SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
Re: SP Pohár
F.C.DINAMO DERSCA - Team Herbalife 0:2 (118:131)
V příštím kole opět na hřiště soupeře a opět na hřiště soupeře, který má stadion větší, než my. Zisk ze dneška cca 210.000. Na hřišti Jancefalogramu však bude boj o postup hodně, hodně těžký.
V příštím kole opět na hřiště soupeře a opět na hřiště soupeře, který má stadion větší, než my. Zisk ze dneška cca 210.000. Na hřišti Jancefalogramu však bude boj o postup hodně, hodně těžký.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

No a včera večer jeden trouba z Ostravy zapoměl nastavit sestavu a jaksi neplánovaně vypadnul z poháru. Nicméně stávají se i horší věci. Letošní pohár snad poprvé v historii končím s výdělkem několika set tisíc (přesně to nevím , nechce se mi to počítat ani náhodou). Snad bude mít vypadnutí aspoň pozitívní vliv na výsledky v turnajích, kde to letos zatím za moc nestálo.
FC Jancefalogram - Team Herbalife 2:3 (116:124)
Nezalekli jsme se ani D divizního soupeře jdoucího si pro postup do Céčka a vydali se na jeho hřiště s cílem postoupit. Za odvahu jsme byli odměněni a jdeme dále.
Za toto kolo jsme v zisku cca 160.000 a příští kolo hrajeme doma. Uvidíme, zda projdeme dále...
Nezalekli jsme se ani D divizního soupeře jdoucího si pro postup do Céčka a vydali se na jeho hřiště s cílem postoupit. Za odvahu jsme byli odměněni a jdeme dále.

Za toto kolo jsme v zisku cca 160.000 a příští kolo hrajeme doma. Uvidíme, zda projdeme dále...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Gratulace. Já jsem dnes bohužel skončil na GéčkařoviBig El wrote:FC Jancefalogram - Team Herbalife 2:3 (116:124).........

Dukla BB : Wellweak 0:0 p.4:3 (124:132)
Nic jsem nepodcenil , ale random byl bohužel proti.
Škoda. To je jedna z mála sezón co jsem šel do poháru naplno a ještě tak na dvě kola jsem si při trochu příznivým losu věřil.
Wellweak
Nu, pohár je hodně o náhodě. Oslíček by mohl vyprávět. Já měl v posledních dvou kolech dva sice solidní mančafty, navíc venku, ale oba hratelné a nešli do toho na 100% Příští soupeř z podobného těsta a navíc hraju doma. Tož uvidíme...koster wrote:Gratulace. Já jsem dnes bohužel skončil na GéčkařoviBig El wrote:FC Jancefalogram - Team Herbalife 2:3 (116:124).........![]()
Dukla BB : Wellweak 0:0 p.4:3 (124:132)
Nic jsem nepodcenil , ale random byl bohužel proti.
Škoda. To je jedna z mála sezón co jsem šel do poháru naplno a ještě tak na dvě kola jsem si při trochu příznivým losu věřil.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

No, ono takhle uvažuje spousta manažerů, ale já bych byl jiného názoru: Pokud nejsem opravdu v finanční tísni a SP pohár mě tak nezrujnuje, tak snad se snažím, abych to dotáhl co nejdál, no ni? Přeci jen nominovaní hráči si každou středu vylepší morálku, navíc je to jedna se soutěží SP. A je přeci lepší probojovat např. do 10.kola, což bude zaznamenáno v historii klubu, než mít volné středy.mantel wrote:... takže pohár je podle mně vhodný jen na zvyšování spokojenosti diválů pro přestavující týmy a vylepšování teamspiritu pro obchodníky. No a ještě pro Hernána pro ukrácení dlouhé chvíle při čekání na další tituly z Áčka.
Tudíž já jsem toho názoru, že SP pohár je jedna z nejdůležitějších soutěží a vždy se snažím nastavit takovou sestavu, aby jsem pokud možno ušetřil A-tým na ligu, ale zároveň abych zahrál co nelepší výkon

Team Herbalife - ss branik 4:2 (127:113)
Do zápasu s lídrem Éčkové, jen o pár čísel sousední divize (E.78, my jsme v E.71) jsme se pustili s maximálním nasazením, neboť jsme cítili velkou šanci na postup. Ten se také podařil, my jsme si na své konto připsali zisk necelých 120 tisíc a v příštím kole přivítáme na domácím stadionu lídra Dé sedmadvacítky, tým Elanus, patřící 5.manažeru SP Eliomysovi. Cosi mi říká (že by to bylo prostudování soupeřova týmu?), že s Eliomysem bude těžké pořízení a je dost dobře možné, že se o zázrak pokoušet nebudeme...
Do zápasu s lídrem Éčkové, jen o pár čísel sousední divize (E.78, my jsme v E.71) jsme se pustili s maximálním nasazením, neboť jsme cítili velkou šanci na postup. Ten se také podařil, my jsme si na své konto připsali zisk necelých 120 tisíc a v příštím kole přivítáme na domácím stadionu lídra Dé sedmadvacítky, tým Elanus, patřící 5.manažeru SP Eliomysovi. Cosi mi říká (že by to bylo prostudování soupeřova týmu?), že s Eliomysem bude těžké pořízení a je dost dobře možné, že se o zázrak pokoušet nebudeme...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Team Herbalife - Elanus 2:2, 7:8 pen (126:125)
No to snad není možný!!! Laxní přístup manažera způsobuje další zbytečný neúspěch!
Na Eliomysův Elanus jsme si skutečně nevěřili. Zápas jsme nechtěli vyloženě vypustit, nicméně sestava na něj laděná a připravovaná nebyla, hráli Ti, kteří měli dostatek energie. Klíčový moment však byl ten, že trenér se po zápase s Wellweakem nedostavil ani na zápas SP Cupu a zapomenul nastavit individuální pokyny. Škoda, moc velká škoda - třo bylo nejspíš to klíčové, co nám chybělo...
Zisk ze zápasu cca 65.000 - s letošní účastí v poháru jsme navzdory dnešnímu zklamání spokojení
No to snad není možný!!! Laxní přístup manažera způsobuje další zbytečný neúspěch!
Na Eliomysův Elanus jsme si skutečně nevěřili. Zápas jsme nechtěli vyloženě vypustit, nicméně sestava na něj laděná a připravovaná nebyla, hráli Ti, kteří měli dostatek energie. Klíčový moment však byl ten, že trenér se po zápase s Wellweakem nedostavil ani na zápas SP Cupu a zapomenul nastavit individuální pokyny. Škoda, moc velká škoda - třo bylo nejspíš to klíčové, co nám chybělo...
Zisk ze zápasu cca 65.000 - s letošní účastí v poháru jsme navzdory dnešnímu zklamání spokojení

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Member of the Soccer Project Association
hmm tak jsem si říkal, soupeř má dostatečně velký stadion na to, aby se nám vrátily peníze investované do zápasu. Jenže ten ocas má nastavené vstupné na 48,- E, takže není třeba ani psát, kolik diváků vidělo náš zápas... být po prvním zápase mínus 100.000,- E je pro géčkaře teda nic moc...
Ve středu hrajeme doma s Olimpic (10 v E.43)
Cílem pro tuto sezónu je dojít min. do 5.kola SP poháru
Cílem pro tuto sezónu je dojít min. do 5.kola SP poháru

SLAVIA BRANOV - Team Herbalife 4:0 (96:63)
Nic jsme nepodcenili a postup soupeře sichrovali Jekyllovsky. Zápas vidělo skoro 35 tisíc divků, takže jsme necelých 100K v plusu.
Nic jsme nepodcenili a postup soupeře sichrovali Jekyllovsky. Zápas vidělo skoro 35 tisíc divků, takže jsme necelých 100K v plusu.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
To máš fajn. My hráli též venku a poněvadž pan domácí asi nechtěl dopřát jeho fanouškům podívanou na náš parádní tým, nastavil vlezné na € 27 a diváků přišlo celých 0Big El wrote:SLAVIA BRANOV - Team Herbalife 4:0 (96:63)

FK Sveikata 5:2 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(76:53)
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
No, měl jsem na soupeře kliku. Mít soupeře jako Ty, tak jednak prodělám a ještě k tomu vyhrajutosa_CZ wrote:To máš fajn. My hráli též venku a poněvadž pan domácí asi nechtěl dopřát jeho fanouškům podívanou na náš parádní tým, nastavil vlezné na € 27 a diváků přišlo celých 0Big El wrote:SLAVIA BRANOV - Team Herbalife 4:0 (96:63)
Nic jsme nepodcenili a postup soupeře sichrovali Jekyllovsky. Zápas vidělo skoro 35 tisíc divků, takže jsme necelých 100K v plusu.Alespoň že se nám podařilo hned vypadnout, to nás naopak těší
![]()
FK Sveikata 5:2 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(76:53)

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Aby to nebylo klukum lito, tak jsme taky venku
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Baníček - Olimpic 2:0 V:120-105 ČK:0-1 (v 81.min.) Zisk: + € 66 836 Příště: venku s KS Jastrzebie (dnes 88 doma při 40% agr., 8 000 míst)