Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

FC NBG
Team Manager

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by FC NBG »

Hoši! Myslel jsem, že sem nikdy nebudu muset psát, ale stalo se tak :)
Jaktože mám BAN? Může to být tím, že se třeba někdo dozvěděl, že chci tým prodat?
Vůbec netušim důvod.. :( Když to hraju ve škole, tak je tam plno dalších SP týmů.. ale to by nemělo mít vliv ne? :)
Oni hrajou všichni v G a F ..tak vim, že nemá žádný smysl si s nimi dávat přáteláky, turnaje a přestupu hráčů! Jsem někde jinde než oni..
Proto se tomuhle obloukem vyhýbám a tedka koukám a BAN :-O Pomohl by mi někdo? Moc Vás prosim! Jeste dnes! :( Děkuju..
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

BAN mi udělil šerif s tímto emailem: Razvanica@soccerproject.com :)
Jsem si na 110% jist, že vědomě jsem žádný prohřešek proti pravidlům neudělal! :(
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

FC NBG wrote:BAN mi udělil šerif s tímto emailem: Razvanica@soccerproject.com :)
Jsem si na 110% jist, že vědomě jsem žádný prohřešek proti pravidlům neudělal! :(
Opravdu to je kvůli tomu, že se snažim prodat tým za reálné peníze :) Ale co to má společného s podváděním na SP a zasahováním tím do průběhu nějak?
Tohle rozhodnutí nechápu! Myslíte, že je šance, že mi tým vrátí?
Napsal mi, že jsem rozeslal plno manažerům zprávy o prodeji, přitom neví, že jsem se stále rozhoduji tým neprodat a pokračovat.
Trošku divné! Jestli k prodeji ještě nedošlo.. Tak BAN uplně za nic! Psát si mohu cokoliv chci ne? ;)
tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Post by tomkycz »

NBG - no tak tohle asi uhrát nepůjde. Pokud je důvod k udělení banu nabízení týmu k prodeji, jsi vinen. To, že mi prodávání týmu nevadí, je věc jiná. Škoda takového týmu !!!
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

tomkycz wrote:NBG - no tak tohle asi uhrát nepůjde. Pokud je důvod k udělení banu nabízení týmu k prodeji, jsi vinen. To, že mi prodávání týmu nevadí, je věc jiná. Škoda takového týmu !!!
O to víc mě to se**, že nebudou peníze z případného prodeje a ani nebudu hrát SP s tímhle týmem!
Rozhoduju se zda si to nechat a on pak nějakej ****** udělá tohle! 6 let hraní uplně k ho*nu! Sorry za ty výrazy, ale jsem fakt vytočenej.. :x :x
impossible

Post by impossible »

FC NBG wrote: Opravdu to je kvůli tomu, že se snažim prodat tým za reálné peníze :) Ale co to má společného s podváděním na SP a zasahováním tím do průběhu nějak?
Tohle rozhodnutí nechápu! Myslíte, že je šance, že mi tým vrátí?
Napsal mi, že jsem rozeslal plno manažerům zprávy o prodeji, přitom neví, že jsem se stále rozhoduji tým neprodat a pokračovat.
Trošku divné! Jestli k prodeji ještě nedošlo.. Tak BAN uplně za nic! Psát si mohu cokoliv chci ne? ;)
FC NBG wrote:
tomkycz wrote:NBG - no tak tohle asi uhrát nepůjde. Pokud je důvod k udělení banu nabízení týmu k prodeji, jsi vinen. To, že mi prodávání týmu nevadí, je věc jiná. Škoda takového týmu !!!
O to víc mě to se**, že nebudou peníze z případného prodeje a ani nebudu hrát SP s tímhle týmem!
Rozhoduju se zda si to nechat a on pak nějakej ****** udělá tohle! 6 let hraní uplně k ho*nu! Sorry za ty výrazy, ale jsem fakt vytočenej.. :x :x
Tak tohle mi hlava nebere příteli. Jak můžeš napsat, že se rozhoduješ, jestli toho nechat a přitom už máš dávno založený topic na prodej toho týmu? Možná bych se příště nejdříve zamyslel a pak začal tým nabízet, když sám nevíš, jestli ho chceš prodat. Mezi námi, BANu se ani nedivím, nebyla by to první, ani poslední hra, kde se za něco takového trestá. Dostal jsi něco zadarmo a chceš to zpeněžit. I když tady přímo správce hry nijak neokrádáš, jelikož SP není vysloveně založeno na tom, že aby ses mohl dostat rychle na špici, tak ti peníze pomůžou, jako je tomu u jiných her. Holt bohužel kdyby ses alespoň snažil o prodej v tichosti, nebo nekomu známemu ( kdo by ale opustil svůj tým??) možná by ti to prošlo. Ale pokud si obesílal desítky managerů, tak je jasné, že tě někdo práskl. Alespon máš poučení pro příště :)

PS: Myslím, že už jsi byl dávno rozhodut tým prodat a svou momentální nerozhodností se jen snažíš zabránit tomu BANu :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

impossible wrote:Tak tohle mi hlava nebere příteli. Jak můžeš napsat, že se rozhoduješ, jestli toho nechat a přitom už máš dávno založený topic na prodej toho týmu? Možná bych se příště nejdříve zamyslel a pak začal tým nabízet, když sám nevíš, jestli ho chceš prodat. Mezi námi, BANu se ani nedivím, nebyla by to první, ani poslední hra, kde se za něco takového trestá. Dostal jsi něco zadarmo a chceš to zpeněžit. I když tady přímo správce hry nijak neokrádáš, jelikož SP není vysloveně založeno na tom, že aby ses mohl dostat rychle na špici, tak ti peníze pomůžou, jako je tomu u jiných her. Holt bohužel kdyby ses alespoň snažil o prodej v tichosti, nebo nekomu známemu ( kdo by ale opustil svůj tým??) možná by ti to prošlo. Ale pokud si obesílal desítky managerů, tak je jasné, že tě někdo práskl. Alespon máš poučení pro příště :)

PS: Myslím, že už jsi byl dávno rozhodut tým prodat a svou momentální nerozhodností se jen snažíš zabránit tomu BANu :)
Prostě jsem čekal, až to bude co nejblíž a co to se mnou udělá.. Bud prevledne to ze bez SP nemuzu žít :D a nebo to půjde a prodám to.. (tedka vidim, že první možnost je správně) Poučení pro příště? Ty by mi museli odbanovat tým, aby to bylo poučení! Néé, tady se rovnou hodí BAN a zkazí Ti celou tu dřinu a práci a čas a všechno možný co si tady na SP za 6let zabil.. :/ Je to moje první "hloupost" a hnedka BAN a KONEC! :// To by bylo hodně krutý... nemyslíš?
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

vcera jsem tu psal....
frankie_doparoma wrote: takze vazne netusim kde muze bejt chyba
vlastne tusim, v serifech, v nekterych... jsou to dementi.... :| .
a ma slova se opet potvrzuji.....

znam typka co tym prodal, ja mel taky jednou jednu nabidku, ale odmitl jsem ji. Chyba asi byla v tom ze si obesilal managery s nabidkou prodeji, mel si to dat jenom na forum (kdyz uz tym prodat)....
kazdopadne kdyby ten ban prisel treba po tom co tym ovladne nekdo z jiny IP adresy bylo by to sice i tak na hlavu ale aspon neco, takhle kdyz mas ban ze si nekomu neco nabidl a ani se to neuskutecnilo.. je to divny

ten rumunskej vocas se proste umi cinit a dela to rad.... :x :|

ps. obesilal si jen cechy a nebo naky cizince? kazdopadne te nekdo z nich musel udat (a nebo ten rumun spizuje soukromou postu....)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

frankie_doparoma wrote:vcera jsem tu psal....
frankie_doparoma wrote:
kazdopadne kdyby ten ban prisel treba po tom co tym ovladne nekdo z jiny IP adresy bylo by to sice i tak na hlavu ale aspon neco, takhle kdyz mas ban ze si nekomu neco nabidl a ani se to neuskutecnilo.. je to divny

ten rumunskej vocas se proste umi cinit a dela to rad.... :x :|

ps. obesilal si jen cechy a nebo naky cizince? kazdopadne te nekdo z nich musel udat (a nebo ten rumun spizuje soukromou postu....)
Obesilal jsem jenom české manažery.. A přesně jak píšeš.. Kdyz se nic neuskutecnilo, tak je to nepochopitelný! :(
Pomohl by mi někdo s tim jak mu to napsat anglicky? S tímhle vysvětlením, že se nic neuskutečnilo..
Big El

Post by Big El »

No, osobně v určitém smyslu chápu, proč banán přišel před případným prodejem.

Nejspíš bylo záměrem Ti v prodeji zabránit a znemožnit Tvůj tým zpeněžit. Kdyby to udělali poté, už by to moc smysl nemělo...

Ovšem tím netvrdím, že ta báň je správná. Netroufám si posoudit, jak moc velký morální přestupek to je a zda za něj poprávu náleží vejprask, nebo zda je to jen mladická klukovina, kde stačí pokárání "tytyty". Ovšem pokud se Ti ban dát rozhodli, chápu, že to bylo dřív, než k prodeji došlo.

Tož good luck v boji o jeho zrušení..
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

jo to mi nedoslo:)

ale zas v pravidlech nic o prodeji neni a v nakejch jinejch onlajnovkach je to bezna vec...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

frankie_doparoma wrote:jo to mi nedoslo:)

ale zas v pravidlech nic o prodeji neni a v nakejch jinejch onlajnovkach je to bezna vec...
Nevím, zkušenost nemám a netroufám si posuzovat.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

Já zase nechápu jak někoho může vůbec napadnout prodat něco virtuálního, co na začátku dostal zdarma...Práce s týmem přece nikoho peníze nutně nestojí, pokud si hráč tedy nezaplatí členství v SPFA je to všechno jen o množství času, které u hry každý stráví a ten se na peníze převést nedá...Takže ten trest chápu a souhlasím s ním...Můj názor
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Jari Malanta wrote:

Já zase nechápu jak někoho může vůbec napadnout prodat něco virtuálního, co na začátku dostal zdarma...Práce s týmem přece nikoho peníze nutně nestojí, pokud si hráč tedy nezaplatí členství v SPFA je to všechno jen o množství času, které u hry každý stráví a ten se na peníze převést nedá...Takže ten trest chápu a souhlasím s ním...Můj názor
Já se tu setkal s někym kdo tým prodal a nic se nestalo.. Znám jednoho i osobně a nic se s tim také nedělalo... Tak jsem myslel, že to je každýho věc.. :)
Ale jak tady někdo psal, PRODEJ SE NEUSKUTEČNIL!!! Co jsem tedy porušil?
Pak se všichni diví, že SP upadá, když se tu rozádavají BANy jak kdo chce! :/
impossible

Post by impossible »

FC NBG wrote:
Jari Malanta wrote:

Já se tu setkal s někym kdo tým prodal a nic se nestalo.. Znám jednoho i osobně a nic se s tim také nedělalo... Tak jsem myslel, že to je každýho věc.. :)
Ale jak tady někdo psal, PRODEJ SE NEUSKUTEČNIL!!! Co jsem tedy porušil?
Pak se všichni diví, že SP upadá, když se tu rozádavají BANy jak kdo chce! :/
To si ted delas prdel ne? Argument ze se prodej neuskutecnil je pro me uprimne chaby. To je jako bych se rozhodl vykrast banku, koupim si samopal, ale kdyz jdu s kuklou k bance, tak me capnou policajti, ale ja prece jeste nic nevykradl...Sorry, ale tohle nechapu. Nabizel si ho na prodej a ted strasne ze se nic neuskutecnilo. Co bys delal kdyby si tym prodal, dostal penize a ten manager dostal kvuli toho druhy den BAN? Vratil by si mu snad penize?
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”