SPMT

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association
Posts: 3340
Joined: Sun May 27, 2007 4:23 pm

Re: SPMT

Post by mantel » Thu Nov 03, 2011 2:48 pm

husic wrote:
mantel wrote:Už mně ty problémy nebaví, odinstaloval jsem to. Buď to bude po nové instalaci lepší nebo si holt budu zvykat fungovat bez tohoto prográmku.
Zvláštní. Já nemám problém se spuštěním ani doma s W7 nebo v práci s XP. Je ale fakt, že neinstaluju, ale pouze pouštím z flash disku...
já jsem nainstaloval znova (není to ta úplně nejnovější verze) a znova to v klidu šlape. Jen musím vypnout antivir, když to spouštím, protože tomu se to nelíbí.

acskncl
Member of the Soccer Project Association
Posts: 1123
Joined: Thu Dec 25, 2008 8:31 pm

Re: SPMT

Post by acskncl » Thu Nov 03, 2011 5:08 pm

.
Jen musím vypnout antivir, když to spouštím, protože tomu se to nelíbí.
[/quote]
To same to delalo tak 2-3 tydny zpet na avastu a po ca dvou dnech se to srovnalo
Na ceste do propadliste dejin.

Azor
Member of the Soccer Project Association
Posts: 9223
Joined: Mon Feb 25, 2008 3:27 pm
Contact:

Re: SPMT

Post by Azor » Thu Nov 03, 2011 7:54 pm

mantel wrote:
husic wrote:
mantel wrote:Už mně ty problémy nebaví, odinstaloval jsem to. Buď to bude po nové instalaci lepší nebo si holt budu zvykat fungovat bez tohoto prográmku.
Zvláštní. Já nemám problém se spuštěním ani doma s W7 nebo v práci s XP. Je ale fakt, že neinstaluju, ale pouze pouštím z flash disku...
já jsem nainstaloval znova (není to ta úplně nejnovější verze) a znova to v klidu šlape. Jen musím vypnout antivir, když to spouštím, protože tomu se to nelíbí.
Tož já taky to znova nainstaluji, ale pokud zas AVG bude hlásit že tam je vir, tak ÁDIOS SPMT. Přeci jen si kvůli riskování že v SPMT chytne můj PC nějakýho vira nebudu ničit PC.

renidlo
Fan
Posts: 1
Joined: Thu Nov 03, 2011 7:57 pm

Re: SPMT

Post by renidlo » Thu Nov 03, 2011 8:06 pm

Fiki wrote:Mám dotaz, nefunguje mi SPMT, ani jedna z jeho verzí... Když ho nainstaluju a poté spustím, ihned mi to napíše "program SPMT.exe přestal pracovat" a začně se to ukončovat. .NET framework mi nainstalovat vůbec nejde kvůli tomu, že není podporován 64bitovým OS... Napadá mě, že stejný důvod bude asi i u toho SPMT, ale nevím no...Nevíte někdo co s tím ? :)
Všichni kdo mají problém se spuštěním SPMT na Windows 7 64 bit. Pomoc by měla být jednoduchá, aspoň mně to pomohlo. Při instalaci programu změňte adresář, kam se program chce nainstalovat na C:\SPMT a problém by měl být vyřešen :) Pokud se ještě potom ozve hláška že user is already něco, tak tady jenom počkejte do další simulace a pak už by to mělo normálně všechno fungovat.

manažer renidlo, mužstvo KV Hungry Wolves

jobo
Groundsman
Posts: 8
Joined: Thu Dec 30, 2010 10:38 am

Re: SPMT

Post by jobo » Sun Nov 20, 2011 7:31 pm

tak uz to nefunguje ani mne.skusal som to preinstalovat a stale Mi to vyhadzuje male okno a v nom je napísane:
Byla zjistena neznama chyba.Zaslete prosím prihlasovací soubor na info@spmt.sohosted.com.tak nechapem co s tym. Co tu citam tak na AvG to neslape viacerym.Pri teste to vhodí trojana.

User avatar
hajas
Team Manager
Posts: 132
Joined: Wed Apr 18, 2007 1:46 pm
Location: Plzeň

Re: SPMT

Post by hajas » Fri Nov 25, 2011 10:21 pm

jobo wrote:tak uz to nefunguje ani mne.skusal som to preinstalovat a stale Mi to vyhadzuje male okno a v nom je napísane:
Byla zjistena neznama chyba.Zaslete prosím prihlasovací soubor na info@spmt.sohosted.com.tak nechapem co s tym. Co tu citam tak na AvG to neslape viacerym.Pri teste to vhodí trojana.
to samé i u mě --> po x letech jsem se tak rozhodl tohoto prográmku vzdát a navždy jej odinstaloval... Budu ale vzpomínat jen v dobrém :lol:
manažer hajas z týmu Real Pilsen

Mira Borec
Team Manager
Posts: 127
Joined: Sun Jun 12, 2011 3:18 pm

Re: SPMT

Post by Mira Borec » Mon Apr 09, 2012 4:07 pm

Pls poradte mi stahnul jsem SPMT a když ho spustím, tak se objeví : Program SPMT.exe přestal pracovat, co mám dělat?

XDream
Fan
Posts: 1
Joined: Mon Apr 09, 2012 1:17 pm

Re: SPMT

Post by XDream » Wed Apr 11, 2012 3:32 pm

Mira Borec wrote:Pls poradte mi stahnul jsem SPMT a když ho spustím, tak se objeví : Program SPMT.exe přestal pracovat, co mám dělat?
Měl jsem stejný problém, stačilo spustit program jako správce (po kliknutí pravým tlačítkem). Pokud to nepomůže, napiš...

User avatar
dann11
Team President
Posts: 959
Joined: Fri Apr 30, 2010 11:27 am

Re: SPMT

Post by dann11 » Fri Apr 13, 2012 6:47 pm

XDream wrote:
Mira Borec wrote:Pls poradte mi stahnul jsem SPMT a když ho spustím, tak se objeví : Program SPMT.exe přestal pracovat, co mám dělat?
Měl jsem stejný problém, stačilo spustit program jako správce (po kliknutí pravým tlačítkem). Pokud to nepomůže, napiš...
IDE TO VLASTNE EšTE

User avatar
ps2512
Member of the Soccer Project Association
Posts: 13982
Joined: Wed Feb 21, 2007 10:20 am
Location: Oleksovice
Contact:

Re: SPMT

Post by ps2512 » Mon Apr 16, 2012 3:29 pm

mě ano :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Všichni jste Hajdalaci
Image

User avatar
husic
Team President
Posts: 911
Joined: Thu Mar 01, 2007 2:46 pm
Location: České Budějovice
Contact:

Re: SPMT

Post by husic » Tue Apr 17, 2012 1:08 pm

mě taky :mrgreen:

User avatar
foppa 13
Member of the Soccer Project Association
Posts: 1585
Joined: Sun Dec 17, 2006 4:52 pm
Location: Zdar jak Brno
Contact:

Re: SPMT

Post by foppa 13 » Wed May 02, 2012 10:15 pm

Používá tu někdo SPMT na Win 7 64bit?

Zápasím s tím docela dlouho a už asi před rokem jsem to vzdal. Před pár dny jsem to zkusil znovu a nic. :mrgreen: Když nainstaluju SPMT do složky Program Files (x86) nebo Program Files, tak SPMT ani nejde spustit a když jej nainstaluju jen na Céčko, tak sice SPMT funguje, ovšem při každém dalším spuštění musím vybrat češtinu, vyplnit nick a heslo a neukládají se vůbec žádná data. Takže to mám při každém spuštění jako kdybych SPMT zrovna nainstaloval.

Řešil také někdo tento problém? Případně jaké máte zkušenosti s Win 7 64bit vs SPMT

Díky
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever

User avatar
husic
Team President
Posts: 911
Joined: Thu Mar 01, 2007 2:46 pm
Location: České Budějovice
Contact:

Re: SPMT

Post by husic » Thu May 03, 2012 9:24 am

foppa 13 wrote:Používá tu někdo SPMT na Win 7 64bit?

Zápasím s tím docela dlouho a už asi před rokem jsem to vzdal. Před pár dny jsem to zkusil znovu a nic. :mrgreen: Když nainstaluju SPMT do složky Program Files (x86) nebo Program Files, tak SPMT ani nejde spustit a když jej nainstaluju jen na Céčko, tak sice SPMT funguje, ovšem při každém dalším spuštění musím vybrat češtinu, vyplnit nick a heslo a neukládají se vůbec žádná data. Takže to mám při každém spuštění jako kdybych SPMT zrovna nainstaloval.

Řešil také někdo tento problém? Případně jaké máte zkušenosti s Win 7 64bit vs SPMT

Díky
Zdravím.

Mě to na Win 7 64bit funguje. Pouštím to normálně z flashky. Ani nevím, jestli jsem to nějak instaloval, ale myslím, že ne. Na flashce to mám už roky... :mrgreen: A přechod na Win 7 mi žádný problém nepřinesl.

Funguje mi to i v práci, kde mám nový PC s Win 7 64b asi měsíc. Akorát se mi tu nestahují data, ale to je tím, že to tu máme nějak blokovaný... :twisted:

Můžu Ti zkusit poslat kopii, která mi funguje. Stačí kdyžtak napsat...

User avatar
foppa 13
Member of the Soccer Project Association
Posts: 1585
Joined: Sun Dec 17, 2006 4:52 pm
Location: Zdar jak Brno
Contact:

Re: SPMT

Post by foppa 13 » Thu May 03, 2012 9:58 am

Ahoj,

tak jsem schválně zkusil nainstalovat SPMT přímo na flashku a funguje to :) Data sice poznám až po simulaci ve 14 hodin, nicméně čeština, nick i heslo zůstalo nastavené, takže super. Jednodušší by sice bylo spuštění přímo z plochy, ale když sedmičky jinak nedají... Každopádně díky moc za radu :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever

User avatar
husic
Team President
Posts: 911
Joined: Thu Mar 01, 2007 2:46 pm
Location: České Budějovice
Contact:

Re: SPMT

Post by husic » Fri May 04, 2012 7:12 am

foppa 13 wrote:Ahoj,

tak jsem schválně zkusil nainstalovat SPMT přímo na flashku a funguje to :) Data sice poznám až po simulaci ve 14 hodin, nicméně čeština, nick i heslo zůstalo nastavené, takže super. Jednodušší by sice bylo spuštění přímo z plochy, ale když sedmičky jinak nedají... Každopádně díky moc za radu :wink:
Ahoj.

To je dobře, že jsem pomohl, i když bych tomu nevěřil, že to takhle půjde vyřešit :lol: . Já to mám na flashce proto, abych to měl u sebe. A měl jsem to i předtím, tak asi proto mi přechod na Win 7 žádný problém nepřinesl :wink: . I když si myslím, že mi fungovala aktualizace i z kopie přímo na disku, když jsem to někdy zkoušel a neměl jsem flashku u sebe. Každopádně jsem to ale neinstaloval, ale pouze si to tam občas zazálohuju...

Doufám, že se data zaktualizovaly.

Měj se.

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”