Ty hňupeDajo wrote:Neskutočný dotaz.ps2512 wrote: nepostoupit z takpove skupiny.....to by bylo na rozprodej........ze Milko![]()
Palec hore.

Moderator: Czech Moderators
Ty hňupeDajo wrote:Neskutočný dotaz.ps2512 wrote: nepostoupit z takpove skupiny.....to by bylo na rozprodej........ze Milko![]()
Palec hore.
Pane domácí!!!! Co jste to udělal?!? Tohle je skoro nejhorší možná skupina!!!Big El wrote:Prosil bych nějakou kvalitní skupinu. Nerad bych postoupil z podprůměrné skupiny typu:
Team Herbalife
Stratovarius
Dynamo Oleksovice
The Last Mohycan
Raději něco kvalitního. Ideálně skupinu, která bude pěkně hardrocková, bude to válcovat a navíc bude sexy. Tak třeba:
Team Herbalife
Šutrteam (aneb Rolling Stones)
Valcíři Chomutov
berušky
...postoupit z takové skupiny - tomu říkám výzva
Aha tak to mám asi špatné informace.Milko wrote:The Last Mohycan je špičkové
Skoncit treti, tak si na nas nikdo ani nezpomene. Ale skoncit posledni na plne care, to uz se nezapomina. Jsi toho zivym dukazem!Big El wrote:Aha tak to mám asi špatné informace.Milko wrote:The Last Mohycan je špičkové
Kdesi jsem zaslechl (ale možná je to pomluva), že v nejmenovaném turnaji tento tým skončil ve skupině na 4.místě, čímž se zařadil po bok rozprodávajících týmů FC MAROVITCH a FC Jančařík Štěrboholy. A plus tedy vedle týmu Mission Impossible, ale to je, jak již naznačeno, tým naprosto Nemožný.
impossible wrote:Skoncit treti, tak si na nas nikdo ani nezpomene. Ale skoncit posledni na plne care, to uz se nezapomina. Jsi toho zivym dukazem!Big El wrote:Aha tak to mám asi špatné informace.Milko wrote:The Last Mohycan je špičkové
Kdesi jsem zaslechl (ale možná je to pomluva), že v nejmenovaném turnaji tento tým skončil ve skupině na 4.místě, čímž se zařadil po bok rozprodávajících týmů FC MAROVITCH a FC Jančařík Štěrboholy. A plus tedy vedle týmu Mission Impossible, ale to je, jak již naznačeno, tým naprosto Nemožný.
Keby len v tom " nemenovanom" turnaji, ale ja v Šlechtickej MinciBig El wrote:Aha tak to mám asi špatné informace.Milko wrote:The Last Mohycan je špičkové
Preeesne. Neucastni se Tosa, takze souhlasim se srovnanim s hvezdami!!!palo wrote:Přihlášky se nezastavily ani v noci,nejprve večer přišly omluvenky od Wlasty a PaTTricka a pak už se postupně hlásili:
22:44 jonY.h
23:08 jancef
0:57 Balda
0:59 roofer
2:22 acskncl,který tím prokázal,že čert a acskncl nikdy nespí![]()
a posledním přihlášeným byl ranní ptáče Wesick - 5:52.
Obsazení je tentokrát skutečně hvězdné,srovnatelné snad jedině s osmičkou.
Jak se tentokrát poperu s těmi kurzy na vítězství,to nevím...
impossible wrote:
Preeesne. Neucastni se Tosa, takze souhlasim se srovnanim s hvezdami!!!
PĚKNÉ mohlo být o dost hůř,ale ani nic jednoduchého nás nečeká. Přesto v Pardubicích věříme v postup.husic wrote:Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našich následujících 6-ti zápasech v turnaji 'Stratovarius Cup XII.':
- Út 6 Pro 2011 (18:00:00 CET) : ACS Pardubice - Husičova 11
- So 10 Pro 2011 (10:00:00 CET) : Husičova 11 - FC Trabant
- Po 12 Pro 2011 (18:00:00 CET) : Husičova 11 - Libo Team
- Čt 15 Pro 2011 (14:00:00 CET) : Husičova 11 - ACS Pardubice
- Ne 18 Pro 2011 (14:00:00 CET) : FC Trabant - Husičova 11
- St 21 Pro 2011 (10:00:00 CET) : Libo Team - Husičova 11
Jde o naše zápasy v kvalifikační skupině!
Tenhle vtip se mi moc vtipný nezdá
Zatímco nyní se účastní Mission Imposibble, TJ Barca Nýřany a Team Herbalife, takže ta kvalita je vskutku srovnatelná se zmiňovaným ročníkempalo wrote:Jen pro pořádek - když jsem psal,že turnaj je co do obsazení srovnatelný snad jedině s osmičkou,bylo to těsně vedle.
Jednalo se o 7.ročník,kterého se účastnily týmy jako Fc Inter Milano,rudá mašina nebo Totemo Baka...
Ne ne, jak jsem psal výše - škoda veliká, mohlo to mít úroveň...palo wrote:impossible wrote: Preeesne. Neucastni se Tosa, takze souhlasim se srovnanim s hvezdami!!!![]()
Musím Berušky opraviť..Žiaden favorit nie som. Pri mojom súčasnom TS 39 veľa vody nenamútim, takže o postupujúcich je viac menej rozhodnuté. Palo a tá krajšia polovička pôjdu ďalej...sexy kote wrote:Berušky zahájily cestu ke dnuFavoritem skupiny jsou jednoznačně Moyhycan a do počtu Dabli. Já se pokusím přes všechnu tu bídu bojovat s panem domácím o druhej postupovej flek