FC DAC 5 - 1 FK VIKTORIA OREŠANY
výkony - 123 : 82
AAAAAAANO Juhuuuuu do vitazneho konca sa podarilo mojim hracom dohrat aj posledny zapas asi najlepsej skupinovej fazy v historii klubu. V tomto zapase sa zrodilo jednoznacne vitazstvo mojho timu ked zvitazilo az stvorgolovym rozdielom. Vo vsetkych fazach sme supera predcili a tak sme teraz uzastne nastartovany do vyradovacej fazy. Znovu mi spravil obrovsku radost Arne Barta ktoremu sa podarilo dat HATRIIIIIICK

A celkovo si zatial pripisal na svoje konto nadhernych 9 golov. Pred zaciatkom skupinovej fazy som pisal ciel aby dal Barta golov 10 a aj s 9 som velmi ale velmi spokojny. Konecne sa po dlhsej dobe ukazal aj v prvej desine najlepsich strelcov. Prvy hrac ma vsak naskok az 5 golov co dobehnut v skupinovej faze je pre moj tim takmer nemozne. Po jednom gole pridali este aj Gabor Paliatka a Valerian Hruska. Na druhej strane sa ako jediny strelec predviedol v 38. minute AbdelKarim Petkov.
Po skupinovej faze viac menej podla predpokladov ma FC DAC na konte nadhernych 18 bodov a super skore 23:5. To znamena ze do osemfinale ideme ako nasadeny tim co nam dava aspon aku taku sancu na postup dalej. Osemfinale si zahrame asi az o 2 tyzden takze casu na pripravu je fakt dost. Najpravdepodobnejsi tim z ktorym sa stretneme je palov stratovarius. Ako som si prestudoval tento super je pre mna dost vyrovnany tim takze nadej na postup dalej tu je. Hlavnym cielom je vyhnut sa DBS on tour ktory by pre mna znamenal asi koniec v tomto turnaji. okocha je asi poravnetelny tim so stratovarius kde by stret bol tiez velmi zaujimavy. Ciel na tuto sezonu mam ist jednoznacne dalej teda aspon do stvrtfinale lebo ak ma pamet neklame tak uz tri krat v tomto turnaji sme skoncili v osmefinale. Ozaj velku motivaciu ist dalej nam dava aj moznost ze ak postupimu stretneme sa vo velkom derby s Tosovim Vyskoym Mytom