Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XI.

Post by Big El »

tosa_CZ wrote:osmifinále
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:0 Stratovarius
(135:134)

Bylo to sedmé osmifinále a první s dvougólovým rozdílem, to nás velice těší :D Hosté zahodili v 79. minutě penaltu, my spoustu dalších šancí - radost z vítězství je veliká!
Však to je o dva góly v pořádku. Vždyť jsi byl jednoznačně lepší :lol: :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
palo

Post by palo »

Big El wrote:

Bylo to sedmé osmifinále a první s dvougólovým rozdílem, to nás velice těší :D Hosté zahodili v 79. minutě penaltu, my spoustu dalších šancí - radost z vítězství je veliká!
Ty aby sis nezaryl... :| :wink:
Image
Big El

Post by Big El »

palo wrote:
Big El wrote:

Ty aby sis nezaryl... :| :wink:
Jasně, vždyť Tě mám rád. A proto také ryju :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Azor

Post by Azor »

ACS Pardubice - Baníček 1:1 (4:5 pen.) V:136-132

Oliwapovi hoši mělí díky VDP o 4b. lepší výkon, jenže nám pomohl Pan Random a pentle jsme vyhráli a tudíž jedeme dám 8)
P.S. Omlouvám se za další menší zdrženík, ještě jsem se nedíval na termíny ostatních čtvrtfinále, ale předpokládám že moje utkání s Tosou, které je naplánované na ÚT 8.11. v 18h, bude nejpozdější čtvrtfinále.
palo

Post by palo »

ACS Pardubice - Baníček 1:1,pen.4:5
výkony 136:132,75:80,rozh.76%,4907 diváků

Branky: 20.(pen.) Calapes - 50.Recoba Rivero

ACS Pardubice: 3-4-3 protiútoky
Carney 69 - Bureš 69,de las Heras 70,Jabil 69 - Ondrůšek 70,Anderson 68,Cabaňas Ortega 71,Denicola 70 - Tukser 69,Freisler 69,Calapes 69

Baníček: 4-3-3 protiútoky
Praznik 69 - Van Der Heyden 68,Shvedyk 65,Aghili 66,Kondev 66 - Jerneic 66,Aquilanti 67,Šíma 68 - Recoba Rivero 70,Rondzik 66,Shiri 69

Překvapení osmifinále - Azor zbořil papírové předpoklady a postupuje.
Image
palo

Post by palo »

Image
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

palo wrote:ACS Pardubice - Baníček 1:1,pen.4:5
výkony 136:132,75:80,rozh.76%,4907 diváků

Branky: 20.(pen.) Calapes - 50.Recoba Rivero

ACS Pardubice: 3-4-3 protiútoky
Carney 69 - Bureš 69,de las Heras 70,Jabil 69 - Ondrůšek 70,Anderson 68,Cabaňas Ortega 71,Denicola 70 - Tukser 69,Freisler 69,Calapes 69

Baníček: 4-3-3 protiútoky
Praznik 69 - Van Der Heyden 68,Shvedyk 65,Aghili 66,Kondev 66 - Jerneic 66,Aquilanti 67,Šíma 68 - Recoba Rivero 70,Rondzik 66,Shiri 69

Překvapení osmifinále - Azor zbořil papírové předpoklady a postupuje.
Liga zatím dostává přednost,kde ještě zkouším bojovat o postup a tak nastoupilo většinové béčko a bohužel to nestačilo. :cry:
ACS Pardubice
šutr
Team President

Post by šutr »

No tak z losu nejsme zrovna nadšení :roll: :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Milko

Post by Milko »

šutr wrote:No tak z losu nejsme zrovna nadšení :roll: :mrgreen:
To verím, už ťa unavuje stále hrať len doma... :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Azor wrote:ACS Pardubice - Baníček 1:1 (4:5 pen.) V:136-132

Oliwapovi hoši mělí díky VDP o 4b. lepší výkon, jenže nám pomohl Pan Random a pentle jsme vyhráli a tudíž jedeme dám 8)
P.S. Omlouvám se za další menší zdrženík, ještě jsem se nedíval na termíny ostatních čtvrtfinále, ale předpokládám že moje utkání s Tosou, které je naplánované na ÚT 8.11. v 18h, bude nejpozdější čtvrtfinále.
Překvapení i pro nás, chystali jsme se na východočeské derby, leč budeme se muset popasovat s chachary :wink:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
palo

Post by palo »

ČTVRTFINÁLE:

Image

:arrow: Libo to v minulém ročníku dotáhl do semifinále a ani tentokrát nebude chtít končit dřív,bude to ale mít hodně těžké.

:arrow: Šutrteam podlehl v lize na domácím hřišti Temose 1:2.Podaří se odveta?

:arrow: Toša je na domácím hřišti favoritem,Azor už ale ukázal,že umí překvapit.

:arrow: Mantel vypouští ligu,hraje se ale v neděli - je to otevřené...
Image
mantel

Post by mantel »

Nám se nevěří :mrgreen: , sice jen těsně, ale je to tak. Byl jsem sám zvědavý jaké jsou mě šance, tak jsem prohnal oba týmy přes Battle. Tady jsou výsledky (předem se omlouvám za případné drobné nepřesnosti).
Milkův nej výkon by měl být - 144.38 při rozestavení 5-3-2
Nej výkon Mantelovy squadry - 143,65 při rozestavení 3-5-2

Míň agresívní tým má Milko, rozhodčí 94% spíše nahrává jemu. Na druhou stranu bojuje o gold medal ve své divizi, kdežto mi o nic nejde. Domácí výhoda je na mé straně, nicméně Milko ještě může zablokovat 2 zápasy. Takže to asi opravdu bude velmi vyrovnané, zřejmně rozhodne odvaha managerů při nastavování týmové agrese, případně naplněnost marodky. Na zápas se velmi těším a půjde do něj s cílem postoupit klidně i na penalty.
P.S. Do doby utkání se budu snažit zdržet komentování faktoru zvaného Random či CML. Snad to pomůže.
palo

Post by palo »

mantel wrote:Nám se nevěří :mrgreen: , sice jen těsně, ale je to tak. Byl jsem sám zvědavý jaké jsou mě šance, tak jsem prohnal oba týmy přes Battle. Tady jsou výsledky (předem se omlouvám za případné drobné nepřesnosti).

Míň agresívní tým má Milko, rozhodčí 94% spíše nahrává jemu. Na druhou stranu bojuje o gold medal ve své divizi, kdežto mi o nic nejde. Domácí výhoda je na mé straně, nicméně Milko ještě může zablokovat 2 zápasy. Takže to asi opravdu bude velmi vyrovnané, zřejmně rozhodne odvaha managerů při nastavování týmové agrese, případně naplněnost marodky. Na zápas se velmi těším a půjde do něj s cílem postoupit klidně i na penalty.
P.S. Do doby utkání se budu snažit zdržet komentování faktoru zvaného Random či CML. Snad to pomůže.
Takže ten kurz sedí,ne? :)
Image
mantel

Post by mantel »

palo wrote: Takže ten kurz sedí,ne? :)
Ano sedí, v roli favorita tak budou Milkovi hoši a nervozita jim určitě bude svazovat nohy. :lol:
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:Nám se nevěří :mrgreen: , sice jen těsně, ale je to tak. Byl jsem sám zvědavý jaké jsou mě šance, tak jsem prohnal oba týmy přes Battle. Tady jsou výsledky (předem se omlouvám za případné drobné nepřesnosti).

Pekne si to tu rozpísal mantelík :wink: A všímam si, že pekne zbrojíš. Krásne CB, krásne... :wink: Ja skôr pôjdem opačným smerom - idem sa pomaly pozbavovať niektorých hráčov...Ale k zápasu. Žreb mohol dopadnúť aj lepšie, ale aj horšie. Môžem len povedať, že na zápas sa veľmi teším. A agresivita rozhodcu :?: A ako ťa poznám, keď ide do tuhého, tak sa s agresivitou nepáraš a riskuješ. Myslím, že to bude aj v tomto prípade :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”