Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Milkov cup VI. - Zápasy v skupinách...
2. kolo
Valcíři Chomutov C.F. 4 - 3 FC DAC
výkony - 135 : 126
Kedze sme vypadli z SP poharu este tyzden pred zapasom a v SP lige bol na programe uz len jeden zapas pokusili sme sa supera prekvapit s A - timom. Lenze prekvapil nas super. Mensiu nevyhodu sme mali v prisnom rozhodcovy ale moj A - tim podal fakt hanebny vykon na to ze boli vsetci takmer 100% - ne v poriadku. Na ihrisku sa vsak odohrala aj napriek vsetkemu velka drama kde divaci videli az sedem golov.
Zapas bol velmi svizny od uplneho zaciatku. V 1. a 2. minute super svoje sance nevyuzil znovu sa vyplatilo nedas dostanes a v 3. minute Marek Hodon svojim prvym golom skore otvoril. V 6. minute Youssou Diatta vyrovnal a o minutu na to Marek Hodon pridal svoj druhy gol 1:2. Po tomto gole sa super riade nastartoval a zacal branu DAC - u obiehat. Vysnivany gol sa superovi dat podarilo ked v 29. minute Vubert Nesca vyrovnal druhy krat. Hra sa po gole uz torchu ukludnila az kym z nicoho nic v 41. minute Marek Hodon zaknihoval perfektny haatrick. V 45. minute Hodon mohol pridat aj stvrty gol ale trafil len brvno.
Na zaciatku druheho polcasu bol super trochu oslabeny ked sa Vitas Leetma zranil uz v 48. minute. Rozhodca to superovi vykompenzoval tim ze nariadil penaltu ktoru Petr Hruška vyuzil a tak Chomutov vyrovnal treti krat. Tento moment DAC nadobro zlomil a uz v 56. minute Petr Hruška zavelil na vitasztvo v tomto zapase. 4:3. Hraci DAC - u boli nadobro v koncoch zacalo sa hrat agresivne co vyustilo do cervenej karty vzdialeneho pribuzneho Petra Hrusky cervenu kartu dostal Valerian Hruska. Do konca zapasu uz nebol problem si vysledok udrzat. Superovi gratulujem k jednoznacne zasluzenemu vitasztvu.
Valcíři Chomutov C.F. 4 - 3 FC DAC
výkony - 135 : 126
Kedze sme vypadli z SP poharu este tyzden pred zapasom a v SP lige bol na programe uz len jeden zapas pokusili sme sa supera prekvapit s A - timom. Lenze prekvapil nas super. Mensiu nevyhodu sme mali v prisnom rozhodcovy ale moj A - tim podal fakt hanebny vykon na to ze boli vsetci takmer 100% - ne v poriadku. Na ihrisku sa vsak odohrala aj napriek vsetkemu velka drama kde divaci videli az sedem golov.
Zapas bol velmi svizny od uplneho zaciatku. V 1. a 2. minute super svoje sance nevyuzil znovu sa vyplatilo nedas dostanes a v 3. minute Marek Hodon svojim prvym golom skore otvoril. V 6. minute Youssou Diatta vyrovnal a o minutu na to Marek Hodon pridal svoj druhy gol 1:2. Po tomto gole sa super riade nastartoval a zacal branu DAC - u obiehat. Vysnivany gol sa superovi dat podarilo ked v 29. minute Vubert Nesca vyrovnal druhy krat. Hra sa po gole uz torchu ukludnila az kym z nicoho nic v 41. minute Marek Hodon zaknihoval perfektny haatrick. V 45. minute Hodon mohol pridat aj stvrty gol ale trafil len brvno.
Na zaciatku druheho polcasu bol super trochu oslabeny ked sa Vitas Leetma zranil uz v 48. minute. Rozhodca to superovi vykompenzoval tim ze nariadil penaltu ktoru Petr Hruška vyuzil a tak Chomutov vyrovnal treti krat. Tento moment DAC nadobro zlomil a uz v 56. minute Petr Hruška zavelil na vitasztvo v tomto zapase. 4:3. Hraci DAC - u boli nadobro v koncoch zacalo sa hrat agresivne co vyustilo do cervenej karty vzdialeneho pribuzneho Petra Hrusky cervenu kartu dostal Valerian Hruska. Do konca zapasu uz nebol problem si vysledok udrzat. Superovi gratulujem k jednoznacne zasluzenemu vitasztvu.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
-
Wow tak to mas fakt zaujimave skoda len ze ja uz vo dvoch s tychto troch turnajov nie sompalo wrote:Série pekelně těžkých zápasů pro nás zanedlouho začne tímto turnajem.V 18:00 hrajeme u Ela,ve 22:00 semifinále Spamer Cupu s Dajem a zítra ve 14:00 na Tošově hřišti osmifinále Stratovarius Cupu...

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Prim na mně dneska vytáhnul výkon 144, to od něj vůbec není fér. Každopádně jsem s tím tak nějak počítal a do zápasu nešlo to nejlepší. Štěstí, že ho mám ve skupině, ale být v protiskupině, tak už se začnu bát nebo hodně počítat, abych se mu vyhnul.
-
3. kolo
FC DAC 2 - 1 Mission Impossible
výkony - 133 : 123
Super. Juhuuuu v tomto zapase sa nam podarilo pripisat si dalsie tri bodiky. Aj napriek tomu ze sme podali velmi pekny vykon o vitazstvo sme museli bojovat do poslednych minut. Divaci vsak museli byt so zapasom spokojny.
Odohrali sme zaujimavy prvy polcas ktory sme vsak vyhrali vdaka golu od Olivera Buca z 21. minuty. Druhy polcas musel super tesnu prehru dohanat co sa im aj darilo ked v 63. minute vyrovnal Daniel 'na sebe' Šeda na 1 : 1. Zase po vyrovnavajucom gole s azacalo hrat agresivnejsie co postupne v 74. a 77. minute vyustilo do cervenej karte na jednej i druhej strane. Prekvapujuco super aj napriek remizovemu vysledku hral aktivne co sa im vypomstilo ked Paliatka z protiutoku v 85. minute stralil vitazny gol. Super si moze spytovat svedomie preco sa nesustredil na udrzanie pekneho vysledku.
Huraaa vsetko je dobehnute
Po troch kolach vyzera tabulka pre nas tim velmi ale vylmi dobre. Sme na druhom mieste a naskok nad tretim je az 5 bodov co je velmi krasny naskok. Podla vsetkeho na postup nam bude stacit z nasledujucich troch kol len raz zvitazit co si nepripustame aby sa nepodarilo. Najblizsie zavitame na stadion ambiciozneho timu TJ Barca Nyrany ktory bude poriadne hryzt no dufam ze tri body si zoberieme my.
FC DAC 2 - 1 Mission Impossible
výkony - 133 : 123
Super. Juhuuuu v tomto zapase sa nam podarilo pripisat si dalsie tri bodiky. Aj napriek tomu ze sme podali velmi pekny vykon o vitazstvo sme museli bojovat do poslednych minut. Divaci vsak museli byt so zapasom spokojny.
Odohrali sme zaujimavy prvy polcas ktory sme vsak vyhrali vdaka golu od Olivera Buca z 21. minuty. Druhy polcas musel super tesnu prehru dohanat co sa im aj darilo ked v 63. minute vyrovnal Daniel 'na sebe' Šeda na 1 : 1. Zase po vyrovnavajucom gole s azacalo hrat agresivnejsie co postupne v 74. a 77. minute vyustilo do cervenej karte na jednej i druhej strane. Prekvapujuco super aj napriek remizovemu vysledku hral aktivne co sa im vypomstilo ked Paliatka z protiutoku v 85. minute stralil vitazny gol. Super si moze spytovat svedomie preco sa nesustredil na udrzanie pekneho vysledku.
Huraaa vsetko je dobehnute

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Zatim jsi ve skupine dominoval, tak to nekdo musel udelat trosku zajimavejsi, aby bylo jeste o co hratmantel wrote:Prim na mně dneska vytáhnul výkon 144, to od něj vůbec není fér. Každopádně jsem s tím tak nějak počítal a do zápasu nešlo to nejlepší. Štěstí, že ho mám ve skupině, ale být v protiskupině, tak už se začnu bát nebo hodně počítat, abych se mu vyhnul.

Pro mne prvni vyhra v turnaji.
TJ Barca Nyrany 3 - 5 Valcíři Chomutov C.F. (119-136)
Tak nemožné se nám skutečně nepodařilo a Valcíři si od nás odvezli všechny body. Utkání bylo alespoň bohaté na branky a ostudu jsme si neuřízli
Tak nemožné se nám skutečně nepodařilo a Valcíři si od nás odvezli všechny body. Utkání bylo alespoň bohaté na branky a ostudu jsme si neuřízli

7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
My jsme odpor nekladli.palo wrote:Série pekelně těžkých zápasů pro nás zanedlouho začne tímto turnajem.V 18:00 hrajeme u Ela,ve 22:00 semifinále Spamer Cupu s Dajem a zítra ve 14:00 na Tošově hřišti osmifinále Stratovarius Cupu...
Team Herbalife - Stratovarius 1:2 (118:128)
Áčko bylo šetřené na ligu, takže vyběhlo unavené béčko doplněné záplatami. Gratulka k vítězství, pokusím se Tě do osmifinále doprovodit... Tedy, ne že bys to již měl jisté, ale myslím, že to udržíš...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Dík za gratulaci,počítám,že Libo nás ještě prožene oba...Big El wrote:My jsme odpor nekladli.palo wrote:Série pekelně těžkých zápasů pro nás zanedlouho začne tímto turnajem.V 18:00 hrajeme u Ela,ve 22:00 semifinále Spamer Cupu s Dajem a zítra ve 14:00 na Tošově hřišti osmifinále Stratovarius Cupu...
Team Herbalife - Stratovarius 1:2 (118:128)
Áčko bylo šetřené na ligu, takže vyběhlo unavené béčko doplněné záplatami. Gratulka k vítězství, pokusím se Tě do osmifinále doprovodit... Tedy, ne že bys to již měl jisté, ale myslím, že to udržíš...

Len pred chvíľou odišiel od nás zo stáže manager Dajo, s ktorým sme konzultovali večerný zápas v Spamer cupe a po preštudovaní hráčov si mužstvo FC Trabant verí v dobrý výsledok i keď vie, že to bude nesmierne ťažký zápaspalo wrote:Série pekelně těžkých zápasů pro nás zanedlouho začne tímto turnajem.V 18:00 hrajeme u Ela,ve 22:00 semifinále Spamer Cupu s Dajem a zítra ve 14:00 na Tošově hřišti osmifinále Stratovarius Cupu...

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Ako vidím, tak som urobil chybu pri tipovaní postupujúcich zo základnej skupiny...Prim wrote:Zatim jsi ve skupine dominoval, tak to nekdo musel udelat trosku zajimavejsi, aby bylo jeste o co hratmantel wrote:Prim na mně dneska vytáhnul výkon 144, to od něj vůbec není fér. Každopádně jsem s tím tak nějak počítal a do zápasu nešlo to nejlepší. Štěstí, že ho mám ve skupině, ale být v protiskupině, tak už se začnu bát nebo hodně počítat, abych se mu vyhnul.
Pro mne prvni vyhra v turnaji.

-
Re: Milkov cup VI. - Žreb
Nee, já psal, že budu hodnej!Milko wrote:Ja sa budem snažiť, ale Tosíček mi to asi bude sťažovať, chalanisko jednoMilanSLOVAKIA wrote:
Ale kdeze taketo nieco by som si nemohol dovolit vykaslat sa na turnajTak ked uz chces to mensie zlo tak sa musis poriadne pobit o prve miesto lebo ja nepredpokladam ze by som tam mohol skoncit
![]()
![]()

2. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:3 The Last Mohycan
(128:136)
Po dvou kolech jsme třetí ve skupině, nu uvidíme... Co nás potěšilo, je téměř 5,5K přihlížejících a hlavně platících

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
Tak i po dnešní remíze držíme krásné čtvrté místo daleko ale daleko od hranice postupu kamkoliv...
Macropus Ultras Mania FC 1 - 1 JPD
Takže nemusim říkat den v hajzlu kdyby nevyhrála Kvitová tak ale uplně v hajzlu ale i přesto.. si říkám nevadí Míro přeci to nevzdáš,ty to dáš a jdu nastavovat na další odpolední zápas kdy nás čeká D divizní soupeř..(podotýkám že na 10.místě) takže vlastně v cajku..

Takže nemusim říkat den v hajzlu kdyby nevyhrála Kvitová tak ale uplně v hajzlu ale i přesto.. si říkám nevadí Míro přeci to nevzdáš,ty to dáš a jdu nastavovat na další odpolední zápas kdy nás čeká D divizní soupeř..(podotýkám že na 10.místě) takže vlastně v cajku..

JPD - B.3
I mantelovi chlapci umí přes 140 , otázka zní, jestli účelné podávat takové výkony už v základní skupině a zbytečně na sebe upozorňovat. Nicméně jen tak se mi první příčka uvolňovat nechce. I když v naší skupině smrti to bude zatraceně těžké.Milko wrote:Ako vidím, tak som urobil chybu pri tipovaní postupujúcich zo základnej skupiny...Prim wrote:Zatim jsi ve skupine dominoval, tak to nekdo musel udelat trosku zajimavejsi, aby bylo jeste o co hratmantel wrote:Prim na mně dneska vytáhnul výkon 144, to od něj vůbec není fér. Každopádně jsem s tím tak nějak počítal a do zápasu nešlo to nejlepší. Štěstí, že ho mám ve skupině, ale být v protiskupině, tak už se začnu bát nebo hodně počítat, abych se mu vyhnul.
Pro mne prvni vyhra v turnaji.Prim mi to dáva jasne najavo
Re: Milkov cup VI. - Žreb
Bol si hodný, bol...to kvitujemtosa_CZ wrote: Po dvou kolech jsme třetí ve skupině, nu uvidíme... Co nás potěšilo, je téměř 5,5K přihlížejících a hlavně platících

Ja by som to tak blede nevidel, čo sa týka postupu. Porazíš kostera, husica a gea a si v osemfináleAtaner wrote:Tak i po dnešní remíze držíme krásné čtvrté místo daleko ale daleko od hranice postupu kamkoliv...![]()