Ano, je to takAzor wrote:tak se nám přihlásil i obhájce titulu, před hodinou jsem obeslal zbytek kontakt listu, někteří manažeři už zaeragovali kladně, nyní je nás 19.

Moderator: Czech Moderators
Ano, je to takAzor wrote:tak se nám přihlásil i obhájce titulu, před hodinou jsem obeslal zbytek kontakt listu, někteří manažeři už zaeragovali kladně, nyní je nás 19.
Veru šutrík tam skončíš, lebo v 3. kole narazíš na mňa...šutr wrote:Ano, je to takAzor wrote:tak se nám přihlásil i obhájce titulu, před hodinou jsem obeslal zbytek kontakt listu, někteří manažeři už zaeragovali kladně, nyní je nás 19., jak vidím doteď přihlášenou skvadru
, 3.kolo bude úspěch
Milko wrote:Veru šutrík tam skončíš, lebo v 3. kole narazíš na mňa...šutr wrote:Ano, je to takAzor wrote:tak se nám přihlásil i obhájce titulu, před hodinou jsem obeslal zbytek kontakt listu, někteří manažeři už zaeragovali kladně, nyní je nás 19., jak vidím doteď přihlášenou skvadru
, 3.kolo bude úspěch
Hrá sa až v piatok.Azor wrote:A zítra tu máme extra hit: Utkají se Flamendr a Hernán Crespo, kteří spolu sopeří o titul v Áčku.
Nu však říkám že mega souboj mezi Áčkaři se hraje zítraPaToM wrote:Hrá sa až v piatok.Azor wrote:A zítra tu máme extra hit: Utkají se Flamendr a Hernán Crespo, kteří spolu sopeří o titul v Áčku.