A vskutku jen jediná neproměněná. Hezké je, že to rozhodl gólman. Nejprve vstřelil gól a vzápětí chytil...PaToM wrote:Hm, tak to je tuším rekord v počte penált...
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=43
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
Re: SP Pohár
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Po dnesnim vyprasku od nash 1:5 se s poharem letos loucime hned jak to slo a i prodelek jen ca 100K neni nejhorsi
Aspon bude trochu vic sil na boj o zachranu v A

Na ceste do propadliste dejin.
-
- Member of the Soccer Project Association
Dynamo Oleksovice 2 - 1 BlackAngel
velmi kvalitní utkání (99-90) sledovalo v hledišti 47.334 diváků.
+ 225.121,--
Další kolo opět doma
velmi kvalitní utkání (99-90) sledovalo v hledišti 47.334 diváků.
+ 225.121,--
Další kolo opět doma

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Skilaři - Baníček 1:2 V:112-115 ČK:0-1 ( v 83.min.) Ztráta: - € 25 382 Příště: doma s FC Midjtylland (6 v F.219, dnes 109 doma při 40% agr.)
Vítězství 7:0 nad SP týmem nám do kasy přineslo cca 17 tisíc, ale především 4% do TS. Jak přistoupíme k dalšímu zápasu, který hrajeme u eF divizního soupeře ví jen Bůh...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Juventus Turin 1897 - Team Herbalife 2:3 (122:122)
To snad ani nebylo nutné, pane Randome. Zápas jsme nechtěli zcela vypustit, ale vyběhl k němu B tým doplněný pár juniory a s LB na postu CB. Vcelku jsme i věřili, že si s námi soupeř poradí. Nu nestalo se a plakat kvůli tomu nebudeme. Jak přistoupíme k sobotnímu kolu je ve hvězdách.
To snad ani nebylo nutné, pane Randome. Zápas jsme nechtěli zcela vypustit, ale vyběhl k němu B tým doplněný pár juniory a s LB na postu CB. Vcelku jsme i věřili, že si s námi soupeř poradí. Nu nestalo se a plakat kvůli tomu nebudeme. Jak přistoupíme k sobotnímu kolu je ve hvězdách.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
4.kola SP Poháru jsem odehrál na půdě soupeřů...A bohužel ani v 5.kole to nebude jinak...Ach jo, už mne to cestování nebaví...

FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
No, já hraju taky venku, ale vzhledem k tomu, že soupeř má mnohem větší staďák, než já, tak je to vlastně dobrá zprávaJari Malanta wrote:4.kola SP Poháru jsem odehrál na půdě soupeřů...A bohužel ani v 5.kole to nebude jinak...Ach jo, už mne to cestování nebaví...![]()
![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Baníček - fcanfield V:120-130
No, tak jsme vypadli už ve 4.kole, což je samozřejmě zklamání a tudíž nejsme spokojeni s naší poutí v SP poháru (vlastně je 4.kolo neúspěch pro každý tým hrající divizi D a výše). Ještě že jsme dnes celkem slušně vydělali.
Nu což, B-tým musí potrénovat do dalšího ročníku...
No, tak jsme vypadli už ve 4.kole, což je samozřejmě zklamání a tudíž nejsme spokojeni s naší poutí v SP poháru (vlastně je 4.kolo neúspěch pro každý tým hrající divizi D a výše). Ještě že jsme dnes celkem slušně vydělali.
Nu což, B-tým musí potrénovat do dalšího ročníku...
-
Jenže já měl štěstí zatím na samý 4 tisícový kotle...Ale v sobotu bude změna, čeká nás stadion s kapacitou 28.000 diváků, tak doufám, že aspoň přijdou...Big El wrote:No, já hraju taky venku, ale vzhledem k tomu, že soupeř má mnohem větší staďák, než já, tak je to vlastně dobrá zprávaJari Malanta wrote:4.kola SP Poháru jsem odehrál na půdě soupeřů...A bohužel ani v 5.kole to nebude jinak...Ach jo, už mne to cestování nebaví...![]()
![]()

FC Žďár nad Sázavou - D.22
-
Jo to byla asi vynikající kulisa..normálně slyším ten hučák tam..Jari Malanta wrote:Jenže já měl štěstí zatím na samý 4 tisícový kotle...

JPD - B.3
-
Kamarát hrá s Dark Tigrom (pozn.red.: štadión 64k, fanbase 72,5k)...ale doma...to naserie...Jari Malanta wrote:Jenže já měl štěstí zatím na samý 4 tisícový kotle...Ale v sobotu bude změna, čeká nás stadion s kapacitou 28.000 diváků, tak doufám, že aspoň přijdou...Big El wrote:No, já hraju taky venku, ale vzhledem k tomu, že soupeř má mnohem větší staďák, než já, tak je to vlastně dobrá zpráva![]()

Ja idem 3x za sebou vonku a tí traja majú dokopy sotva taký štadión ako ja. Človek si nenavyberá, ale viac ma štve, že už sa budem asi musieť rozlúčiť s pohárom.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
U mantelů v tomhle ohledu panuje spokojenost, ze 3 kol jsem hrál 2x doma a jsem zatím jemně v plusu. Další kolo opět doma, takže bilance by měla být jen lepší. Nicméně ztráty z učinkování z minulých ročníků se tím stejně jen nepatrně sníží, takže pohár je podle mně vhodný jen na zvyšování spokojenosti diválů pro přestavující týmy a vylepšování teamspiritu pro obchodníky. No a ještě pro Hernána pro ukrácení dlouhé chvíle při čekání na další tituly z Áčka. 

mantel wrote:U mantelů v tomhle ohledu panuje spokojenost, ze 3 kol jsem hrál 2x doma a jsem zatím jemně v plusu. Další kolo opět doma, takže bilance by měla být jen lepší. Nicméně ztráty z učinkování z minulých ročníků se tím stejně jen nepatrně sníží, takže pohár je podle mně vhodný jen na zvyšování spokojenosti diválů pro přestavující týmy a vylepšování teamspiritu pro obchodníky. No a ještě pro Hernána pro ukrácení dlouhé chvíle při čekání na další tituly z Áčka.

No, já sice nejsem obchodník, ale letos jsem skutečně v SP Cupu setrvával kvůli teamspiritu. Jinak já nikdy v SP phoáru příliš neprodělával, ale vypadával jsem z něho kvůli volné středě. Nu letos v něm možná něco uhrát zkusíme...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Kiežby boli v priemere takéto divácke návštevy aj na corgoňligových trávnikoch...Ataner wrote:Jo to byla asi vynikající kulisa..normálně slyším ten hučák tam..Jari Malanta wrote:Jenže já měl štěstí zatím na samý 4 tisícový kotle...

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.