PaTTTTrick wrote:gratulace... udělal si radost zejména mému RF, který má ted šanci na pohárekMazzy wrote:Primisimo FC = No Boost 0:0 (5:6) [140:129]

Moderator: Czech Moderators
PaTTTTrick wrote:gratulace... udělal si radost zejména mému RF, který má ted šanci na pohárekMazzy wrote:Primisimo FC = No Boost 0:0 (5:6) [140:129]
Vypadá to že Ramon už se bude těžce dohánět..mrakoplas44 wrote:Orli Týnec 1 - 3 1FC Mrakoplaš
Postupujem dál v turnaji. Super. Bohužel se netrefil náš střelec který je v popředí tabulky střelců a ostatní nám utíkají.
Myslím že už je to asi nemožné.Ataner wrote:Vypadá to že Ramon už se bude těžce dohánět..mrakoplas44 wrote:Orli Týnec 1 - 3 1FC Mrakoplaš
Postupujem dál v turnaji. Super. Bohužel se netrefil náš střelec který je v popředí tabulky střelců a ostatní nám utíkají.
A sakra.koster wrote:Moje historie v bubnu:
1. finále (turnaj pro 8 týmů)
2. 1.kolo vyřazováku
3. Osmifinále
4. nehrál jsem (turnaj pro nováčky)
5. Osmifinále
6. Osmifinále
7. Joooooo konečně jsem zlomil prokletí a poprvé v systému pro 64 týmů prolezl do čtvrtfinále.![]()
Teď už se těším jak vyřadím pana domácího
Já doufám že my,ale Milan bude asi proti...tosa_CZ wrote:osmifinále
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:1 N.J. Bikers
(129:119)
Na zápas jsme dlouho čekali, dočkali se a dokázali postoupit dále, ale byla to fuška. Snad i nervozitou z důležitého souboje jsme se dlouho nemohli prosadit, až přišel šok a inkasovaný gól z penalty v 63. minutě. To nás konečně nakoplo a góly ze 70. a 74. minuty jsme skóre otočili.
Historický byl tento zápas pro levé křídlo, norského odchovance z Pupajdího líhně, LF Bjarte 'Játra' Winsnes, který po včerejším večerním přestupu a krátké aklimatizaci hned vyběhl na trávník poprvé v našem dresu. Gól nedal, ale výkonem jistě nezklamal a bude-li takto pokračovat, má dalších osm sezon místo v A-týmu jisté![]()
Dalšího soupeře se dozvíme v pátek, jsme na něj moc zvědaví!
No Milan projevil velikou motivaci, když zjistil, že jsem u něho takto blízko v pavoukupalo wrote:Já doufám že my,ale Milan bude asi proti...
Ramon se teprve nadechuje.. minulý ročník dal tuším deset z jedenácti svých golů až v play-off, tentokráte jsem ho nechal hrát už od začátku, ale i tak dal v prvním kole pavouka 4 golyAtaner wrote:Vypadá to že Ramon už se bude těžce dohánět..mrakoplas44 wrote:Orli Týnec 1 - 3 1FC Mrakoplaš
Vydrz Patriku, ten pohar za to opravdu stoji, muzu potvrdit. Ten co jsem obdrzel za top strelce je opravdu skvost.PaTTTTrick wrote:Ramon se teprve nadechuje.. minulý ročník dal tuším deset z jedenácti svých golů až v play-off, tentokráte jsem ho nechal hrát už od začátku, ale i tak dal v prvním kole pavouka 4 golyAtaner wrote:Vypadá to že Ramon už se bude těžce dohánět..mrakoplas44 wrote:Orli Týnec 1 - 3 1FC Mrakoplaš
Postupujem dál v turnaji. Super. Bohužel se netrefil náš střelec který je v popředí tabulky střelců a ostatní nám utíkají.![]()
Jestli mě pamět neklame, tak v předlonském turnaji jsem prohrál až ve finále své skupiny, loni v big-finále (a Ramon byl druhý TOP střelec), tak letos bych chtěl AMBO, ale vzhledem k tomu, že brzo začnu hodně obchodovat, tak minimálně s jedním s těchto cílů to vypadá bledě....
díky.. bojuji bojuji.... nejvíce si mi pomohl Ty vyřazením Prima, takže část případného pohárku bude náležet i ToběMazzy wrote:Vydrz Patriku, ten pohar za to opravdu stoji, muzu potvrdit. Ten co jsem obdrzel za top strelce je opravdu skvost.
To není problém můžu ho přeříznout.PaTTTTrick wrote:díky.. bojuji bojuji.... nejvíce si mi pomohl Ty vyřazením Prima, takže část případného pohárku bude náležet i ToběMazzy wrote:Vydrz Patriku, ten pohar za to opravdu stoji, muzu potvrdit. Ten co jsem obdrzel za top strelce je opravdu skvost.
Už se těším. A s tím pohárkem je to pravda, nic se řezat nebude.Mazzy wrote:To by byla velka skoda ho rozrezat na dve poloviny, ale proc ne.![]()
Jinak Rome v nedeli se na tebe tesim v osmifinale POHODY. Bude to kruty a narocny den. V 18h ty a ve 22h Buben s Njumikama.