Nesváděj to na Mantela! Z něho je už vegan na výhonkách, šel do sebeps2512 wrote:koukal jsem na to, ale právě že já ani nepil (nealko pivo se nepočítá) ani nejedl
![]()
Myslím, že někdo jiný tapíjí to masíčko ne?

Moderator: Czech Moderators
Nesváděj to na Mantela! Z něho je už vegan na výhonkách, šel do sebeps2512 wrote:koukal jsem na to, ale právě že já ani nepil (nealko pivo se nepočítá) ani nejedl
![]()
Myslím, že někdo jiný tapíjí to masíčko ne?
Já jsem rozlámanej taky ještě dneska, asi budu muset vyměnit fyzioterapeutkuimpossible wrote:Tys nemel fyzioterapeuta na 100%Angee wrote: PS: z pátečního fotbálku mám solidně namožený třísla - dneskaj sem v práci rači jen seděl
To bolo dva a pol metra...dva a poltosa_CZ wrote:Já jsem rozlámanej taky ještě dneska, asi budu muset vyměnit fyzioterapeutkuimpossible wrote:Tys nemel fyzioterapeuta na 100%Angee wrote: PS: z pátečního fotbálku mám solidně namožený třísla - dneskaj sem v práci rači jen sedělAle nejvíc cítím to, jak Hippo s krvavejma očima potřeboval nutně dát gól a našel pumelicí ze dvou metrů moje stehýnko - to mi hezky probarvené dává nostalgicky vzpomínat na parádní sraz
Rovný dva! Kdyby dva a půl, tak se stihnu uhnoutHippopotamus wrote:To bolo dva a pol metra...dva a pol
Dva a pol, keby len rovné dva, tak trafím do brány, nie do tebatosa_CZ wrote:Rovný dva! Kdyby dva a půl, tak se stihnu uhnoutHippopotamus wrote:To bolo dva a pol metra...dva a pol
Tyve teď ve mne úplně hrklo, kam by ses teda ze dvou metrů trefil! Pokud do brány, pak by to bylo dobrý, byly by i podstatně horší variantyHippopotamus wrote:Dva a pol, keby len rovné dva, tak trafím do brány, nie do tebatosa_CZ wrote:Rovný dva! Kdyby dva a půl, tak se stihnu uhnoutHippopotamus wrote:To bolo dva a pol metra...dva a pol
Tak radšej nad tým neorzmýšľaj a užívaj s, že to všetko skončilo tak dobretosa_CZ wrote:Tyve teď ve mne úplně hrklo, kam by ses teda ze dvou metrů trefil! Pokud do brány, pak by to bylo dobrý, byly by i podstatně horší variantyHippopotamus wrote:Dva a pol, keby len rovné dva, tak trafím do brány, nie do teba
máš nachystaný notýsek?Foxir wrote:Tak jak? Dostanu šanci na plánovačský reparát ?
Neboj, nedostaneš. Všechno zase sežere PéeSko...Foxir wrote:Hmm, nerad bych to zase zvoral. A přijedu určitě (pokud se něco bude dít), i když počítám, že to dostanu festově sežrat
Tě nominovali na lajnu nebo co? To by mohlo být zajímavýHadis wrote:V pravidelnou dobu konání srazu hrajeme s Ruskem na ME 2012 a nevím jak vy, já tam chci být. Takže pokud něco bude, tak jedině v květnu![]()