Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Jari Malanta
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Jari Malanta »

FC NBG wrote:
Jari Malanta wrote:
frankie_doparoma wrote:jo to mi nedoslo:)

ale zas v pravidlech nic o prodeji neni a v nakejch jinejch onlajnovkach je to bezna vec...

Já zase nechápu jak někoho může vůbec napadnout prodat něco virtuálního, co na začátku dostal zdarma...Práce s týmem přece nikoho peníze nutně nestojí, pokud si hráč tedy nezaplatí členství v SPFA je to všechno jen o množství času, které u hry každý stráví a ten se na peníze převést nedá...Takže ten trest chápu a souhlasím s ním...Můj názor
Já se tu setkal s někym kdo tým prodal a nic se nestalo.. Znám jednoho i osobně a nic se s tim také nedělalo... Tak jsem myslel, že to je každýho věc.. :)
Ale jak tady někdo psal, PRODEJ SE NEUSKUTEČNIL!!! Co jsem tedy porušil?
Pak se všichni diví, že SP upadá, když se tu rozádavají BANy jak kdo chce! :/

Já si nemyslím, že se BANy rozdávají jak na běžícím pásu nebo hlava nehlava...V Tvém případě vidím provinění proti etice hry, chtěl jsi prodat něco co Ti de facto SP dal zadarmo, ve stádiu pokusu...
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

impossible wrote:To si ted delas prdel ne? Argument ze se prodej neuskutecnil je pro me uprimne chaby. To je jako bych se rozhodl vykrast banku, koupim si samopal, ale kdyz jdu s kuklou k bance, tak me capnou policajti, ale ja prece jeste nic nevykradl...Sorry, ale tohle nechapu. Nabizel si ho na prodej a ted strasne ze se nic neuskutecnilo. Co bys delal kdyby si tym prodal, dostal penize a ten manager dostal kvuli toho druhy den BAN? Vratil by si mu snad penize?
Příklad neni špatnej, ale nemyslíš, že je to trošku přehnaný s tou bankou? :)
Jestli bych neměl jistotu, že tým je zabanován, tak peníze zpátky nepošlu.. Hned jak by se tým zrušil peníze bych ihned zaslal z5 :)
impossible

Post by impossible »

FC NBG wrote:
impossible wrote:To si ted delas prdel ne? Argument ze se prodej neuskutecnil je pro me uprimne chaby. To je jako bych se rozhodl vykrast banku, koupim si samopal, ale kdyz jdu s kuklou k bance, tak me capnou policajti, ale ja prece jeste nic nevykradl...Sorry, ale tohle nechapu. Nabizel si ho na prodej a ted strasne ze se nic neuskutecnilo. Co bys delal kdyby si tym prodal, dostal penize a ten manager dostal kvuli toho druhy den BAN? Vratil by si mu snad penize?
Příklad neni špatnej, ale nemyslíš, že je to trošku přehnaný s tou bankou? :)
Jestli bych neměl jistotu, že tým je zabanován, tak peníze zpátky nepošlu.. Hned jak by se tým zrušil peníze bych ihned zaslal z5 :)
Takhle se presne u nas rozkrada a podvadi, kazdy si vytvori svoje vlastni pravidla a svuj nahled na vec a pak je tu ve state bordel. Ted trosku zobecnuji, ale je to tak. Nicmene ja se na SP nechodim hadat, ale bavit. Proto tuto debatu koncim a preju ti hodne stesti :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Jari Malanta wrote:Já si nemyslím, že se BANy rozdávají jak na běžícím pásu nebo hlava nehlava...V Tvém případě vidím provinění proti etice hry, chtěl jsi prodat něco co Ti de facto SP dal zadarmo, ve stádiu pokusu...
Ale neni to krutý? Nemělo by se dát jen napomenutí?
Opakuju se, ale je to moje první provinění tady na SP za 6-7let co to hraju!!! A hnedka zrušení týmu? Nezlob se na mě, ale je to blbost..
Už jsem psal, že to co se stalo, tak u týmu zustanu a vzal jsem si z toho ponaučení!
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

impossible wrote:Takhle se presne u nas rozkrada a podvadi, kazdy si vytvori svoje vlastni pravidla a svuj nahled na vec a pak je tu ve state bordel. Ted trosku zobecnuji, ale je to tak. Nicmene ja se na SP nechodim hadat, ale bavit. Proto tuto debatu koncim a preju ti hodne stesti :)
Já se taky nechci hádat... Ale chci si to nějak obhájit... :)
A taky píšu, že jsem udělal hloupost... Ale co mi je to tedka platný, že? ;)
impossible

Post by impossible »

FC NBG wrote:
impossible wrote:Takhle se presne u nas rozkrada a podvadi, kazdy si vytvori svoje vlastni pravidla a svuj nahled na vec a pak je tu ve state bordel. Ted trosku zobecnuji, ale je to tak. Nicmene ja se na SP nechodim hadat, ale bavit. Proto tuto debatu koncim a preju ti hodne stesti :)
Je ti to platny jako PSkovi vyloveny rybnik :)

Image
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

impossible wrote:
FC NBG wrote:
Je ti to platny jako PSkovi vyloveny rybnik :)
A víš co mě ještě vytáčí? Ten šerif co mi to dal, tak se mnou vůbec nekomunikuje.. Co to je za jednání?
impossible

Post by impossible »

FC NBG wrote: A víš co mě ještě vytáčí? Ten šerif co mi to dal, tak se mnou vůbec nekomunikuje.. Co to je za jednání?
Jak jiz bylo receno, zkus napsat pupajdimu jestli se na to nemuze podivat, nebo se na to vykasli a zacni znovu :)

Image
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

impossible wrote:
FC NBG wrote: A víš co mě ještě vytáčí? Ten šerif co mi to dal, tak se mnou vůbec nekomunikuje.. Co to je za jednání?
Jak jiz bylo receno, zkus napsat pupajdimu jestli se na to nemuze podivat, nebo se na to vykasli a zacni znovu :)
Kde mu mám napsat? Nějaký kontakt prosim? ;)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

jako reseni bejt serifem, by se mi zdalo to ze bych ti poslal zpravu s tim ze vymenit tym za penize je proti etickymu kodexu espé (nebo neco takovyho...) a ze jestlize tvuj tym zacne ovladat tym z jiny IP nez dosud je okamzite zabanovan...

me osobne absolutne nic nevadi na tom ze nekdo chce neco prodat (i kdyz jak jsem ti psal jako reakci na to ze ho chces prodat ze je to blbost, to radsi skoncit uplne nez aby nekdo prznil to co si ty tvrde vypracoval....), mnohem vic mi vadi treba to ze kdyz nekdo konci tak nakoupi predrazeny lamy od kamosu-manageru coz se absolutne nijak netresta...

edit: k ty prvni casti, ted sem si uvedomil.. kdo chce tym prodat tak asi uz nechce hrat a tak to co jsem navrhoval by asi zapricinilo jen to ze kdyby mel prodavajici necestne myslenky tym by prodal i tak a ban by odnes kupujici...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

V tomhle se tak úplně divit nemůžeš... Znám osobně winterse, bývalého manažera a bývalého šerifa (a pupajdího taky - ale s ním jsem o šerifování příliš nemluvil) a denně jsou šerifové zavaleni velkou spoustou zpráv, nadávek, urážek (většinou od vinných manažerů) a probírat se tou poštou chce jednak hodně času a jednak na to mít náladu a obrnit se proti tomu...

...samozřejmě, že šerif by měl na dotazy reagovat a komunikovat, ale zase se nelze divit, pokud tomu tak není. Je možné, že se zatím k Tvé zprávě nedostal. A nebo Tě prostě považuje za dalšího "podvodníka", který se jen chce hádat.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Big El wrote:
V tomhle se tak úplně divit nemůžeš... Znám osobně winterse, bývalého manažera a bývalého šerifa (a pupajdího taky - ale s ním jsem o šerifování příliš nemluvil) a denně jsou šerifové zavaleni velkou spoustou zpráv, nadávek, urážek (většinou od vinných manažerů) a probírat se tou poštou chce jednak hodně času a jednak na to mít náladu a obrnit se proti tomu...

...samozřejmě, že šerif by měl na dotazy reagovat a komunikovat, ale zase se nelze divit, pokud tomu tak není. Je možné, že se zatím k Tvé zprávě nedostal. A nebo Tě prostě považuje za dalšího "podvodníka", který se jen chce hádat.
Podvodník, kterej to hraje 6let a je to jeho první prohřešek? A né k zvýhodnění ve hře? :) :D
Když jsem mu psal poprvý, odepsal ihned asi za hodinu... Psal jsem mu znova a tak 36hodin se neozval.. A po první zprávě mi napsal provokativně, že mi přeje krásný den! :evil: :evil:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

FC NBG wrote:že mi přeje krásný den! :evil: :evil:
jsem psal, tenhle borec si to vylozene uziva...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

frankie_doparoma wrote:
FC NBG wrote:že mi přeje krásný den! :evil: :evil:
jsem psal, tenhle borec si to vylozene uziva...
Tak tedka jsem kontaktoval Foxira, snad se to nějak vyřeší...
Ale jednu Vám řeknu :D Bez SP to nejde! Jsem bez týmu 2 dny a jsem na prášky! :D neumim si teda předtavit, že bych to prodal! :D
Foxir

Post by Foxir »

Ke kauze FC NBG.

Poprosil jsem Razvanicu, zda by se vyjádřil, zda jde "jen" (všimněte si prosím uvozovek) o ban za pokus o prodej týmu za "živý" nebo je v tom ještě něco jiného. Když jsem se na zmíněný tým díval, nehraje mi tam ještě jedna věc, ale to může být jen náhoda třeba...
Shodou okolností mi manažer ještě před banem psal o plánu přenechat tým někomu jinému z důvodu časové vytíženosti atp., o prachách se nezmínil...
Jinak v šerifských hlášeních je pár udání od českých manažerů i s textem, který jim od něj přišel do pošty. Pro Razvanicu určitě nebyl problém si to přeložit.
I když mne FC NBG nakakal se svou pohádkou o přenechání týmu, zkusím mu pomoci, i když to nevidím moc nadějně. V životě se to tak stává, že občas někdo kvůli jedné blbosti přijde úplně o vše... Takže stesky na zlý osud nejsou na místě. Tady jde naštěstí jen o tým SP, který si můžeš znovu vytvořit.
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”