A proto jdeme za vítěstvím

Budu nakonec rád, když postoupím ze skupiny

Moderator: Czech Moderators
Jen počkej. Ještě si spolu kopnem finále.ps2512 wrote:Co napsat......JSME SKROMNÝ TÝM!!!!![]()
A proto jdeme za vítěstvím![]()
Budu nakonec rád, když postoupím ze skupiny
Nevadí, tak si to když tak zatím vezmu já a pak se uvidí...PaToM wrote:Dann je momentálne tuším na dovolenke, takže teraz chvíľu nebude prítomný, neviem presne koľko, možno týždeň.
v nedelu sa vratim tak uvidim ešte a ak sa niečo yačalo tak ma ešte ospravedlnitepuzzle wrote:Nevadí, tak si to když tak zatím vezmu já a pak se uvidí...PaToM wrote:Dann je momentálne tuším na dovolenke, takže teraz chvíľu nebude prítomný, neviem presne koľko, možno týždeň.
No až teraz som si uvedomil, čo som vlastne napísal... však ty máš Viastore aj teraz a tým pádom máš ale úplne identickú skupinu!PaToM wrote:Hehe, to vážne?GeorgeTT wrote:KUA, to si skopíroval posledný ročník? Veď som mal aj Rosice aj okochu![]()
![]()
a tretieho si nepamätám...
No, pekná náhodička. Tak aspoň sa im teraz môžeš revanšovať...
![]()
Btw. ten tretí bol Viastore, je to tu: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1#p1448401
Ale ked to dopadne ako minuly rocnik, nebudem nahnevany, zatial nie som na tom az tak zle, este som neprehralPaToM wrote:
... ja som to naozaj žreboval náhodne, čísla mi generoval počítač.
A ešte aby si postúpil do 2. ligy v SL, okocha do nej spadol a už budete spolu úplne všade.GeorgeTT wrote:Ale ked to dopadne ako minuly rocnik, nebudem nahnevany, zatial nie som na tom az tak zle, este som neprehralPaToM wrote:
... ja som to naozaj žreboval náhodne, čísla mi generoval počítač.![]()
a, btw., team okocha mam aj v SPo
Ten se jmenuje TOTTENHAM LONDON . Já s ním hraju turnaj LM a tam psal že se přejmenoval.PaToM wrote:Hmm, tak jedna zmena...
Akurát som zistil, že tím Liverpool Marco Club nasadený v 3. koši, už zanikol, takže jedno miesto sa tak uvoľnilo. Keďže už nie je čas na nejaké dodatočné zápasy, asi bude najspravodlivejšie, ak ho nahradí tím AS Slana Miskovec, ktorý do skupín nepostúpil až po zohľadnení súčtu výkonov. Neviem aké je poradie, to ešte upresní puzzle, ale najlepší tím zo 4. koša bude presunutý do 3. koša.