já to vidím uplně stejně, prostě bych ho vubec neprodaval, ale jde mi o to, že jsem v situaci, kdy by bylo asi lepší ho prodat a peníze použít na nákup jiných hráčů, které do týmu potřebuju.PaToM wrote: Nákupná politika môjho tímu je však taká, že sa snažíme v tíme udržať najmä mladých hráčov a nepredávať ich nech sú aké drahé hviezdy. Ale možno aj jeho predaj nie je zlým ťahom...
.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

39. sezona - 1. v H.1780 -> 40. sezona - 1. v G.594 -> 41. sezona 10. v F.198 -> 42. sezona 2 v F.198 -> 43. sezona ?. v E.66
-
- Member of the Soccer Project Association
kolik máš fanoušků a jakej stadion?Juros wrote:já to vidím uplně stejně, prostě bych ho vubec neprodaval, ale jde mi o to, že jsem v situaci, kdy by bylo asi lepší ho prodat a peníze použít na nákup jiných hráčů, které do týmu potřebuju.PaToM wrote: Nákupná politika môjho tímu je však taká, že sa snažíme v tíme udržať najmä mladých hráčov a nepredávať ich nech sú aké drahé hviezdy. Ale možno aj jeho predaj nie je zlým ťahom...
.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Fanoušci - 17 926
Kapacita - 8 000
Kapacita - 8 000

39. sezona - 1. v H.1780 -> 40. sezona - 1. v G.594 -> 41. sezona 10. v F.198 -> 42. sezona 2 v F.198 -> 43. sezona ?. v E.66
-
první co by bylo, bych zvětšil stadion a pak nakupoval hráče......peníze nemáš proto, že dáváš moc za platy a máš malý výdělky ze zápasůJuros wrote:Fanoušci - 17 926
Kapacita - 8 000

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
stadion se zvetsuje tehdy kdyz mas na konte tolik penez ze uz je nemas jinak jak investovat (hraci), koupe jednoho hrace ti muze vydelat mnohem vic nez celej stadion za rok (to zvetseni stadionu - invetsice 5M do 5k mist, mnohem lepsie je investovat 5M do hracu)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
z dlouhodobýho hlediska není. investuj do stadionu v době, kdy dá se říct o nic nehraješ, až budeš potřebovat prachy v C a výš na slušný hráče, jak se ti bude pár melounků hodit.frankie_doparoma wrote:stadion se zvetsuje tehdy kdyz mas na konte tolik penez ze uz je nemas jinak jak investovat (hraci), koupe jednoho hrace ti muze vydelat mnohem vic nez celej stadion za rok (to zvetseni stadionu - invetsice 5M do 5k mist, mnohem lepsie je investovat 5M do hracu)
A nemusí být po 5 tisich, +2000 za sezonu.
Víš jak je to potom krásnej pohled!!!
6 Říj 2011 + € 17.648,00 Dynamo Oleksovice-F.C. Nokia 3-2 Příjem z televizních práv
6 Říj 2011 + € 506.520,00 Dynamo Oleksovice-F.C. Nokia 3-2 Příjem z prodeje vstupenek (46900 tickets)
6 Říj 2011 + € 96.920,00 Dynamo Oleksovice-F.C. Nokia 3-2 Výnos z domácího zápasu
6 Říj 2011 - € 4.639,00 Dynamo Oleksovice-F.C. Nokia 3-2 Náklady na domácí zápas
6 Říj 2011 - € 205.027,00 Dynamo Oleksovice-F.C. Nokia 3-2 Platy hráčů:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
ne neni. investici do hracu si muzes vydelat tolik ze si muzes postavit pak treba postavit 100k stadion (za dobu, nez se vubec splati investice do stadinou)
stadion stavim kdyz mam penize "navic" bud kdyz uz je nestacim investovat do hracu a nebo kdyz neksfetuju a mam penize navic
ale rada "první co by bylo, bych zvětšil stadion a pak nakupoval hráče" je proste mimo, aspon dle meho nazoru:)
priklad: ten dotycny ma treba na ucte 20M a ty mu radis aby postavil 15k mist za 15M (nebo nedej boze 20k mist za 20M), urcite je lepsi nakoupit treba 15 hracu za 20M ktery i kdyz nejses moc dobrej obchodnik urcite prodas minimalne za 30M, tzn. zisk 10M za +- sezonu
tohle udelas nekolikrat az budes mit plnej tym hracu a na konte penize navic ktery uz nemas kam investovat a az pak muzes investovat do stadionu;)
jiste stadion je dulezitej a pri dobrym kadru a velkym platovym zatizeni je nutnost aby byla vyssi kapacita ktera pokryje naklady na platy ale tim ze vsechny svoje prachy vrazis do stadaku, tim nic nevyresis....
ps; a ten dodatek ze to nemusi bejt po 5k ale po 2k za sezonu (tzn. 2x1k za 1.25), takze celkove za 5k mist zaplatim o 1,125M vic nez kldyz to postavim najednou a to se vazne vyplati no

jak na to koukam, mame naproste odlisny nazor na vec okolo stadionu (a mozna i na neco jinyho
)
stadion stavim kdyz mam penize "navic" bud kdyz uz je nestacim investovat do hracu a nebo kdyz neksfetuju a mam penize navic
ale rada "první co by bylo, bych zvětšil stadion a pak nakupoval hráče" je proste mimo, aspon dle meho nazoru:)
priklad: ten dotycny ma treba na ucte 20M a ty mu radis aby postavil 15k mist za 15M (nebo nedej boze 20k mist za 20M), urcite je lepsi nakoupit treba 15 hracu za 20M ktery i kdyz nejses moc dobrej obchodnik urcite prodas minimalne za 30M, tzn. zisk 10M za +- sezonu
tohle udelas nekolikrat az budes mit plnej tym hracu a na konte penize navic ktery uz nemas kam investovat a az pak muzes investovat do stadionu;)
jiste stadion je dulezitej a pri dobrym kadru a velkym platovym zatizeni je nutnost aby byla vyssi kapacita ktera pokryje naklady na platy ale tim ze vsechny svoje prachy vrazis do stadaku, tim nic nevyresis....
ps; a ten dodatek ze to nemusi bejt po 5k ale po 2k za sezonu (tzn. 2x1k za 1.25), takze celkove za 5k mist zaplatim o 1,125M vic nez kldyz to postavim najednou a to se vazne vyplati no

jak na to koukam, mame naproste odlisny nazor na vec okolo stadionu (a mozna i na neco jinyho

Zcela vyjímečně souhlas s PS-kem.
Jakožto neobchodník, který není schopen na hráčích vydělávat, musím podpořit prioritní investice do stadionu. S touhle filosofiií jsem došel až do A, její nevýhodou je, že prostě všechno trvá strašně dlouho.

-
jde i o rychlost stavění, ne jen o prachy.......navíc stavěním stadiou si neničíš náladu v týmu ani tým samotnýfrankie_doparoma wrote:ne neni. investici do hracu si muzes vydelat tolik ze si muzes postavit pak treba postavit 100k stadion (za dobu, nez se vubec splati investice do stadinou)
ps; a ten dodatek ze to nemusi bejt po 5k ale po 2k za sezonu (tzn. 2x1k za 1.25), takze celkove za 5k mist zaplatim o 1,125M vic nez kldyz to postavim najednou a to se vazne vyplati no![]()
jak na to koukam, mame naproste odlisny nazor na vec okolo stadionu (a mozna i na neco jinyho)

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
záleží na úhlu pohledu a na tom, na co je kdo zvyklej...když někdo nikdy neobchodoval a nevyzkoušel si to tak je jasný, že bude věřit tý svojí cestě...na druhou stranu
já nikdy neobchodoval za účelem zisku...teď jsem si říkal, že potřebuju nějakej ten peníz navíc, tak jsem to zkusil, dal se na takovej soft kšefting a během asi dvou týdnů jsem na dvou hráčích udělal přes 2M, vím že to není moc ale s náladou to vůbec nezahýbalo a ani s takovým stadionem jaký má péesko se 2M za takovou dobu nevydělají...a to jak říkám, to sem ještě mizernej kšeftař
a navíc ty peníze má člověk hned
samozřejmě pokud jde o divize nejvyšší,tak tam už to takhle asi moc nepůjde...
já nikdy neobchodoval za účelem zisku...teď jsem si říkal, že potřebuju nějakej ten peníz navíc, tak jsem to zkusil, dal se na takovej soft kšefting a během asi dvou týdnů jsem na dvou hráčích udělal přes 2M, vím že to není moc ale s náladou to vůbec nezahýbalo a ani s takovým stadionem jaký má péesko se 2M za takovou dobu nevydělají...a to jak říkám, to sem ještě mizernej kšeftař

a navíc ty peníze má člověk hned

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Ono taky, když se dostaneš do finančních potíží dejme tomu -200K a za dva dny končí hráči smlouva co uděláš?
Prodáš hráče? Nestihneš.
Počkáš na domácí zápas konaný třeba následující den?
Ale to už jsou extrémy
Prodáš hráče? Nestihneš.

Ale to už jsou extrémy
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
kdyz kseftujes tak se do minusu nedostanes:)
Samozřejmě, záleží na úhlu pohledu, ale z mého pohledu kšefting - alespoň dělaný na dobré úrovni - vyžaduje hodně času, plus i nějaké ty zkušenosti a taky myslím, že líp se rozmnožuje, když už jsou na kontě nějaké větší peníze. Mám-li na účtě 3M budu asi zvažovat, zda koupím hráče za 3M (byť by to byla dobrá investice). Když mám na účtu 20M, tak váhat nebudu. A také samozřejmě záleží na tom, zda se kšeftingu věnovat chci, či nikoli.
Osobně jsem vždy byl zastáncem, že i bez nekšeftingu se s dobrou ekonomikou dá dojít velmi daleko a pro většinu manažerů, což jsou z mého pohledu nekšeftaři, je varianta se stadiónem důležitější. Je potřeba mít kvalitní a fungující ekonomiku. Takže v této debatě já se hlásím na stranu pska.
(Ačkoli nepopírám a nezpochybňuju jediné slovo z toho, co frenkie, papa a další pronesli a souhlasím s tím, že chce-li se dát někdo touto cestou, tak je to velmi efektivní)
Osobně jsem vždy byl zastáncem, že i bez nekšeftingu se s dobrou ekonomikou dá dojít velmi daleko a pro většinu manažerů, což jsou z mého pohledu nekšeftaři, je varianta se stadiónem důležitější. Je potřeba mít kvalitní a fungující ekonomiku. Takže v této debatě já se hlásím na stranu pska.
(Ačkoli nepopírám a nezpochybňuju jediné slovo z toho, co frenkie, papa a další pronesli a souhlasím s tím, že chce-li se dát někdo touto cestou, tak je to velmi efektivní)
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

No asi jen vul balancujici na hrane okolo 0 by si nepodepsal hrace s odpocitavajici smlouvou vcasps2512 wrote:Ono taky, když se dostaneš do finančních potíží dejme tomu -200K a za dva dny končí hráči smlouva co uděláš?
Prodáš hráče? Nestihneš.
Ale to už jsou extrémy

Na ceste do propadliste dejin.
Osobne sem nikdy nejak vyrazne neobchodoval na kseft a stadak stavel prubezne po troskach co jak konto dovolilo a i stim se da par sezon odkopat nahore
Ligove prodelky me vzdy resili turnaje a a domaci pratelaky, takze se to vzdy nak zalatalo
Faktem je ze diky neustale nutnosti prodluzovat smlouvy tedka dotuju i vetsinu domacich zapasu,ale tu jednu sezonu to jeste nejak preziju 

Na ceste do propadliste dejin.