Vys.r se na důstojnost. Za tu si nic nekoupíš. Nechodíš na ryby a pak se divíš, že na Tebe pan Random kašle. Klidně nerybař, ale potom se příště nedivmantel wrote:Rybaření je pod moji důstojnost, udělám vše v rámci SP možností.

Moderator: Czech Moderators
Vys.r se na důstojnost. Za tu si nic nekoupíš. Nechodíš na ryby a pak se divíš, že na Tebe pan Random kašle. Klidně nerybař, ale potom se příště nedivmantel wrote:Rybaření je pod moji důstojnost, udělám vše v rámci SP možností.
Random na mně sral vždycky, žádné ryby na tom nic nezmění.Teamspirit navíc stále leze dolů, takže by nepomohlo ani kdybych chytil žraloka, natož pár kapříků.Big El wrote:Vys.r se na důstojnost. Za tu si nic nekoupíš. Nechodíš na ryby a pak se divíš, že na Tebe pan Random kašle. Klidně nerybař, ale potom se příště nedivmantel wrote:Rybaření je pod moji důstojnost, udělám vše v rámci SP možností.
Nemusíš chytat,stačí když budeš chladit gambrinus...mantel wrote:Random na mně sral vždycky, žádné ryby na tom nic nezmění.Teamspirit navíc stále leze dolů, takže by nepomohlo ani kdybych chytil žraloka, natož pár kapříků.Big El wrote:Vys.r se na důstojnost. Za tu si nic nekoupíš. Nechodíš na ryby a pak se divíš, že na Tebe pan Random kašle. Klidně nerybař, ale potom se příště nedivmantel wrote:Rybaření je pod moji důstojnost, udělám vše v rámci SP možností.
Skôr naopak, nie... ?mantel wrote:... Nepomohla by mi ani svěcená voda, natož gambrinus.
Všimol som si, že prvé dva pohárové zápasy ti v utorok moc nevyšli a "spoliehal" som sa že do tretice ti to nevýjde ani so mnou...acskncl wrote:Starikum bez nalady, to dneska v turnajich moc neslo, ale ten nejdulezitejsi zapas zvladliNa rozdil od minuleho rocniku, kdy byla strategie zvolena do sebemsiho detajlu s vyhlidkou na nekolik zapasu dopredu, to tentokrat moc neresim, ale zvolena cesta turnajem se zatim dari
Manteli, sobota, klídek, žádný stres, a Ty nestojíš, jo?mantel wrote:Z dvě hodiny mně oslíček vyprovodí z turnaje. Leda by zaúřadoval pan Random a to nestojím, případně by se třeba včera někde oslíček opil a nenastavil sestavu a to taky není moc pravděpodobné. Každopádně mi bylo ctí a do posledního zápasu pošlu to nejlepší, co se u mně momentálně nachází.