Play-off - 12. ročník: štvrťfinále

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: Play-off - 7.ročník osmifinále

Post by MilanSLOVAKIA »

Azor wrote:Baníček - FC DAC 3:2 V:131-127
Nu, tak v souboji s Milanem jsme byli lepší, ale hlavně díky VDP. uvidíme tedy co nám přinese čtvrteční odveta...
Baníček 3 - 2 FC DAC
vykony - 131 : 127

Skoda s favoritom tohto dvojzapasu sa nam nepodarilo prekvapenie. Aj ked na jeho pode sme dali az dva goli co nam ako taku nadej davalo do odvety.
Prvu sancu zapasu mal domaci tim uz v 5. minute. V 11. minute sa nestastne zranil Marek Hodon co oslabilo nas tim nastupujuci hrac Arne Barta sa svojej sance si zahrat zmocnil najlepsie ako sa dalo ked uz v 15. minute strelil gol 0:1. Hostujuci tim bol na koni a medzi nimi hlavne strelec golu ktory si vypracoval este dalsie dve sance bohuzial gol nedal. V 28. minute vsak z nicoho nic Banicek vyrovnal golom od Gianpaolo 'N' Aquilanti. Poslednu obrovsku prilezitost skorovat v 1. polcase mal domaci Majid 'VH' Shiri ale skore nemenil.
Druhy polcas zacal lepsie domaci tim ktory si hned na zaciatku vypracoval dve sance na gol. Potom sa znovu ukazal striedajuci Barta ked si vypracoval dalsie dve velmi snubne sance ale gol pridat nevedel. V 70. minute sa zacal riadna kanonada ktoru zacal Bohuslav Kontsek 1:2. DAC sa vsak z vedenia dlho netesil pretoze uz v 71. minute Ondřej 'K' Rondzik vyrovnal a zaskocenemu DAC - u v 73. minute pridal Vladimír 'HPK' Šíma aj treti gol. Dokonali obrat. Po tomto gole prevzal iniciativu hostujuci DAC ale aj napriek obrovskej snahe a niekolkym sanciam gol uz nepridal.
Superovi gratulujem k zasluzenemu vitazstvu. Ako som uz spominal sanca do odvety este bola ale velka urcite nie.
Last edited by MilanSLOVAKIA on Sat Nov 26, 2011 10:58 pm, edited 1 time in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

FC DAC 1 - 1 Baníček
výkony - 124 : 131

V odvete sme si vybojovali cestnu remizu s ktorou sa s tymto rocnikom lucime. S remizou sme vsak s takymto superom ako je Banicek spokojny. Podla vyvoja zapasu sme vsak boli velmi ale velmi blizko k postupu pretoze super vyrovnal az v 90. minute.
1. sancu zapasu mal znovu domaci tim uz v 4. minute. Po sanci v 16. minute od Ianis Alin 'N ' Recoba Rivero sme mali prevahu do konca prveho polcasu pocas ktoreho sme si dokazali vypracovat niekolko zaujimavych akcii. Gol vsak nepadol.
V 2. polcase hned prva sanca sa skoncila zasluzenym golom DAC - u. Gol vsietil Arne Barta. Senzacne sa tuto zacala svitat sanca na postup. Hned od tochto golu sa DAC stiahol a snazil sa ubranit si jednogolove vitazstvo. Kazit hru sa mu darilo celkom dlho ked od tohto golu sme dalsiu sancu videli az v 83. minute ked hostujuci Majid 'VH' Shiri nastrelil brvno. Bohuzial v 84. minute Sava Kirik dostava druhu zltu kartu a tym aj cervenu. Do konca zapasu nebolo az tak vela casu ale aj napriek tomu oslabenie bolo citelne. Super dokazal vyuzit presilovku za 6 minut ked v 90. minute Ondřej 'K' Rondzik vyrovnal a postup daroval Banicku. Obidve strany sa do konca zapasu s vypetim vsetkych sil snazili zvitazit a zaistit si postup ale gol uz nepadol.
Aj ked trochu nespravodlivo ale predsa len sme si vybojovali peknu remizu. Onula gratulujem ti k postupu v odivoch zapasoch si bol lepsi a prajem vela stastia v dalsich bojoch.

S timto rocnikom aj ked sme skoncili uz v osemfinale som spokojny. Po vyzrebovani skupin som rad ze som sa vobec sem dostal. A aj v osemfinale sme si hambu neurobili. Tazke s tymto rocnikom sa lucim a dufam ze este aj v dalsej sezone sa ocitnem v zrebavani v 1. kosi. :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
Azor

Post by Azor »

MilanSLOVAKIA wrote:FC DAC 1 - 1 Baníček
výkony - 124 : 131

V odvete sme si vybojovali cestnu remizu s ktorou sa s tymto rocnikom lucime. S remizou sme vsak s takymto superom ako je Banicek spokojny. Podla vyvoja zapasu sme vsak boli velmi ale velmi blizko k postupu pretoze super vyrovnal az v 90. minute.
1. sancu zapasu mal znovu domaci tim uz v 4. minute. Po sanci v 16. minute od Ianis Alin 'N ' Recoba Rivero sme mali prevahu do konca prveho polcasu pocas ktoreho sme si dokazali vypracovat niekolko zaujimavych akcii. Gol vsak nepadol.
V 2. polcase hned prva sanca sa skoncila zasluzenym golom DAC - u. Gol vsietil Arne Barta. Senzacne sa tuto zacala svitat sanca na postup. Hned od tochto golu sa DAC stiahol a snazil sa ubranit si jednogolove vitazstvo. Kazit hru sa mu darilo celkom dlho ked od tohto golu sme dalsiu sancu videli az v 83. minute ked hostujuci Majid 'VH' Shiri nastrelil brvno. Bohuzial v 84. minute Sava Kirik dostava druhu zltu kartu a tym aj cervenu. Do konca zapasu nebolo az tak vela casu ale aj napriek tomu oslabenie bolo citelne. Super dokazal vyuzit presilovku za 6 minut ked v 90. minute Ondřej 'K' Rondzik vyrovnal a postup daroval Banicku. Obidve strany sa do konca zapasu s vypetim vsetkych sil snazili zvitazit a zaistit si postup ale gol uz nepadol.
Aj ked trochu nespravodlivo ale predsa len sme si vybojovali peknu remizu. Onula gratulujem ti k postupu v odivoch zapasoch si bol lepsi a prajem vela stastia v dalsich bojoch.

S timto rocnikom aj ked sme skoncili uz v osemfinale som spokojny. Po vyzrebovani skupin som rad ze som sa vobec sem dostal. A aj v osemfinale sme si hambu neurobili. Tazke s tymto rocnikom sa lucim a dufam ze este aj v dalsej sezone sa ocitnem v zrebavani v 1. kosi. :)
Nu, tak nám tedy Pan random uškodil, ale už jsme měli náskok z 1.utkání tudíž nám to až tak nevadí...
No a zítra tu máme první match s puzzlem, úkol pro 1.utkání je miniálně remíza, ať pak v odvětě naBazlkově budem mít reálnou šanci na psotup.
ps2512

Post by ps2512 »

První zápas nic moc no...budeme muset u Zajdy vyhrát

Dynamo Oleksovice 2 - 2 FC Zajdaz
výkony: 138 - 136

Výhodou bude vykartování kapitána týmu :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

1FC Mrakoplaš 1 - 1 Stratovarius
Tak se potvrdila moje slova že Palo je nad naše síly.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
palo

Post by palo »

mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 1 Stratovarius
No já rozhodně neříkám ještě hop - zvlášť když jsem měl o bod horší výkon... :roll:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:
No já rozhodně neříkám ještě hop - zvlášť když jsem měl o bod horší výkon... :roll:
a výkony??????
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote:
palo wrote:
a výkony??????
Ty jsi nějakej zvědavej hele. :mrgreen:

80% Styl 100%
70% Agresivita 60%
61% Obrana 62%
34% Záloha 32%
38% Útok 38%

Spočti si to :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

ps2512

Post by ps2512 »

Já čekal 140 proto jsem se ptal....a ono 133-132 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:Já čekal 140 proto jsem se ptal....a ono 133-132 8)
to si necháváme až na Tebe... :wink:
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

palo wrote:
Zatím nechceme nikoho vyplašit. 8)
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

ps2512

Post by ps2512 »

mrakoplas44 wrote:
palo wrote:
Zatím nechceme nikoho vyplašit. 8)
fikchany panove
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

Tak jsme v semifinále !!!
Stratovarius - 1FC Mrakoplaš 2:1 (139:138)
Ta kýžená 140 se už snad blíží,kdyby nechyběli dva zranění hráči Áčka - kdo ví ? :roll:
Ale než potkáme péesko tak to dopilujem... :wink:
Image
Azor

Post by Azor »

KURVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
JEBAT!!!!!!!!!!!! toho zasranýho Shiriho!!!!!!!!!!!!!!! TEN ZHMRD BUDE ZA TOHLE VYŘAZEN z A-týmu!!!¨
tohle si nemůže dovolit!!!!!!!!!

Baníček - 1.FC Krvavý Prapor 2:3 V:116-125 ČK: 1-0 (ten kokot shiri si nechal dát ČK již v 1min.) :roll:
Nu, tak jsme tedy prohráli vlastně jen díky shirimu, součet výkonů z bou zápasů je 249-250 v prospěch puzzlíka, tudíž jsme vypadli a hlavně shiri za to bukde pykat...
PaToM

Post by PaToM »

Azor: :shock: ... nezávidím...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”