Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Stratovarius Cup XI.
Krásny zápas , hodný fináloveho.mantel wrote:Gratulace Milkovi, byl odvážnější a byl po zásluze odměněn. Hrát na 94% rozhodčího 100% agresi je frajeřina, které já jsem se neodvážil a hrál jsem na jistotu ( no hrát na součet 179 vlastně ani moc jistota není). Jedinou kaňkou na zápase je tak pokus vy víte koho utkání dovést až k penaltám, když měl jednoznačně vyhrát Milko už v normální hrací době. Ještě jdnou gratulka.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
V prvom rade ďakujeme za gratulku mantelíkmantel wrote:Gratulace Milkovi, byl odvážnější a byl po zásluze odměněn. Hrát na 94% rozhodčího 100% agresi je frajeřina, které já jsem se neodvážil a hrál jsem na jistotu ( no hrát na součet 179 vlastně ani moc jistota není). Jedinou kaňkou na zápase je tak pokus vy víte koho utkání dovést až k penaltám, když měl jednoznačně vyhrát Milko už v normální hrací době. Ještě jdnou gratulka.

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Ako som už písal, zápas nemal ani tú najmenšiu chybičku. Ale ďakujeme Dajovi, že nám držal palce...Dajo wrote: Krásny zápas , hodný fináloveho.

Ale to som nenapísal.Milko wrote:Ako som už písal, zápas nemal ani tú najmenšiu chybičku. Ale ďakujeme Dajovi, že nám držal palce...Dajo wrote: Krásny zápas , hodný fináloveho.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Ale ja som to cítil...Dajo wrote:Ale to som nenapísal.Milko wrote:Ako som už písal, zápas nemal ani tú najmenšiu chybičku. Ale ďakujeme Dajovi, že nám držal palce...Dajo wrote: Krásny zápas , hodný fináloveho.

-
- Member of the Soccer Project Association
SEMIFINÁLE:

Pátral jsem,pátral...Libo s Tošou se pěkně dlouho neutkali,minimálně od prázdnin.
Zato Milko se s Šutříkem utkávají poměrně často a Milko v těchto zápasech moc úspěšný nebývá...3 porážky ve Fcupu3,prohra 1:2 v semifinále minulého Spamer Cupu,v tom současném jsou navíc spolu ve skupině...V pátek si to rozdají hned dvakrát - v 10:00 v Opavě v rámci Spamer Cupu,pak hromadný přejezd do Bánovců nad Bebravou,kde se hraje ve 14:00 semifinále Stratovarius Cupu.No bude to šílený přesun...

Pátral jsem,pátral...Libo s Tošou se pěkně dlouho neutkali,minimálně od prázdnin.
Zato Milko se s Šutříkem utkávají poměrně často a Milko v těchto zápasech moc úspěšný nebývá...3 porážky ve Fcupu3,prohra 1:2 v semifinále minulého Spamer Cupu,v tom současném jsou navíc spolu ve skupině...V pátek si to rozdají hned dvakrát - v 10:00 v Opavě v rámci Spamer Cupu,pak hromadný přejezd do Bánovců nad Bebravou,kde se hraje ve 14:00 semifinále Stratovarius Cupu.No bude to šílený přesun...

Tak doufám, že Milko tentokrát uspěje, aspoň bych pak mohl tvrdit, že mně vyřadil pozdější vítěz (nebo aspoň finalista). Na mé porážce to nic nezmění, ale člověk se pak cítí hned lépe. 

Neuspějemantel wrote:Tak doufám, že Milko tentokrát uspěje, aspoň bych pak mohl tvrdit, že mně vyřadil pozdější vítěz (nebo aspoň finalista). Na mé porážce to nic nezmění, ale člověk se pak cítí hned lépe.

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Na penaltičky postúpim...šutr wrote:Neuspějemantel wrote:Tak doufám, že Milko tentokrát uspěje, aspoň bych pak mohl tvrdit, že mně vyřadil pozdější vítěz (nebo aspoň finalista). Na mé porážce to nic nezmění, ale člověk se pak cítí hned lépe., Vyřadil jsem Superfavorita Krupa a teď se zrovna Milkem vyrazit nedám, teda doufám...

Ne, že bych Tě chtěl podceňovat, ale je i varianta vypustit Stratovarius, obětovat ho a vyšachovat Šutříka ve Spamer Cupu...Milko wrote:Na penaltičky postúpim...šutr wrote:Neuspějemantel wrote:Tak doufám, že Milko tentokrát uspěje, aspoň bych pak mohl tvrdit, že mně vyřadil pozdější vítěz (nebo aspoň finalista). Na mé porážce to nic nezmění, ale člověk se pak cítí hned lépe., Vyřadil jsem Superfavorita Krupa a teď se zrovna Milkem vyrazit nedám, teda doufám...
S mantelíkom som mal dobrý trénink

To víš, musím si honit triko a prestiž svého turnaje

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Ele máš pravdu. Toto by som presne urobil, keby som hral so silnejším súperom. Ale hrám s priemernym Šutrteamom, tak by som to mal zvládnuť na všetkých frontoch...Big El wrote:
Ne, že bych Tě chtěl podceňovat, ale je i varianta vypustit Stratovarius, obětovat ho a vyšachovat Šutříka ve Spamer Cupu...![]()

Tak to potom jó.Milko wrote:Ele máš pravdu. Toto by som presne urobil, keby som hral so silnejším súperom. Ale hrám s priemernym Šutrteamom, tak by som to mal zvládnuť na všetkých frontoch...Big El wrote:
Ne, že bych Tě chtěl podceňovat, ale je i varianta vypustit Stratovarius, obětovat ho a vyšachovat Šutříka ve Spamer Cupu...![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Member of the Soccer Project Association

Milko teď dostane 2x na prdel a bude to. "Priemerný tím", zostudí Milka

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci