Sranda cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Sranda cup 20 - pozvánky
Ďakujem aj ja za pozvánku...odmietam do skupiny Šutrteam a FC Trabant 

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
- Member of the Soccer Project Association
Odmítám do skupiny Šutrteam,FC Trabant a The Last MohycanMilko wrote:Ďakujem aj ja za pozvánku...odmietam do skupiny Šutrteam a FC Trabant

Pali, mužstva The Last Mohycan sa vôbec, ale vôbec nemusíš obávať. Tvorí ho banda srágorov, ktorí majú len veľkú hubu a skutek utek...palo wrote:Odmítám do skupiny Šutrteam,FC Trabant a The Last MohycanMilko wrote:Ďakujem aj ja za pozvánku...odmietam do skupiny Šutrteam a FC Trabant

No konečne pravdivé slová.Milko wrote:Pali, mužstva The Last Mohycan sa vôbec, ale vôbec nemusíš obávať. Tvorí ho banda srágorov, ktorí majú len veľkú hubu a skutek utek...palo wrote:Odmítám do skupiny Šutrteam,FC Trabant a The Last MohycanMilko wrote:Ďakujem aj ja za pozvánku...odmietam do skupiny Šutrteam a FC Trabant

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Skutek utek a mne vždycky vyklepneš...Milko wrote:Pali, mužstva The Last Mohycan sa vôbec, ale vôbec nemusíš obávať. Tvorí ho banda srágorov, ktorí majú len veľkú hubu a skutek utek...palo wrote:Odmítám do skupiny Šutrteam,FC Trabant a The Last MohycanMilko wrote:Ďakujem aj ja za pozvánku...odmietam do skupiny Šutrteam a FC Trabant

-
Omlouvám se, tento ročník musím vynechat...A zřejmě i ročníky následující... 

FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Ahojte,
dá sa ešte zúčastniť vašeho turnaja ?
dík kamil581
dík kamil581
Pozvánka odeslána.kamil581 wrote:Ahojte,
dík kamil581
Ještě 8 volných míst.
Wellweak
vrelá vďaka ... prijaté ...
Velice si vážím pozvánky do tohoto turnaje, ale bohužel musíme odmítnout, máme vcelku našlapanou termínovku a s dosavadním kádrem bychom další turnaj nezvládli. Doufám ale , že se budu moci zúčastnit třeba příštího ročníku.
7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
Zhodou okolností som si včera tak detailnejšie prezrel tvoj team a musím konštatovať, že obrovská sila, ktorou disponoval starý Stratovarius, sa začína pomaly vracaťpalo wrote: Skutek utek a mne vždycky vyklepneš...

-
Re: Sranda cup 20 - skupiny
Dakujem aj ja za pozvanku do turnaja po vynechanom jednom rocnku si ho zahram opet.
Ano este stale taham seriu ze doteraz sa mi ani raz nepodarilo dostat zo skupinovej fazy su to tusim uz 3 sezony.
Dostali sme sa do 8. skupiny medzi timy AC Had Bozak, Njumici a No Boost. Po vzhiadnuty na tieto timy ine ako postup vylucujem. Ked teraz zo skupinovej fazy v tomto turnaji nepostupim tak uz nikdy. AC Had Bozak - je to pre nas neznami tim. Hra F-diviziu a zavahat si nemozme dovolit. Njumici - s tymto timom sne nehrali asi jednu sezonu a je to znamy tim. Minimalne 4 body chcem. Posledny tim je mensim favoritom skupiny. No Boost je s nami velmi vyrovnany tim aj ked je o nieco lepsi. Bol by som rad aspon 3 bodom.
Kebyze to nie je Sranda cup tak chcem skoncit prvy. Tento rok vsak mam ciel postup aspon z druheho miesta.

Dostali sme sa do 8. skupiny medzi timy AC Had Bozak, Njumici a No Boost. Po vzhiadnuty na tieto timy ine ako postup vylucujem. Ked teraz zo skupinovej fazy v tomto turnaji nepostupim tak uz nikdy. AC Had Bozak - je to pre nas neznami tim. Hra F-diviziu a zavahat si nemozme dovolit. Njumici - s tymto timom sne nehrali asi jednu sezonu a je to znamy tim. Minimalne 4 body chcem. Posledny tim je mensim favoritom skupiny. No Boost je s nami velmi vyrovnany tim aj ked je o nieco lepsi. Bol by som rad aspon 3 bodom.
Kebyze to nie je Sranda cup tak chcem skoncit prvy. Tento rok vsak mam ciel postup aspon z druheho miesta.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
-
AC Had Bozak 1 - 3 FC DAC
výkony - 118 : 130
Goly :
18. Bohuslav Kontsek 0:1
68. Sebastián Gonzelez 1:1
78. Marek Hodon 1:2
87. Bohuslav Kontsek 1:3
Vstup do turnaja dopadol na jednotku. Podarilo sa nam zvitazit dvojgolovym rozdielom superovi sme nedali ani najmensiu sancu na body a podali sme aj pekny vykon 130. Co viac si mozem priat. Dufam ze v turnaji budeme aj nadalej takto pekne pokracovat.
Najblizsie privitame na domacom ihrisku favorita skupiny No Boost kde chceme minimalne remizu.
výkony - 118 : 130
Goly :
18. Bohuslav Kontsek 0:1
68. Sebastián Gonzelez 1:1
78. Marek Hodon 1:2
87. Bohuslav Kontsek 1:3
Vstup do turnaja dopadol na jednotku. Podarilo sa nam zvitazit dvojgolovym rozdielom superovi sme nedali ani najmensiu sancu na body a podali sme aj pekny vykon 130. Co viac si mozem priat. Dufam ze v turnaji budeme aj nadalej takto pekne pokracovat.
Najblizsie privitame na domacom ihrisku favorita skupiny No Boost kde chceme minimalne remizu.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
1.kolo
Bohemians 1905 : FC Trabant 2 : 1 ( 2:0 ) 136:128
Hanebný výkon z našej strany.....
2.kolo
FC Trabant : Team Herbalife 5 : 4 ( 3:2 ) 132:131
Postačujúci výkon z našej strany.
Po úvodnej prehre s lišiakom Foxirom sme vydolovali prvé tri body s Elom. Ale bolo to o srsť z tygra.
Skupina vyzerá zaujímavo.
Bohemians 1905 : FC Trabant 2 : 1 ( 2:0 ) 136:128
Hanebný výkon z našej strany.....

2.kolo
FC Trabant : Team Herbalife 5 : 4 ( 3:2 ) 132:131
Postačujúci výkon z našej strany.

Po úvodnej prehre s lišiakom Foxirom sme vydolovali prvé tri body s Elom. Ale bolo to o srsť z tygra.

Skupina vyzerá zaujímavo.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
fc puerto rico - Baníček 3:3 V :117-123 Čk: 1-0 (v 36.min.)
Nu, tak z rozhodnutí Pana Randoma máme pouze bod ze zahajovacího duelu
Nu, tak z rozhodnutí Pana Randoma máme pouze bod ze zahajovacího duelu