Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

mrakoplas44
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 8 - Tak už hrajem.

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image

Image
Last edited by mrakoplas44 on Mon Nov 28, 2011 7:16 pm, edited 1 time in total.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

My jsme si k turnaji ještě ani nečuchli a Mantelovec už má čtyři góly, to je smutný...
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

tosa_CZ wrote:My jsme si k turnaji ještě ani nečuchli a Mantelovec už má čtyři góly, to je smutný...
Můj letošní tip na double. :wink:
PS: viděl jsi pohárek na předchozí straně?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

mrakoplas44 wrote:
tosa_CZ wrote:My jsme si k turnaji ještě ani nečuchli a Mantelovec už má čtyři góly, to je smutný...
Viděl! A když jsem ho uzřel, skutečně jsem se otočil na židli a podíval se na ten můj, krásné vzpomínky jsou to! :D
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
ps2512

Post by ps2512 »

mrakoplas44 wrote:
Tosa myslel Mantela, ty myslíš mě :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote:
mrakoplas44 wrote:
Tosa myslel Mantela, ty myslíš mě :lol:
Jestli na to máš , tak ano. :shock:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Aj mna neustale hreje srdce ked sa pozriem na moj poharik :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

MilanSLOVAKIA wrote:Aj mna neustale hreje srdce ked sa pozriem na moj poharik :)
To mi povídej. Už vím jaké to je.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

ps2512

Post by ps2512 »

Nemam na to ale verim vsemocnemu panu R
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:Nemam na to ale verim vsemocnemu panu R
I ty jedna škrabko :-)

P.S. Stejně ti to řiťolezectví nepomůže.....
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Konecne mam cas na vyhodnotenie mojej skupiny huraaaa :)

Ako sa tak pozeram tato skupina je pre mna dost brutalna kde by som teoreticky mohol skoncit aj na poslednom mieste to je vsak najhorsi mozny scenar. Dostal som sa do 4. skupiny kde sa stretnem s timamy :

FC POLI PRAHA - Bohuzial pamet mi tu az tak dobre nesluzi lebo neviem ci som sa s tymto timom uz stretol ale viem ze je to pre mna celkom znamy tim. V tomto rocniku si vybojoval postup do D divizie z 1. miesta co znamena ze si zahrame velmi tazke zapasy. V hlbke duse dufam ze z dvojzapasu ziskame aspon 3 body bude to vsak velmi narocne.

Live - Divne ale ani tu si nie som isty ci som sa s timto timom uz stretol alebo nie. Aj tento super je dost narocny aj ked s nasej skupiny asi najpriatelnejsi super a to to tiez postupuje do D divizie. Stale mam z tejto skupiny vecsi a vecsi strach. No neviem co mozem ocakavat z tohto dvojzapasu ale viac ako 2 body si stratit nemozem dovolit.

FC Hostage
- Fuuuuuuuha tak znovu najlepsie na zaver. Hostage dostat do skupiny to je sila ale hrat s nim naraz v dvoch turnajoch to je samovrazda. Presne tak momentalne s nim hram aj v Spamer cupe a musim sa pochvalit ze sa mi tam podaril celkom pekny uspech a to mal DAC svoj den. Z tejto skupiny ide vazne strach. No neviem pevne verim ze aspon 1 bod proti PaToMovi vybojujem no znovu to budu suboje na ostrie noza.

Do prdele to som dopadol. Pre mna je toto skupina smrti. Postupom si vynimocne ani najmensou nahodou nie som isty. Ciel je aj napriek vsetkemu postup aj ked dosiahnut ho by bol pre moj tim velkolepy uspech. Ak sa dobre pametam vzdy som sa dostal aspon do osemfinale a dufam ze aj teraz tomu nebude inak. Neostava mi nic ineho len sa pustit do tuheho boja.

P.S. Do protiskupiny mam strach sa pozriet.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

mantel wrote:
ps2512 wrote:Nemam na to ale verim vsemocnemu panu R
I ty jedna škrabko :-)

P.S. Stejně ti to řiťolezectví nepomůže.....
Random :?:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

MilanSLOVAKIA wrote:Konecne mam cas na vyhodnotenie mojej skupiny huraaaa :)

Ako sa tak pozeram tato skupina je pre mna dost brutalna kde by som teoreticky mohol skoncit aj na poslednom mieste to je vsak najhorsi mozny scenar. Dostal som sa do 4. skupiny kde sa stretnem s timamy :

FC POLI PRAHA - Bohuzial pamet mi tu az tak dobre nesluzi lebo neviem ci som sa s tymto timom uz stretol ale viem ze je to pre mna celkom znamy tim. V tomto rocniku si vybojoval postup do D divizie z 1. miesta co znamena ze si zahrame velmi tazke zapasy. V hlbke duse dufam ze z dvojzapasu ziskame aspon 3 body bude to vsak velmi narocne.

Live - Divne ale ani tu si nie som isty ci som sa s timto timom uz stretol alebo nie. Aj tento super je dost narocny aj ked s nasej skupiny asi najpriatelnejsi super a to to tiez postupuje do D divizie. Stale mam z tejto skupiny vecsi a vecsi strach. No neviem co mozem ocakavat z tohto dvojzapasu ale viac ako 2 body si stratit nemozem dovolit.

FC Hostage
- Fuuuuuuuha tak znovu najlepsie na zaver. Hostage dostat do skupiny to je sila ale hrat s nim naraz v dvoch turnajoch to je samovrazda. Presne tak momentalne s nim hram aj v Spamer cupe a musim sa pochvalit ze sa mi tam podaril celkom pekny uspech a to mal DAC svoj den. Z tejto skupiny ide vazne strach. No neviem pevne verim ze aspon 1 bod proti PaToMovi vybojujem no znovu to budu suboje na ostrie noza.

Do prdele to som dopadol. Pre mna je toto skupina smrti. Postupom si vynimocne ani najmensou nahodou nie som isty. Ciel je aj napriek vsetkemu postup aj ked dosiahnut ho by bol pre moj tim velkolepy uspech. Ak sa dobre pametam vzdy som sa dostal aspon do osemfinale a dufam ze aj teraz tomu nebude inak. Neostava mi nic ineho len sa pustit do tuheho boja.

P.S. Do protiskupiny mam strach sa pozriet.
Bude to hodně těžké , ale když se ti to povede tak v protiskupině na tebe čeká MI a to je v poho. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

FC DAC 1 - 2 FC POLI PRAHA
výkony - 127 : 127

Do prdeleeeeeeeee tak toto ma asi zabije. Mat tak blizko body v tak dolezitom zapase a predsa odchadzame z domaceho ihriska s holou ritou. Sklamanie je po tomto zapase velke a bude trvat kym sa spametame. Bojovali sme co to dalo ale tentoraz sa stastie od nas odvratilo.
Uz v 2. minute Manuel Cossato ohrozil branku DAC - u. Hra sa vyrvonala a vo velmi zaujimavom zapase sa rodili akcie na oboch stranach. Prichadza vsak 24. minute a Mohammad Abdulhakeem skoruje 0:1. Supera tento gol nakopol a v 30. minute pridal dalsi kusok Mohammad Abdulhakeem a bolo 0:2. S DAC - om to vyzeralo velmi zle ale nevzdaval sa. Uz v 31. minute sa Oliverovi Bucovi podarilo znizit na 1:2. Do konca 1. polcasu gol uz nepadol.
Druhy polcas bol velmi chudobny na sance. Sance na gol boli len medzi 51. a 58. minutou. V 51. minute DAC dvakrat ohrozil branku supera no brankar si so strelami poradil. V 54. minute Marek Veleba minul hlavickou branu. Najvecsiu sancu druheho polcasu si pripisal Marek Hodon v 58. minute ked nastrelil len brvno. Mylsim si ze svedomie si spytuje doteraz ze preco nepadol gol. Od tejto minuty sa mnozili chyby na oboch stranach a tak sme uz gol nevideli.
Gratulujem superovi k vitazstvu aj ked dufam ze v odvete tolko stastia mat nebude. Z tejto prehry sa treba cim skor spametat a bojovat dalej o postup.

Zajtra zavitame na stadion timu Live kde si prehrat urcite nemozeme dovolit. Pevne verim ze mojim hracom sa podari zvitazit. Bude to dalsi velmi dolezity zapas pre mna a rozhodne sa setrit nebudeme.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”