Moderator: Czech Moderators
já sem myslel, že 153 dáváš levou zadníacskncl wrote:Tak na Interu se kupodivu vyhrat nepodariloA pritom stacila malickost zahrat jen 153
To nam ale nikdy nak moc neslo
![]()
Dalsi mistrovsky dil me ceka rano s flamendrem, kterej "prekvapive" dorazi v plne forme, tak uvidime co na to reknou nasi veterani
Zachrana se zdarila a bude z toho necekane i placenej flek
Teoreticky muze byt i bedna, ale to bych musel vyhrat oba zapasy a to je jen v oblasti scifi
O sestupujicich v podstate take jasno, dnesni remizou se odepsali dabli a oslicek ma tradicne smulu a sestup se mu nezdari
já sem myslel, že 153 dáváš levou zadní. jinak teda smekám, že budeš takhle vysoko i letos bych netipoval.
o sestupujících podle mě jasno vůbec není - protože všichni tři v ohrožení (dabli, hoeselt, oslicci) máme jeden odpočinkový zápas a jeden ostrý zápas venku a vše záleží na tom, jak se k tomu postaví naši soupeři, kteří jsou ve všech případech papírově lepší, ale na druhou stranu ani jeden z nich už nebude mít v těchhle zápasech žádnou motivaci - remedy to může zítra hoeseltovi pustit, protože hraje navíc ve středu pohár a stejně tak flamendři už budou zítra vědět, jestli vyhráli titul nebo ne a podle toho k poslednímu zápasu proti ďáblům přistoupí. řekl bych naopak, že je všechno ještě dost otevřené...
[/quote]
Naráža na to, že Berušky pustili oslickom posledný zápas. Ale Totemo by sa tak či tak zachránilo, takže neviem, o čo mu ide.frankie_doparoma wrote:o jakym podvadeni to pise ta belgicka shpina? :p
Myslím, že nemá smysl to vůbec řešit...PaToM wrote:Naráža na to, že Berušky pustili oslickom posledný zápas. Ale Totemo by sa tak či tak zachránilo, takže neviem, o čo mu ide.frankie_doparoma wrote:o jakym podvadeni to pise ta belgicka shpina? :p
[/quote]quote="FC The White Caps"]Congrats to Inter Milano! And thanks to Berusky and Totemo Baka for cheating in the last round
Remedy vs Hoeselt it was okay?[/quote]sexy kote wrote:[quote="FC The White Caps"]Congrats to Inter Milano! And thanks to Berusky and Totemo Baka for cheating in the last round
I agree is wasn't ok, but it wasn't unfair either.sexy kote wrote:Remedy vs Hoeselt it was okay?