Vys.r se na důstojnost. Za tu si nic nekoupíš. Nechodíš na ryby a pak se divíš, že na Tebe pan Random kašle. Klidně nerybař, ale potom se příště nedivmantel wrote:Rybaření je pod moji důstojnost, udělám vše v rámci SP možností.
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 23_- poslední ročník
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Tak přes osmifinále jsme se neprodrápali,ale moc nescházelo...
Bohemians Jeníkov - Stratovarius 1:0 (134:133)
Klokanům velká gratulace.
Bohemians Jeníkov - Stratovarius 1:0 (134:133)
Klokanům velká gratulace.

Random na mně sral vždycky, žádné ryby na tom nic nezmění.Teamspirit navíc stále leze dolů, takže by nepomohlo ani kdybych chytil žraloka, natož pár kapříků.Big El wrote:Vys.r se na důstojnost. Za tu si nic nekoupíš. Nechodíš na ryby a pak se divíš, že na Tebe pan Random kašle. Klidně nerybař, ale potom se příště nedivmantel wrote:Rybaření je pod moji důstojnost, udělám vše v rámci SP možností.
-
palo
Nemusíš chytat,stačí když budeš chladit gambrinus...mantel wrote:Random na mně sral vždycky, žádné ryby na tom nic nezmění.Teamspirit navíc stále leze dolů, takže by nepomohlo ani kdybych chytil žraloka, natož pár kapříků.Big El wrote:Vys.r se na důstojnost. Za tu si nic nekoupíš. Nechodíš na ryby a pak se divíš, že na Tebe pan Random kašle. Klidně nerybař, ale potom se příště nedivmantel wrote:Rybaření je pod moji důstojnost, udělám vše v rámci SP možností.

No jo , vy jste všichni zkušení. Já jsem vždycky na SP dělal všechno poctivě a akorát jsem pak dostal od Randomu vždycky přes držku. Zrovna dnes mu byl rozdíl 7 bodů málo, tak nadělil "spravedlivou " remízu v lize. O 2.žluté v 13.minutě ani nemluvím. Nepomohla by mi ani svěcená voda, natož gambrinus. 
-
PaToM
Skôr naopak, nie... ?mantel wrote:... Nepomohla by mi ani svěcená voda, natož gambrinus.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Starikum bez nalady, to dneska v turnajich moc neslo, ale ten nejdulezitejsi zapas zvladli
Na rozdil od minuleho rocniku, kdy byla strategie zvolena do sebemsiho detajlu s vyhlidkou na nekolik zapasu dopredu, to tentokrat moc neresim, ale zvolena cesta turnajem se zatim dari 
Na ceste do propadliste dejin.
Všimol som si, že prvé dva pohárové zápasy ti v utorok moc nevyšli a "spoliehal" som sa že do tretice ti to nevýjde ani so mnou...acskncl wrote:Starikum bez nalady, to dneska v turnajich moc neslo, ale ten nejdulezitejsi zapas zvladliNa rozdil od minuleho rocniku, kdy byla strategie zvolena do sebemsiho detajlu s vyhlidkou na nekolik zapasu dopredu, to tentokrat moc neresim, ale zvolena cesta turnajem se zatim dari
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
Z dvě hodiny mně oslíček vyprovodí z turnaje. Leda by zaúřadoval pan Random a to nestojím, případně by se třeba včera někde oslíček opil a nenastavil sestavu a to taky není moc pravděpodobné. Každopádně mi bylo ctí a do posledního zápasu pošlu to nejlepší, co se u mně momentálně nachází.
-
tosa_CZ
Manteli, sobota, klídek, žádný stres, a Ty nestojíš, jo?mantel wrote:Z dvě hodiny mně oslíček vyprovodí z turnaje. Leda by zaúřadoval pan Random a to nestojím, případně by se třeba včera někde oslíček opil a nenastavil sestavu a to taky není moc pravděpodobné. Každopádně mi bylo ctí a do posledního zápasu pošlu to nejlepší, co se u mně momentálně nachází.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Nu koukam, ze vsechny zapasy zatim vyhrali domaci, tak by to chtelo taky nejakou vyhru hosta
Ale bude to tvrdej vorisek
, tym jak uz je stary, slaby a bez nalady tak uz nestaci ani na tymy z D lig
Tento tyden proti deckarum 3 zapasy v KO a 3 porazky 
Tak nasim starikum se dnes zadarilo proti jeste vetsim veteranum a po vyhre 2:1 nad Libem si kopem finale
kde souperem bude jeremy
Tezke , pretezke to bude, jeremy nam jede ukazat noveho trenera
Budem bojovat, ale jak lvi 
Tak bojovali, ale bylo nam to malo platne, tedy gratulace jeremymu k zaslouzene vyhre.
Tak bojovali, ale bylo nam to malo platne, tedy gratulace jeremymu k zaslouzene vyhre.
-
palo
Gratulace Jeremymu k snad ne poslední Minci.
Tímto vyhlašuju petici za její zachování a dávám tu první hlas...
Kdo se připojuje???
Tímto vyhlašuju petici za její zachování a dávám tu první hlas...
Kdo se připojuje???

Petice za zachování Mince (obejdeme se moc rádi i bez komentů Pupčo):
Palo
Big El
Palo
Big El
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům