na to finále...ps2512 wrote:Co tak koukáš???palo wrote:![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Teď tak nekoukej, to budeš až potompalo wrote:na to finále...ps2512 wrote:Co tak koukáš???palo wrote:![]()
![]()
Také souhlasím s prognozou. My se pokusíme si užít zápasy se slavnými týmy.mantel wrote:Prognoza je přesná, já si zkusím urvat větší sousto, než možná zvládnu a zkusím zabojovat o 1. místo.palo wrote:
skupina 7:
TJ Barca Nyrany První sakalova účast.Nejmladší tým turnaje - vznikl teprve 26.7. letošního roku.Přesto je jeho manažer na fóru už hodně známý.Tým,který postupuje do eFka,táhne LM Bičík.Kurz na vítězství 50:1.
Fc Mantel hrál turnaj 2x,minule nestačil ve čtvrtfinále na Milka.Po 13.místě v Céčku sestupuje.Nejlepším hráčem je mladý CM Hosen,kurz na vítězství 8:1.
Wellweak se zatím zúčastnil jen 6.ročníku,kdy skončil ve skupině poslední.Sestupuje do E divize.Nejlepším hráčem je LB Malcolm,kurz na vítězství 10:1.
rudá mašina Tým,který psal historii tohoto turnaje,se vrací povynechaných 3 ročnících.Hned při první účasti ve III. se podařilo acsknclovi vyhrát,vždycky došel nejmíň do čtvrtfinále.Při svých pěti odehraných sezónách v Áčku nikdy neskončil hůř jak třetí,na titul se mu ale přes Hernána a fc mac dosáhnout nepodařilo.Vyhrál turnaj sedm tecek s4243.Nejlepším hráčem je GK Bratu,kurz na vítězství 3,5:1.
O Pardubkách se ví,že je to také město metalu zaslíbené...oliwapol wrote:joooooooooooo Slipknot mají super show !
Takú muziku môžem,je to super.palo wrote:O Pardubkách se ví,že je to také město metalu zaslíbené...oliwapol wrote:joooooooooooo Slipknot mají super show !
Tú inštrumentálnu súčasť tej skladby by som ešte mohol považovať za muziku, ale ten zvyšok je už trochu otázny...Dajo wrote:Takú muziku môžem,je to super.
Když čerti - tak to musí být čertovský nářez,ne ???PaToM wrote:Tú inštrumentálnu súčasť tej skladby by som ešte mohol považovať za muziku, ale ten zvyšok je už trochu otázny...Dajo wrote:Takú muziku môžem,je to super.
Tiež počúvam občas nejaký hard-rock až metal, ale toto je už na mňa jednoducho príliš, sry.
A čo som to ešte chcel.................... aha, že sorry za offtopic.
Tak to čumím,to jsi mne překvapil...Dajo wrote:Takú muziku môžem,je to super.palo wrote:O Pardubkách se ví,že je to také město metalu zaslíbené...oliwapol wrote:joooooooooooo Slipknot mají super show !
No , netvrdím že mi to hrá v aute ,ale som odchovaný na metale takže mi to nie je až také cudzie.palo wrote: Tak to čumím,to jsi mne překvapil...(příjemně
)