nepostoupil ze skupiny.S úzkým kádrem hraje klidný střed Éčka.Nejlepší hráč je gólman Grot,kurz na vítězství je 15:1.

skupina 5:
1FC Mrakoplaš Po mnoha a mnoha ročnících v Déčku postoupil výš,ale hned se zase vrací.Je letošním mistrem 1.ČMSPL.Na SC je potřetí,nejdál došel v 8.ročníku,kdy v osmifinále nestačil na Brujerii.Nejlepším hráčem je LM Ljubic,kurz na vítězství je 7:1.
Fc Mantel Je tým se slavnou minulostí - skončil druhý v Áčku a zůstal těsně před vrcholem.Nyní vyhrál D divizi a formuje se k dalšímu ataku nejvyšších příček.Je vítězem posledního onula cupu,na našem turnaji si zahrál jen jednou a nepostoupil ze skupiny.Tahounem týmu je CF de Dues Santos,kurz na vítězství je 7:1.
FC Hoops hraje už delší dobu Déčko.V turnaji je potřetí,v osmifinále osmičky nestačil na rudou mašinu.Nejlepším hráčem je RF Rinderer,kurz na vítězství je 10:1.
Baníček Onula se turnaje zúčastní počtvrté,nejdál došel v sedmičce,tam vypadl ve čtvrtfinále s pozdějším vítězem oslickem.Vyhrál eF divizi a postupuje.Nejlepším hráčem je RF Recoba Rivero,kurz na vítězství 15:1.

skupina 6:
FC Domašov Za pochodu přebudovávaný tým sestupuje do Éčka,je otázkou,jaké bude mít priority.Je bronzovým týmem 1.ČMSPL a finalistou ligového poháru.Na SC je potřetí,v dosud nejsilněji obsazené sedmičce si zahrál čtvrfinále proti rudé mašině.Nejlepším hráčem je RM Bielik,kurz na vítězství 8:1.
Mission Impossible Íčko se vytrvale drží v nižších divizích a hraje turnaje.Projevil se jako despotický zaměstnavatel,v poslední sezoně 10 hráčů propustil a jednomu neprodloužil smlouvu.Na turnaji je poprvé,nejlepším hráčem týmu je RF Sebin Mjepu.Kurz na vítězství je 20:1.
The Last Mohycan Milko hraje po návratu do Céčka jeho klidný střed.Dokázal vyhrát Nelinku IV. a hrál finále svého Cupu.U nás je už popáté,od vstupu turnaje na fórum vynechal pouze nováčkovský ročník,čehož si velice považujeme.V minulém ročníku vypadl ve čtvrtfinále s .The Simpsons..Nejlepším hráčem je SW Poškus,kurz na vítězství je 7:1.
Stratovarius propad divizemi se zastavil v Géčku,kam se tým vydal pro chybějící pohárek.Domácí tým pochopitelně odehrál mimo nováčkovského všechny ročníky SC,jednou byl ve finále,když v trojce nestačil na rudou mašinu.Nejlepším hráčem je CM Samardžič,kurz na vítězství 10:1.

skupina 7:
Ceepy Bastards pravidelně pendluje mezi Éčkem a eFkem,nyní vyhrál divizi F.V turnaji podruhé,v minulém ročníku nestačil v osmifinále na Libo Team.Nejlepším hráčem je RM Rilke,kurz na vítězství 18:1.
The Reds H.K. Pro změnu pendler mezi Céčkem a Déčkem,teď sestup z Céčka.SC se zúčastnil dvakrát,pokaždé z toho bylo osmifinále.Nejlepší hráč je GK Fettboller,kurz na vítězství 10:1.
Libo Team Další z věrných účastníků našeho turnaje,stejně jako Milko od vstupu turnaje na fórum ještě nechyběl,navíc hrál už druhý ročník,je tu tedy už pošesté!V minulé ročníku vypadl až v semifinále s posledním vítězem - Valcíři z Chomutova.Nejlepším hráčem týmu je člen loňského All stars RF Serban.Kurz na vítězství 3,5:1.
Šutrteam je dalším z věrných,v turnaji počtvrté.Zvlášť oceňujeme,že neopomněl zaúkolovat Milka k přihlášení do turnaje,když mu Milko spravoval tým.Už delší dobu hraje klidný střed Béčka,je vítězem Milkova Cupu a Sranda Cupu,Stratovarius Cup mu zatím ve sbírce chybí.Nejblíž byl v 7.ročníku,kdy v semifinále vypadl na penalty s pozdějším vítězem - Totemo Baka.V loňském All stars měl stopera Lintnera,největší hvězdou týmu je ale LM Eduardo Fagundez.Kurz na vítězství 3:1.

skupina 8:
Minotaur je v turnaji popáté,dvakrát uhrál osmifinále.Po dvou sezonách v Éčku postupuje zpět do Déčka,které předtím dlouho hrál.Nejlepším hráčem je GK Vava,kurz na vítězství 10:1.
FC Trabant Dajo si rovněž zahraje popáté,vrací se po dvousezonní pauze.Dvakrát si zahrál finále,v šestce podlehl buhalu a v osmičce beruškám.Po nahlédnutí do Béčka klesá momentálně do Déčka.Nejlepší hráč je GK Pacholík,kurz na vítězství 9:1.
AFC Temosa Praha je největším favoritem turnaje.Tým,který v minulosti už působil v Béčku,se tam v minulé sezoně vrátil,když bez přestávky postupoval až z Géčka.V B divizi teď skončil pátý a celou sezonu mocně posiloval,tentokrát už to zřejmě bude atak na Áčko.Na SC je poprvé.Nejlepším hráčem je LB Khomenko,kurz na vítězství 2:1.
Cechie Dubec je v turnaji potřetí,zatím bez postupu ze skupiny.Po druhém místu v D divizi si zahraje Céčko.Nejlepším hráčem je LF Fegler,kurz na vítězství 20:1.
Last edited by palo on Sun Oct 23, 2011 8:58 pm, edited 6 times in total.
Image
šutr
Team President

Re: Stratovarius Cup XI. - pozvánky 28.9.

Post by šutr »

palo wrote:Tak stejně jako při minulém ročníku se turnaj zaplnil hned první den,i když jsem tentokrát posílal pozvánky později,až po simulaci v 18:00.Posledním přihlášeným byl ve 23:41 duffy a jeho torpédo Svinov.
Po prvním zhlédnutí losu se zdá,že tentokrát se tu nevyskytla žádná skupina smrti,ale je to vcelku vyrovnaně rozloženo.Omluvily se některé silné týmy (rudá mašina,1.SK Carl Kozojídky,DBS on tour),nepřihlásil se obhájce (Valcíři Chomutov C.F.),z tradičních silných týmů se nepřihlásil třeba .The Simpsons. nebo Brujeria.Letošní Stratovarius Cup by mohl být hodně vyrovnaný,uvidíme...
Nebýt Milka tak tady tento ročník Pali ani nejsem, představ si že tak je pro mne ten Tvůj CUP důležitý že ikdyž jsem na tři dny odjížděl mimo a neměl k dispozici net, musel jsem zaúkolovat Milka :mrgreen:
Ježiši já jsem TĚŽKÝ ZÁVISLÁK... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
palo

Re: Stratovarius Cup XI. - pozvánky 28.9.

Post by palo »

šutr wrote:
palo wrote:Tak stejně jako při minulém ročníku se turnaj zaplnil hned první den,i když jsem tentokrát posílal pozvánky později,až po simulaci v 18:00.Posledním přihlášeným byl ve 23:41 duffy a jeho torpédo Svinov.
Po prvním zhlédnutí losu se zdá,že tentokrát se tu nevyskytla žádná skupina smrti,ale je to vcelku vyrovnaně rozloženo.Omluvily se některé silné týmy (rudá mašina,1.SK Carl Kozojídky,DBS on tour),nepřihlásil se obhájce (Valcíři Chomutov C.F.),z tradičních silných týmů se nepřihlásil třeba .The Simpsons. nebo Brujeria.Letošní Stratovarius Cup by mohl být hodně vyrovnaný,uvidíme...
Nebýt Milka tak tady tento ročník Pali ani nejsem, představ si že tak je pro mne ten Tvůj CUP důležitý že ikdyž jsem na tři dny odjížděl mimo a neměl k dispozici net, musel jsem zaúkolovat Milka :mrgreen:
Ježiši já jsem TĚŽKÝ ZÁVISLÁK... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
díky za přízeň,dám Ti lepší kurz... :wink: :mrgreen:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Papa Bouba Diop wrote:
Sportovní, potřebuju to pro výsledky ve sportu :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:
Sportovní, potřebuju to pro výsledky ve sportu :lol:
:lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
šutr
Team President

Post by šutr »

Celý den tady šmíruju a čekám až dojdeš v představování až k naší 7.skupině :mrgreen: , pěkně jsi to na adresu mojí sebranky napsal :mrgreen: . Jen čumím jak si kursem podcenil Milka-to je černý kůň tohoto ročníku :mrgreen: :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
palo

Post by palo »

šutr wrote:Celý den tady šmíruju a čekám až dojdeš v představování až k naší 7.skupině :mrgreen: , pěkně jsi to na adresu mojí sebranky napsal :mrgreen: . Jen čumím jak si kursem podcenil Milka-to je černý kůň tohoto ročníku :mrgreen: :mrgreen:
S těmi některými kurzy možná ještě pohnu,než to bude definitivně hotové.Projížděl jsem to hlavně přes Battle strategy,ale vyplivlo mi to i pár nesmyslů,třeba u péeska,který dá 145,mi to vytrvale tvrdilo,že zahraje maximum 139...Tak to dávám dokopy za pochodu,taky třeba Elovi jsem dal hodně vysoký kurz...jak říkám,musím to ještě dopilovat... :wink:
Image
Milko

Post by Milko »

šutr wrote:Celý den tady šmíruju a čekám až dojdeš v představování až k naší 7.skupině :mrgreen: , pěkně jsi to na adresu mojí sebranky napsal :mrgreen: . Jen čumím jak si kursem podcenil Milka-to je černý kůň tohoto ročníku :mrgreen: :mrgreen:
Ja som spokojný Honzík :wink: Veď taký kurz má aj psko na víťazstvo a keď som na rovnakej čiare s takým esom, tak to je pre mňa pocta :!: :!: :!:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
šutr
Team President

Post by šutr »

palo wrote:
S těmi některými kurzy možná ještě pohnu,než to bude definitivně hotové.Projížděl jsem to hlavně přes Battle strategy,ale vyplivlo mi to i pár nesmyslů,třeba u péeska,který dá 145,mi to vytrvale tvrdilo,že zahraje maximum 139...Tak to dávám dokopy za pochodu,taky třeba Elovi jsem dal hodně vysoký kurz...jak říkám,musím to ještě dopilovat... :wink:
S tím Péeskem jsi se asi splet ne-házelo Ti to 125, že :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Big El

Post by Big El »

palo wrote:

Jsem si už na sebe vsadil, než ten kurz klesne 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
palo

Post by palo »

Big El wrote:
palo wrote:

Jsem si už na sebe vsadil, než ten kurz klesne 8)
dobrá investice... :mrgreen:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Peesko da i 155 ale Dynamo max 139. Tak nevim co ten battle hazi?
Milko, dekuji za to eso, ale ja bych se typl tak na Janka :-D
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”