No vitajps2512 wrote:Sakra, uklikol som sa........jsem zde

Moderator: Czech Moderators
No vitajps2512 wrote:Sakra, uklikol som sa........jsem zde
A po šanci na 3.místo máš už i šanci na postup. Jsem zde také. Teď jen musíš uplatit Milka, aby Ti nalosoval do skupiny mě a péeska.Ataner wrote:No a už mám šanci ..ps2512 wrote:Sakra, uklikol som sa........jsem zde
Šakale, Šakale, toto mi nerob....kedy bude najbližšie voľnoŠakal wrote:Já mám plno, Já se snad nestihnu přihlásit k Milkovi
nehorázné, nezodpovědné, katastrofální
.
No, keby ste aj mňa chceli do skupiny, tak by som sa aj o niečo pokúsil...Big El wrote:A po šanci na 3.místo máš už i šanci na postup. Jsem zde také. Teď jen musíš uplatit Milka, aby Ti nalosoval do skupiny mě a péeska.Ataner wrote:No a už mám šanci ..ps2512 wrote:Sakra, uklikol som sa........jsem zde
Ale bacha, až mu budeš lovit ty ryby, nenech doma hladovět manželku juniora
Zdravíme Azora...a sme radi, že má smelé plányAzor wrote:I my jsme zde... Cílem je samozřejmě semifinále, neb přeci jen, kdeže se berou prachy?
Čo na to šutríkps2512 wrote:Hosi, kdyz uz jsem tu. Tak to tu chci vyhrat.....nesmime mit male ambice
Tak zatím máme jako kolega rybník plný pouze mřenek takže..Big El wrote:A po šanci na 3.místo máš už i šanci na postup. Jsem zde také. Teď jen musíš uplatit Milka, aby Ti nalosoval do skupiny mě a péeska.Ataner wrote:No a už mám šanci ..ps2512 wrote:Sakra, uklikol som sa........jsem zde
Ale bacha, až mu budeš lovit ty ryby, nenech doma hladovět manželku juniora
prinesou pernik?oliwapol wrote:Jen počkejte až se tu ukáží naši borci z Pardubic
Nebo bude konina..ps2512 wrote:prinesou pernik?oliwapol wrote:Jen počkejte až se tu ukáží naši borci z Pardubic
Milko vypadá to špatně. Nejbližší místo by mělo být v neděli po 18 hod. To hraji poslední skupinové utkání v Prokoplém bubnu B na hřišti FC Lancre a k postupu musím bezpodmínečně vyhrát. Další pak až v úterý 14 hod po odehrání finále 1. Poharu na Pusti s ÍčkemMilko wrote:Šakale, Šakale, toto mi nerob....kedy bude najbližšie voľnoŠakal wrote:Já mám plno, Já se snad nestihnu přihlásit k Milkovi
nehorázné, nezodpovědné, katastrofální
.
třikrát a dostMilko wrote:Čo na to šutríkps2512 wrote:Hosi, kdyz uz jsem tu. Tak to tu chci vyhrat.....nesmime mit male ambice![]()
![]()