PaTTTTrick wrote:souhlas... Mr. random dělá tuto hru aspon trochu zajímavější a pestřejší.... jsem rád, že ho máme..... ale nasere vždycky když to člověk nejméně čeká
PaTTTTrick wrote:
Takže zářez jako prase .... že bude výkon malý bylo jasné díky nízké morálce za obchodování, ale že mám na výkony o 9 více a při penaltách všechny hráče lepší, to mi bylo též k prdu.... Jediná radost jest, že oba goly dal Ramon, tak snad to udrží
Gratulace soupeři a necht se daří....
Tak já mu to jdu sečíst.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
PaTTTTrick wrote:
Takže zářez jako prase .... že bude výkon malý bylo jasné díky nízké morálce za obchodování, ale že mám na výkony o 9 více a při penaltách všechny hráče lepší, to mi bylo též k prdu.... Jediná radost jest, že oba goly dal Ramon, tak snad to udrží
Gratulace soupeři a necht se daří....
Tak já mu to jdu sečíst.
Co na to povedat sranda tento vysledok Dufam vsak ze mna random bude uz obchadzat lebo tento rocnik ma tiez dost tyra svina jedna
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
mrakoplas44 wrote:Pro info. Čeká nás MOC důležitý zápas.
Tý jo, už dneska, jo? Fandím obrovsky!!!
Právě jsem to nastavil a nevím. Mám v zadních řadách nějaké marody.
Jdu se ještě podívat na soupeře.
Taky jsem te proklepl jak se dalo a jedinou mezirku mas ve stoperovi. Snad to tamtudy pujde a ja dam alespon jeden golik.
Nemam sice marody v A-tymu, ale vsude kolem. Bude to dost vyrovnany a tesim se na to.
Tak necht vyhraje ten lepsi Rome, sportu zdar.
Mazzy wrote:
Taky jsem te proklepl jak se dalo a jedinou mezirku mas ve stoperovi. Snad to tamtudy pujde a ja dam alespon jeden golik.
Nemam sice marody v A-tymu, ale vsude kolem. Bude to dost vyrovnany a tesim se na to.
Tak necht vyhraje ten lepsi Rome, sportu zdar.
Vidím že jsi už odhalil mojí slabinu.
Sejdeme se na hřišti.
Čus.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?